Wil jij jezelf (verder) ontwikkelen?

Kom werken bij KPI Solutions

BI

Junior/medior cloud data engineer

Zin in een (nieuwe) technische uitdaging? Kom ons team van developers ondersteunen, en werk mee aan aan gave ontwikkelingen. ​

Junior/medior cloud data engineer

Bekijk vacature

Support Medewerker

Als support medewerker ben je, samen met je collega’s, de drijvende kracht achter KPI Solutions. Samen met hen ben je verantwoordelijk voor de continuïteit van het inzicht van onze klanten.

Support medewerker

Bekijk vacature

BI

Marketing stagiair(e)

Ben je op zoek naar een dynamische stageplek waar je alle kneepjes van het vak kunt ontdekken? Bekijk dan onze stageplaats en sollciteer direct!

Marketing stagiair(e)

Bekijk vacature

Ga jij de uitdaging aan?

Groei met ons mee

Wij zijn KPI Solutions; een jong en professioneel team vol ambities. Er heerst een informele sfeer waarbij er veel ruimte is voor humor, nieuwe initiatieven en professionele ontwikkeling. Wij zijn gestart in 2016 en momenteel gevestigd in het centrum van Nijmegen waar wij nog iedere dag groeien. 

Dagelijks ontwikkelen onze experts innovatieve BI oplossingen voor onze klanten. Naast het ontwikkelen van deze rapportages zijn we inmiddels ook uitgegroeid tot strategisch partner van diverse organisaties verspreid binnen heel Nederland.

Samen werken we iedere dag met veel passie en enthousiasme aan een missie: organisaties door middel van data beter inzicht geven in hun prestaties. Als Business Intelligence expert willen wij andere organisaties helpen hun data inzichtelijk te maken. Denk jij hier aan bij te kunnen dragen? 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe vacatures?

Meld je dan aan voor onze Job Alert. Je ontvangt direct een e-mail indien er een nieuwe vacature geplaatst is. 

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • 60 dagen vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Meer informatie over Power Apps?

  • Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze Power Apps specialisten. Zij vertellen u graag alle mogelijkheden van Power Apps.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.