Webinar

‘Hoe houdt u controle over uw projecten met Power BI?’

Wanneer?

18 mei 2021

Waar?

Online

Hoe laat?

11.00 uur

Duur

60 minuten

Deel webinar

Aanmelden voor het webinar

Samenvatting

Door middel van Power BI is het mogelijk om data, vanuit meerdere databronnen, om te zetten in visuele en krachtige rapportages. Hierdoor krijgt iedereen binnen de organisatie meer grip op de cijfers, en kunnen er betere beslissingen genomen worden. Maar hoe zorgt u ervoor dat deze data omgezet wordt in bruikbare inzichten? 

Tijdens deze webinar nemen wij u mee in de wondere wereld van Power BI. We vertellen hoe u Power BI kunt inzetten om meer controle te creëren over uw projectdata, zoals het creëren van inzicht in o.a. het gemiddelde uurtarief, productiviteit, budget, planning en bezetting. 

Programma

Voor wie is deze webinar?

Deze webinar is voor iedereen geschikt die al met Power BI werkt maar bijvoorbeeld meer grip wilt creëren, inspiratie, tips & tricks op wilt doen of voor mensen die bijvoorbeeld nog niet met Power BI werken, maar dit wel interessant vinden. 

Meer webinars?

Misschien bent u ook geïnteresseerd in onze andere webinars

Webinar

Hoe creëert u inzicht in uw omzet- en margeresultaten op detailniveau?

Inzicht in uw omzet- en margeresultaten was nog nooit zo belangrijk als nu. Goede beslissingen maken die uw organisatie vooruit helpen. Tijdens dit webinar laten we zien hoe u uw verkoopdata kunt omzetten tot waardevolle inzichten, waardoor u volledig inzicht krijgt tot op detailniveau en zo belangrijke beslissingen kunt baseren op basis van actuele cijfers.

Hoe creëert u inzicht in uw omzet- en margeresultaten op detailniveau?

21 april 2021, 13.00 uur.
Meer informatie & aanmelden
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Meer informatie over Power Apps?

  • Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze Power Apps specialisten. Zij vertellen u graag alle mogelijkheden van Power Apps.

Uw medewerkers veilig naar kantoor? Maak GRATIS gebruik van onze werkplek reserveringsapp.

Brochure:

Werkplek reserveringsapp

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.