Werken bij KPI Solutions

Webinar

Wat kan Power BI voor financials betekenen?

Wanneer?

30 maart 2022

Waar?

Online

Hoe laat?

13.00 uur

Duur

60 minuten

Deel webinar

Sprekers

daniel-van-raaij-kpi-solutions

Daniël van Raaij | Business Developer

Floris Gosselink | Power BI (Finance) consultant

Aanmelden voor het webinar

Samenvatting

Wie aan financials denkt, denkt aan het gebruik van Excel. Het is de taak van de financial om maandelijks de cijfers te presenteren. Om cijfers te kunnen presenteren, dient de juiste data verzamelt en gebundeld te worden en uiteindelijk omgezet te worden in begrijpelijke rapportages. Vaak in Excel. Een arbeidsintensieve klus, welke ook weleens dé reportingissue van iedere financial genoemd wordt. Want op het moment dat de rapportage staat, is de data alweer verouderd… 

Door middel van Power BI kan uw data automatisch in rapportages geladen worden, waardoor u op ieder moment van de dag naar de meest actuele data kijkt. Hierdoor kunt u efficiënter werken en beslissingen nemen op basis van feiten. Maar hoe werkt Power BI precies? En wat zijn de mogelijkheden voor financials? In dit webinar nemen Daniël en Floris u mee langs alle mogelijkheden welke Power BI te bieden heeft voor financials. Benieuwd? Meld u dan gratis aan. 

Programma

Voor wie is dit webinar?

Dit webinar is geschikt voor iedere financial die geïnteresseerd is in het werken met Power BI. Onze specialisten zullen tijdens dit webinar vele handvaten delen, welke u kunt gebruiken op weg naar een datagedreven organisatie. 

Meer webinars?

Misschien bent u ook geïnteresseerd in onze andere webinars

Webinar

Hoe kan Power BI binnen productiebedrijven waarde toevoegen?

Power BI kan zowel op de productievloer als binnen het MT veel toevoegen. Inzichten kunnen dienen als rode lijn om beslissingen op te baseren, en afdelingen op aan te sturen. Benieuwd hoe Power BI precies ingezet kan worden om dit te bewerkstelligen? Meld u aan voor het gratis webinar, en ontdek alle mogelijkheden van Power BI voor de productiebranche.

Hoe kan Power BI binnen productiebedrijven waarde toevoegen?

19 mei 2022, 13.00 uur
Meer informatie & aanmelden
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.