Zet uw expertise om in Apps op maat

Verhoog de efficiency en het gemak
Verhoog de efficiëntie

Voorzie uw medewerkers van de tools die ze nodig hebben

Met behulp van PowerApps kan een groot aantal app-scenario’s worden gemaakt, waarbij handmatige en verouderde processen binnen een organisatie verleden tijd zijn. Deze processen worden namelijk digitaal getransformeerd. 

Middels PowerApps kunnen bedrijfsproblemen worden opgelost in taak- en rolspecifieke scenario’s. Voorbeelden hiervan zijn:

Voor wie is Power Apps?

PowerApps kan toegepast worden binnen iedere branche. Voorbeelden van branches waar Power Apps vaak ingezet worden, zijn: 

starten-met-powerapps-powerbi

Wat zijn de voordelen van Power Apps?

Het toepassen van Power Apps brengt vele voordelen met zich mee. Enkele voordelen zijn:

Hoe ziet de implementatie eruit?

In 3 stappen naar uw eigen apps

Het implementeren van PowerApps gebeurt in 3 stappen. Voordat we starten met het ontwikkelen van PowerApps gaan we eerst de processen, die in de App dienen te komen, goed in kaart brengen en bespreken met de eindgebruikers. We bespreken welke manier van werken zij prettig vinden en hoe zij het proces gedigitaliseerd zouden willen zien. Vervolgens zullen wij hetgeen besproken gaan verwerken in de nieuw te ontwikkelen App, zodat deze geheel gebruiksvriendelijk en werkzaam is voor de eindgebruikers. 

Na ontwikkeling zullen wij de (concept) App bespreken met de eindgebruikers, en waar nodig het een en ander aanpassen, zodat deze volledig functioneel is. Hierna volgt een korte hands-on training, waardoor alle medewerkers kunnen werken met de ontwikkelde Apps. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

Vraag dan vrijblijvend een demo aan met één van onze professionals.

Of bel direct

+ (0)85 273 58 79