Werken bij KPI Solutions

Power BI koppeling voor 2Solar

Power BI koppeling met 2Solar

Hoe werkt de Power BI connector voor 2Solar?

2Solar koppelen aan Power BI

De Power BI connector voor 2Solar zorgt ervoor dat u eenvoudig alle gewenste data vanuit alle administraties in 2Solar kunt inlezen in uw gewenste (Business Intelligence) tool. Bijvoorbeeld in Power BI, Tableau, Qlik of Excel. 

De Power BI connector plaatst alle gewenste data, zoals bijvoorbeeld financiële, verkoop en projecten,  data vanuit 2Solar in een database, waarna u deze data kunt benaderen vanuit uw BI-tool, en kunt starten met het ontwikkelen van rapportages. 

Power BI en 2Solar

Doordat de Power BI connector geautomatiseerd een koppeling maakt met de gewenste 2Solar administratie(s) en de data klaarzet in een database,  kunt u zelf aan de slag met het rapporteren en analyseren van uw data in de gewenste Business Intelligence tool. 

We zorgen ervoor dat alle gewenste data beschikbaar is in begrijpelijke tabellen. Zo heeft u geen technische kennis nodig om aan de slag te gaan met de koppeling voor 2Solar.

Wat zijn de mogelijkheden van een Power BI koppeling met 2Solar?

De mogelijkheden van de Power BI connector voor 2Solar zijn eindeloos. Doordat we alle data via de API van 2Solar kunnen benaderen, kunt u alle gewenste data gebruiken voor rapportagedoeleinden. Denk bijvoorbeeld aan het maken van analyses zoals:

 • Omzet huidig jaar vs. omzet vorig jaar;
 • Aantal lopende orders;
 • Weekstaat: direct vs. geschreven uren;
 • Overzicht prospects.

Naast dat u alle gewenste data vanuit 2Solar kunt gebruiken, kunt we ook andere databronnen samenvoegen, samen met 2Solar, in een datawarehouse. Hierdoor creëert u nieuwe inzichten, welke u uit uw pakketten afzonderlijk nooit zult halen. Bekijk hier een overzicht van alle mogelijke koppelingen. 

Power BI rapportages voor 2Solar

Van ruwe data naar volledig inzicht binnen 24 uur. Middels onze kant-en-klare Power BI rapportages, ook wel templates genoemd, kunt u direct aan de slag met het analyseren van uw data en krijgt u inzicht in de belangrijkste KPI’s.

Beschikbare templates voor 2Solar:

In 5 stappen uw eigen 2Solar rapportages ontwikkelen?

Download direct onze gratis Power BI Guide en ontdek hoe u in slechts 5 stappen de perfecte 2Solar rapportage(s) kunt ontwikkelen.
Wat zijn de voordelen van de Power BI koppeling met 2Solar?

Alle data benaderbaar

We hebben alle data voor u voorbereid en gestructureerde tabellen klaargezet in een database, waardoor u direct kunt starten met het analyseren van uw 2Solar data.

Rapportages beschikbaar

Door onze expertise en jaren aan ontwikkeling, hebben we meerdere standaard rapportages beschikbaar voor 2Solar. Hierdoor beschikt u direct over inzicht in uw eigen data én de belangrijkste KPI's.

Databronnen combineren

Naast enkel data uit 2Solar kunt u ook data vanuit andere pakketten combineren in een datawarehouse. Door verschillende bronnen te combineren, creëert u inzichten die u in uw pakket zelf nooit zal vinden.

Veel analysemogelijkheden

Doordat er veel data beschikbaar is, kunt u verschillende analyses maken. Denk bijvoorbeeld aan consolidatie, benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

De data wordt iedere nacht, of indien wenselijk, meerdere keren per dag vernieuwd. Hierdoor beschikt u altijd over de meest actuele bedrijfsdata om beslissingen op te baseren.

Voor ieder apparaat geschikt

Doordat de Business Intelligence tools (zoals Power BI) ook functioneren op mobiele devices zoals tablet, telefoons en smartwatches, heeft u overal en altijd inzicht in uw data.

3 stappen naar meer inzicht
Aan de slag met de Power BI koppeling voor 2Solar
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Na het aanvragen van de proefperiode ontvangt u direct instructies voor het maken van de koppeling met al uw gewenste 2Solar administraties. Indien nodig zal een van onze BI Specialisten u hierbij ondersteunen.

Aan de slag met Power BI

Nadat de verbinding is gemaakt, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen 2Solar rapportages in Power BI of met onze Power BI templates.

Inzicht!

Nu uw data helder gevisualiseerd is in Power BI rapportages, kunt u aan de slag met het analyseren van data en verkrijgen van nieuwe inzichten.

Kosten

€75

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

 • 30 dagen gratis proberen;
 • Start op wanneer het jou uitkomt;
 • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.