Werken bij KPI Solutions

Power BI Sales Pipeline Dashboard

Winstgevende beslissingen met het Power BI Sales Pipeline Dashboard

Het Power BI Sales Pipeline Dashboard is de ultieme tool voor bedrijven die hun verkoopprocessen willen optimaliseren en hun groei willen stimuleren. Dit krachtige dashboard biedt een diepgaand inzicht in je verkooporganisatie, van leads tot gesloten deals, waardoor je de controle hebt over elk aspect van je salesfunnel. Met het Power BI Sales Pipeline Dashboard kun je je verkoopprestaties meten en analyseren op verschillende niveaus, van individuele klanten tot productgroepen. Dit stelt je in staat om sterke punten en knelpunten te identificeren, zodat je je strategie kunt aanpassen voor optimale resultaten. 

Power bi-KPI Solutions-Dashboards-datagedreven-datawarehouse-verhuur-dashboard

Probeer ons Sales Pipeline Dashboard

De demo is volledig interactief. Je kunt diverse functionaliteiten van de Sales Pipeline rapportage uitproberen. Zo kun je onderin navigeren tussen verschillende pagina’s, kun je gebruik maken van meerdere filters en zijn de visuals interactief te gebruiken.

Wil je het volledige Power BI Sales Pipeline Dashboard proberen? Plan een demo met een van onze specialisten.

Welke voordelen biedt ons Power BI Sales Pipeline Dashboard?

Als bedrijf is het cruciaal om concurrentievoordeel te behalen en te behouden. Het Power BI Sales Pipeline Dashboard biedt jouw organisatie de mogelijkheid om datagedreven beslissingen te nemen, je verkoopprocessen te optimaliseren en je winstgevendheid te vergroten. Ontdek waarom steeds meer succesvolle bedrijven vertrouwen op dit krachtige ons Power BI Dashboard om hun salesprestaties te stimuleren en hun zakelijke groei te versnellen. 

Het dashboard biedt een diepgaand inzicht in elk aspect van je salesproces. Van het volgen van leads tot het sluiten van deals, je krijgt een volledig overzicht. Dit helpt je om de prestaties van je verkooporganisatie grondig te begrijpen.

Dankzij intelligente dealsegmentatie, aangedreven door machine learning, worden deals automatisch georganiseerd en geprioriteerd op basis van hun kans op succes. Dit bespaart tijd en moeite, en stelt je in staat om je middelen effectiever te gebruiken.

Het dashboard voorziet in de mogelijkheid om vooruit te kijken naar je liquiditeit en cashflow. Hierdoor kun je financiële middelen plannen en beheren voor stabiliteit en groei zonder onverwachte financiële uitdagingen.

Door sterke punten en knelpunten in je salesproces te identificeren, kun je je strategie voortdurend aanpassen en verbeteren. Dit helpt je om de concurrentie voor te blijven en je resultaten te optimaliseren.

Het Power BI Sales Pipeline Dashboard stelt je in staat om datagedreven beslissingen te nemen, waardoor je groei en winstgevendheid kunt stimuleren. Het is een krachtig hulpmiddel om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen in een steeds competitievere zakelijke omgeving.

Het Power BI Pipeline Dasdhboard bevat gedetailleerde inzichten, zoals:

 • Overzicht deals per fase in huidige pipeline;
 • Deals die verwacht worden om te vallen in de komende periode;
 • Inzicht in gewonnen deals (per klant & medewerker);
 • Inzichten in verloren deals (per klant, medewerker & reden);
 • Inzichten in new business;
 • De doorlooptijd per dealfase.

De inzichten uit ons Sales Pipeline Dashboard

Volledige funneloverzicht: Je ziet elke fase van je sales funnel, van leads tot gesloten deals.

Individuele klantprestaties: Het dashboard biedt gedetailleerde informatie over de prestaties van individuele klanten.

Productgerichte gegevens: Je kunt inzicht krijgen in welke producten of productgroepen het meest succesvol zijn.

Conversiepercentages: Je kunt conversiepercentages analyseren op verschillende niveaus.

Machine Learning segmentatie: Het dashboard gebruikt machine learning om deals te segmenteren en prioriteiten te stellen.

Financiële vooruitzichten: Het biedt inzicht in je verwachte omzet, liquiditeit en cashflow, zodat je financiële middelen effectief kunt beheren. 

Historische gegevens: Je kunt historische gegevens bekijken om trends en patronen te identificeren, wat essentieel is voor langetermijnstrategieën. 

Sterke en zwakke punten: Identificeer sterke punten in je verkoopproces en knelpunten waar verbetering nodig is. 

Prioritering van belangrijke deals: Bepaal welke deals de hoogste prioriteit hebben en waar je resources het meest nodig zijn. 

Power BI Sales Dashboard

Microsoft integratie

Deel met collega's

Direct analyseren

In house development

Volledig aanpasbaar

Hoe kun je gebruik maken van het Power BI Sales Pipeline Dashboard?

Power BI Dashboard overnemen

Wil je een diepere integratie van Business Intelligence, met specifieke nadruk op Power BI binnen jouw onderneming? Het Power BI Sales Pipeline Dashboard biedt een stevig fundament voor toekomstige uitbreidingen. Neem het dashboard over, neem het heft in eigen handen met betrekking tot de rapportage en pas het moeiteloos aan jouw behoeften aan. Voeg eigen visualisaties toe, breng aanpassingen aan in lijn met je huisstijl en nog veel meer. Onze deskundige BI-consultants staan klaar om jouw BI-doelen te realiseren en verdere ondersteuning te bieden.

Power BI Dashboard in abonnementsvorm

Je kunt het Power BI Dashboard gebruiken in abonnementsvorm. Met dit abonnement betaal je maandelijks een vast bedrag voor de volledige toegang tot het krachtige Power BI Sales Pipeline Dashboard. De bijbehorende Power BI-rapportage staat direct voor je klaar in de online Power BI-omgeving, waar je het gemakkelijk kunt delen met je teamleden. Indien gewenst kunnen onze ervaren BI-specialisten aanvullende analyses toevoegen of aanpassingen uitvoeren. Het is belangrijk om te benadrukken dat het abonnementsmodel geen mogelijkheid biedt voor abonnees om directe wijzigingen aan te brengen.

kpi-solutions-sales-dashboard

Ontdek ons Power BI Sales Pipeline Dashboard

Ervaar de voordelen van geoptimaliseerde verkoop en winstgevende groei met het Power BI Sales Pipeline Dashboard. Succes staat voorop, dus nodigen we je uit om nu actie te ondernemen. 

Benieuwd naar de concrete voordelen voor jouw organisatie? Start met een proefperiode en ontdek hoe ons dashboard je verkoopinspanningen kan transformeren. Wil je meer weten over het dashboard of over KPI Solutions, plan dan een kennismaking in met ons ervaren team. Samen kunnen we bouwen aan een winstgevende toekomst voor jouw organisatie. 

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.