Verhoog de efficiëntie en productiviteit middels Power Apps

Dé oplossing voor bedrijfsspecifieke vraagstukken 

power-bi-cursussen-nijmegen-kpisolutions
Automatiseer processen, en werk datagedreven

'In 3 jaar tijd een ROI van 188%'

Power Apps is, net als Power BI, onderdeel van Microsoft. Middels Power Apps kunnen bedrijfsspecifieke applicaties ontwikkeld worden om processen te automatiseren en bedrijven effectiever en efficiënter te laten werken. Er wordt een App ontwikkeld waarin het bedrijfsproces samenkomt, en vanuit daar beheerd en uitgevoerd kan worden. Een groot voordeel van Power Apps is dat de applicatie altijd en overal gebruikt kan worden op ieder device. Hierdoor worden medewerkers productiever en kunnen ze betere prestaties behalen.

PowerApps binnen uw sector

Benieuwd hoe u PowerApps kunt inzetten om uw medewerkers veilig naar kantoor te laten gaan?

power-platform-powerapps-microsoft
Integreer met Microsoft Power Platform

Power Apps is onderdeel van Microsoft Power Platform. Power Platform is een krachtig bedrijfsapplicatieplatform, welke de kracht van Power Apps combineert met de kracht van Power BI, Power Automate en Power Virtual Agents. Hierdoor kunnen onder andere geautomatiseerde procesketens ingezet worden, geavanceerde rapportages en interactieve bots.

Verder praten over de mogelijkheden van Power Apps voor uw organisatie?

Plan dan vrijblijvend een kennismaking in om de mogelijkheden te bespreken met een van onze specialisten, of neem contact met ons op. 

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Bent u erbij?

Ontdek de verschillende mogelijkheden van BI tijdens onze webinars, en krijg vele handvaten voor uw eigen organisatie. Benieuwd?

Bekijk onze webinars en meld u direct gratis aan. 

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.