Werken bij KPI Solutions

Power BI koppeling voor WeFact

Power BI koppelen aan WeFact.

Hoe werkt de Power BI koppeling voor WeFact?

Power BI koppeling WeFact

Power BI koppelen aan WeFact? Met de Power BI WeFact connect koppelt u op een eenvoudige manier WeFact aan Power BI. Met de connector wordt geautomatiseerd een koppeling gemaakt via de WeFact API. Hiermee kunt u alle gewenste data vanuit uw WeFact administratie(s) gebruikt worden om WeFact Power BI rapportages en dashboards te maken in Microsoft Power BI.

U kunt met de Power BI WeFact alle gewenste data vanuit WeFact administraties gebruiken voor verschillende rapportagedoeleinden. Zo kan de Power BI connector bijvoorbeeld financiële, verkoop, projecten, abonnementen en inkoop data van uw WeFact ophalen, zodat u deze kunt gebruiken in Microsoft Power BI bij het ontwikkelen van uw WeFact rapportages en dashboards.

Wat kunt u met Power BI en WeFact?

De Power BI WeFact connector maakt volledig geautomatiseerd een koppeling met alle gewenste administraties en data vanuit WeFact. De data wordt door de Power BI connector in een SQL-database gezet waarbij duidelijke en gemakkelijke tabellen worden gecreëerd. U heeft geen technische kennis nodig om aan de slag te gaan met de Power BI WeFact connector. Hiermee kunt u direct WeFact rapportages en dashboards ontwikkelen.

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI WeFact koppeling?

De Power BI WeFact connector biedt veel mogelijkheden. Doordat alle gewenste data via de WeFact API benaderd kan worden, kunt u verschillende WeFact Online rapportages en dashboards bouwen. Hiermee kunt u verschillende analyses in kaart brengen. 

Met de Power BI connector kunnen er ook meerdere databronnen gekoppeld worden in één datawarehouse. Hierdoor kunt u andere databronnen koppelen, waardoor u data tegenover elkaar kunt zetten. Door het koppelen van verschillende databronnen kunt u nieuwe inzichten creëren. Deze kunt u nooit afzonderlijk uit uw pakketten halen zonder de Power BI connector. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI rapportages voor WeFact

U kunt direct aan de slag met het analyseren van uw data door gebruik te maken van onze kant-en-klare Power BI rapportages.

Beschikbare templates voor WeFact:

Aan de slag met Power BI en WeFact?

Download gratis onze Power BI Guide en ontdek snel hoe u in 5 stappen de perfecte WeFact rapportage(s) kunt ontwikkelen.
Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met WeFact?

Alle data benaderbaar

Alle data vanuit WeFact wordt door de Power BI geautomatiseerd klaargezet in een database. Deze database kunt u vanuit Power BI gemakkelijk benaderen, waardoor u direct kunt starten met het ontwikkelen van WeFact rapportages en dashboards.

Rapportages beschikbaar

Door onze jarenlange ervaring hebben wij kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar. Hierdoor beschikt u binnen slecht één dag over inzicht in de belangrijkste KPI’s van uw organisatie.

Databronnen combineren

Naast dat de Power BI connector alleen een koppeling kan maken met WeFact, kan de connector er ook voor zorgen dat er koppelingen gemaakt worden met andere softwarepakketten vanuit uw organisatie. Op deze manier kunt u data tegenover elkaar afzetten, en nieuwe inzichten creëren.

Veel analysemogelijkheden

Doordat de Power BI connector alle gewenste data via de WeFact API kan ontsluiten, geeft dit u de mogelijkheid om diverse analyses te maken. Denk bijvoorbeeld aan het consolideren van uw verschillende WeFact administraties, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

Actuele data is van belang bij het aansturen van uw organisatie. De Power BI connector kan meerdere malen per dag vernieuwen waardoor kijkt u altijd naar de meest actuele data.

Voor ieder apparaat geschikt

Het is belangrijk om altijd en overal toegang te hebben tot de belangrijkste bedrijfsdata. Met Power BI kunt u uw rapportages en dashboards bekijken op ieder gewenst apparaat. Hierdoor heeft u altijd en overal inzicht.

3 stappen naar meer inzicht in uw WeFact data
Starten met de Power BI koppeling voor WeFact
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Nadat u de proefperiode van de Power BI WeFact connector heeft aangevraagd, ontvangt u instructies voor het opstarten van de koppeling. Indien nodig kan een van onze BI-specialisten u ondersteunen bij het maken van de koppeling.

Aan de slag met Power BI

Nadat de koppeling tussen Power BI en WeFact is gemaakt, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw gewenste WeFact rapportages en dashboards. Of u kunt gebruik maken van onze kant-en-klare Power BI templates.

Inzicht!

Nadat u de gewenste Power BI rapportages en dashboards ontworpen heeft, kunt u aan de slag met het analyseren van uw WeFact data en nemen van beslissingen op basis van actuele data.

Kosten

€75

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.