Webinar: BI kennissessie

Wanneer?

26 januari 2022

Waar?

Online

Hoe laat?

13.00 uur

Duur

60 minuten

Werkt u al datagedreven?

Business Intelligence heeft de toekomst.

Data is anno 2022 niet meer weg te denken uit ons leven. We verzamelen steeds meer data, welke ons waardevolle inzichten kan bieden bij het maken van belangrijke bedrijfsbeslissingen. Want iedere organisatie, groot of klein, dient praktische en strategische beslissingen te nemen over financiële, commerciële of andere (operationele) zaken binnen de organisatie. Om deze beslissingen te nemen is betrouwbare en vooral actuele informatie noodzakelijk, welke overzichtelijk gepresenteerd wordt. Maar hoe krijgt u deze informatie?

Door middel van Business Intelligence kunnen alle databronnen binnen uw organisatie samengevoegd worden in één rapportage, waardoor data gecombineerd kan worden, nieuwe inzichten gecreëerd worden en KPI’s helder gevisualiseerd worden. Hierdoor wordt uw data omgezet naar waardevolle inzichten, waarop beslissingen gebaseerd kunnen worden.

Kortom; Business Intelligence is dé oplossing voor het inzichtelijk maken van bedrijfsdata, zodat beslissingen onderbouwd genomen kunnen worden en de organisatie scherp kan worden gemonitord. 

kpi-solutions-nijmegen-power-bi-rapportages

Voor wie is deze webinar?

Bent u volledig nieuw in de wereld van Business Intelligence? Dan is dit webinar een uitstekende stap op weg naar meer handvaten om met Business Intelligence te starten en toekomstig datagedreven te gaan werken.

Bent u al bekend in de wereld van BI? Ook dan kan dit webinar u nieuwe inzichten of ideeën geven omtrent de toepassingen van Business Intelligence in het bedrijfsleven. 

Kortom; dit webinar is geschikt voor iedereen met een interesse in BI. 

Programma

Deel webinar

Daniël van Raaij

Business Developer

Maak kennis met de spreker

Als Business Developer spreekt Daniël wekelijks met veel organisaties vanuit verschillende branches over de mogelijkheden en het implementeren van passende Business Intelligence oplossingen. Tijdens dit webinar zal Daniël u, vanuit de laatste trends, ontwikkelingen en technologieën, voorzien van de nodige informatie omtrent Business Intelligence en Power BI in het bijzonder. 

Enthousiast? Meld u gratis aan!

Na uw aanmelding ontvangt u direct een bevestigingsmail en deelnamelink. 

(Nog) meer leren omtrent Business Intelligence?

kpi-solutions-nijmegen-power-bi-rapportages
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.