Werken bij KPI Solutions

Business Intelligence binnen de horeca

Neem beslissingen op basis van feiten

Verhoog uw omzet

Bewust en onbewust beschikt iedere organisatie over een berg aan data. Waardevolle informatie voor u als horecaondernemer. Maar hoe zet u deze data daadwerkelijk om tot waardevolle en bruikbare informatie? Middels Business Intelligence kunnen wij al uw databronnen, denk daarbij aan uw kassasysteem, financieel pakket, HR pakket. Deze databronnen kunnen we samen laten komen in één rapportage. Door het koppelen van deze databronnen, kan de waardevolle data omgezet worden tot overzichtelijke rapportages met heldere visualisaties. 

Zo kunt u bijvoorbeeld inzicht creëren in de prestaties van verschillende filialen, welke gerechten en dranken het meest winstgevend zijn, dagomzet en gemiddelde besteding per couvert. Maar ook uw winst- en verliesrekening, resultatenrekening, balans en cashflow kunnen gevisualiseerd worden. Door middel van inzicht in uw gehele organisatie bent u beter in staat om zelf beslissingen te nemen op basis van feiten. 

Meest gevisualiseerde data binnen de horeca

Enkele voordelen van Business Intelligence voor productiebedrijven

Proces optimalisatie

Door het proces te analyseren door middel van een realtime Business Intelligence rapportage, kan er op tijd actie ondernomen worden om het proces te verbeteren. Hierdoor kan o.a. een constante kwaliteit gewaarborgd worden.

Koppeling met alle afdelingen

Er kunnen verschillende afdelingen binnen de organisatie in kaart gebracht worden. Bijvoorbeeld de Finance-, sales-en inkoopafdeling. Door deze te koppelen met elkaar creëert u unieke inzichten zoals u nooit eerder zag.

Kostenbesparend

BI heeft een kostenbesparend effect. Doordat je in staat bent om op tijd actie te ondernemen. Binnen de horeca betekent dit bijvoorbeeld efficiënter inkopen.

Zelf de voordelen van Business Intelligence ervaren?

Plan vrijblijvend een kennismaking in met één van onze BI Professionals om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken. 

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

power-bi

BI & Analytics

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.