Webinar

Bedrijfsprocessen automatiseren met Power Automate

Wanneer?

12 oktober 2022

Waar?

Online

Hoe laat?

13.00 uur

Duur

45 minuten

Deel webinar

Sprekers

Daniël van Raaij - KPI Solutions

Daniël van Raaij | Business Developer

Joep Kamps

Joep Kamps | BI & Power Automate Consultant

Meld je aan voor het webinar:

Samenvatting

Tegenwoordig draait het in het bedrijfsleven steeds meer om efficiënt werken. Meer werk in minder tijd verzetten is natuurlijk waar elk bedrijf of elke organisatie naar streeft. Power Automate, de automatisering tool van Microsoft, kan hier een grote rol in spelen. Maar wat is Power Automate precies? En wat kan het binnen uw organisatie betekenen?

Power Automate is een op de cloud gebaseerde service waarmee gebruikers op een eenvoudige en praktische manier werkstromen kunnen maken. Hiermee kunnen tijdrovende taken en processen worden geautomatiseerd. 

Power Automate kan binnen vrijwel elke organisatie ingezet worden. Handmatige en repeterende taken kunnen geautomatiseerd worden, zodat deze voortaan op de achtergrond plaatsvinden, waarbij er geen menselijke handelingen meer vereist zijn. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan het automatisch opstellen van contracten en het uitlezen van facturen. Dit zijn slechts twee toepassingen, maar de mogelijkheden zijn eindeloos!

Benieuwd hoe je Power Automate kan inzetten binnen uw bedrijf? Ben je op zoek naar een eenvoudige manier om werkprocessen te automatiseren?

Meld je aan voor het webinar Power Automate. Onze specialisten Daniël en Joep nemen je in 45 minuten mee in de wereld van Microsoft Power Automate.

Programma

Wist je dat...

Power Automate kan bijdragen aan het vergroten van de kwaliteit van uw processen.

Benieuwd naar nog meer weetjes over Power Automate? Meld je dan direct aan!

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.