Werken bij KPI Solutions

Van data naar groei: De impact van krachtige sales inzichten

Verbeter je verkoopinzichten met het Power BI Sales Dashboard. Krijg snel toegang tot essentiële KPI’s zoals omzet, marge en klantgedrag via interactieve visualisaties. Of je nu een klein bedrijf of een grote onderneming hebt, dit dashboard biedt laagdrempelige datagedreven besluitvorming. Het helpt je om je verkoopgegevens te benutten voor strategische groei. Met directe implementatie en aanpasbaarheid op maat is het Power BI Sales Dashboard een krachtige tool voor optimalisatie. Begin nu en haal het maximale uit je verkoopgegevens.

Power bi-KPI Solutions-Dashboards-datagedreven-datawarehouse-verhuur-dashboard

Probeer ons Power BI Sales Dashboard

De demo is volledig interactief. Je kunt verschillende functionaliteiten van de Sales rapportage uitproberen. Zo kun je onderin navigeren tussen verschillende pagina’s, kun je gebruik maken van meerdere filters en zijn de visuals interactief te gebruiken.

Wil je meer weten over het Power BI Sales Dashboard? Plan dan meteen een demo met een van onze specialisten.

Waarom een Power BI Sales Dashboard?

Het is tegenwoordig essentieel om snel toegang te hebben tot de juiste informatie om goed onderbouwde beslissingen te nemen. Traditionele financiële rapportages kunnen complex en tijdrovend zijn, waardoor het moeilijk is om de essentiële gegevens te vinden die nodig zijn. Met ons Power BI Finance Dashboard maken we een einde aan deze frustraties. We zetten de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje!

Het Power BI Sales Dashboard biedt een visueel samenvattend overzicht van je verkoopprestaties. Essentiële KPI’s zoals omzet, winstmarge en klantgedrag worden snel begrijpelijk gemaakt door middel van heldere visualisaties.

Dit dashboard zorgt voor een naadloze en tijdige toegang tot je verkoopgegevens. Door real-time informatie en interactieve functies kun je snel weloverwogen beslissingen nemen die je bedrijf vooruithelpen.

Ongeacht de grootte van je bedrijf, biedt het Power BI Sales Dashboard een manier om de voordelen van business intelligence te benutten. Het is ontworpen om zowel MKB-ondernemingen als grotere organisaties te ondersteunen.

Door diepgaande analyses van trends, patronen en klantgedrag kun je strategische beslissingen nemen die de groei van je bedrijf stimuleren. Het dashboard fungeert als een kompas om je verkoopstrategieën te optimaliseren en te versterken.

In ons Power BI Sales Dashboard zijn een aantal inzichten inbegrepen. Over inzichten die hier niet tussen staan, denken we graag met je mee om ook deze kansen te benutten. 

 • Omzet, marge, hoeveelheden;
 • Order inname;
 • Klantonwikkeling;
 • Verkoopafhankelijkheid;
 • Voorspelde omzet;
 • Overzicht artikelen/factuurnummers.

Hoe kun je gebruik maken van het Power BI Sales Dashboard?

Power BI Dashboard overnemen

Wil je een diepere integratie van Business Intelligence, met specifieke nadruk op Power BI binnen jouw onderneming? Het Power BI Sales Dashboard biedt jou een stevig fundament voor toekomstige uitbreidingen. Neem het dashboard over, neem het heft in eigen handen met betrekking tot de rapportage en pas het moeiteloos aan jouw behoeften aan. Voeg eigen visualisaties toe, breng aanpassingen aan in lijn met je huisstijl en nog veel meer. Onze deskundige BI-consultants staan klaar om jouw BI-doelen te realiseren en verdere ondersteuning te bieden.

Power BI Dashboard in abonnementsvorm

Je kunt het Power BI Dashboard gebruiken in abonnementsvorm. Met dit abonnement betaal je maandelijks een vast bedrag voor de volledige toegang tot het krachtige Power BI Sales Dashboard. De bijbehorende Power BI-rapportage staat direct voor je klaar in de online Power BI-omgeving, waar je het gemakkelijk kunt delen met je teamleden. Indien gewenst kunnen onze ervaren BI-specialisten aanvullende analyses toevoegen of aanpassingen uitvoeren. Het is belangrijk om te benadrukken dat het abonnementsmodel geen mogelijkheid biedt voor abonnees om directe wijzigingen aan te brengen.

Krijg inzicht en grip op jouw sales

Visuele inzichten: 

 • Power BI biedt visuele elementen, waardoor complexe verkoopgegevens gemakkelijk te begrijpen zijn.
 • De mogelijkheid om dynamische filters toe te passen om gegevens te verkennen en trends te identificeren op basis van specifieke criteria. 

Efficiënte gegevensanalyse: 

 • Grote hoeveelheden gegevens kunnen snel verwerkt en geanalyseerd worden.
 • Geavanceerde data-analysetools stellen je in staat om complexe analyses uit te voeren en dieper in de verkoopgegevens te duiken. 

Data consolidatie: 

 • Power BI kan gegevens uit verschillende bronnen en systemen consolideren.
 • Het consolideren van gegevens helpt bij het vermijden van dubbele invoer en inconsistenties, wat leidt tot nauwkeurigere rapporten. 

Interactieve analyse: 

 • Gebruikers kunnen gegevens in een Power BI dashboard interactief verkennen door te boren in specifieke dimensies en metingen.
 • “wat-als” scenario’s modelleren en visualiseren, helpt bij het nemen van strategische beslissingen op basis van verkoopprognoses. 
Power BI Sales Dashboard

Microsoft integratie

Deel met collega's

Direct analyseren

In house development

Volledig aanpasbaar

kpi-solutions-sales-dashboard

Ontdek ons Power BI Sales Dashboard

Het Power BI Sales Dashboard is een waardevol hulpmiddel voor het versterken van je verkoopstrategieën. Het biedt directe inzichten in belangrijke KPI’s zoals omzet, marge en klantgedrag via heldere visualisaties. Ongeacht de omvang van je bedrijf, dit dashboard biedt concrete ondersteuning bij het nemen van strategische besluiten en het verbeteren van je concurrentiepositie. Het Power BI Sales Dashboard is een praktische tool om je verkoopprestaties te versterken en groei te stimuleren. 

Klaar om je verkoopprestaties te versterken en datagedreven beslissingen te nemen? Ontdek nu de kracht van het Power BI Sales Dashboard en zet de koers uit naar succes. Neem vandaag nog contact met ons op voor een demonstratie en start je reis naar betere verkoopresultaten! 

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.