Verhoog de efficiëntie en de productiviteit middels PowerApps

Dé oplossing voor bedrijfsspecifieke vraagstukken.
Automatiseer processen, en werk datagedreven

'In 3 jaar tijd een ROI van 188%'

PowerApps is, net als Power BI, onderdeel van Microsoft. Middels PowerApps kunnen bedrijfsspecifieke applicaties ontwikkeld worden om processen te automatiseren en bedrijven effectiever en efficiënter te laten werken. 

Er wordt een App ontwikkeld waarin het bedrijfsproces samenkomt, en vanuit daar beheerd en uitgevoerd kan worden. Een groot voordeel van PowerApps is dat de applicatie altijd en overal gebruikt kan worden op ieder device. Hierdoor worden medewerkers productiever en kunnen ze betere prestaties behalen.

PowerApps binnen uw sector

Binnen de productiebranche is het belangrijk om grip te houden op de situatie en te focussen op een zo kort mogelijke time-to-market. Daarnaast moet een productiebedrijf efficiënt kunnen doorwerken, de kwaliteit van haar proces continu waarborgen en de concurrentie voorblijven. Middels PowerApps kan bijgedragen worden aan de efficiency van dit proces, door verschillende apps te ontwikkelen voor bijvoorbeeld voorraadbeheer, storingen en overige processen binnen de productieketen. 

 

Consumenten doen hun aankopen tegenwoordig waar en wanneer hen dat uitkomt. Loyaliteit is niet meer vanzelfsprekend en het verwachtingspatroon van consumenten verandert. Om consumenten tevreden te houden, producten tegen een goede prijs te kunnen aanbieden en hun een optimale (online)winkelervaring te bieden, is het van belang om de focus op de juiste punten te leggen binnen de organisatie. Middels PowerApps kan worden bijgedragen aan het efficiënt laten verlopen van processen binnen de branche. Denk hierbij aan inkoop, inkoopbeheer, back-officeprocessen, financiële ondersteuningen en klantenservice.

Voor dienstverleners is optimaal inzicht in hun projectvoortang, capaciteit en budget vs. realisatie erg belangrijk om onder andere grip te houden op de kosten en inzet van medewerkers. Om analyses uit te voeren en bij te sturen waar nodig, is input nodig. Middels PowerApps kunnen apps ontwikkelt worden waar uw medewerkers bijvoorbeeld de projectdetails kunnen bekijken, de projectvoortang, bijzonderheden inzake het project, hun urenbesteding en de gehele klantkaart.

Gastvrijheid, kwaliteit en gestroomlijnde processen. Als horecaondernemer wilt u kunnen focussen op uw gasten en hen een onvergetelijke ervaring geven. PowerApps kan voorzien in het automatiseren van deze processen, waardoor handmatige handelingen uit handen genomen worden en de efficiency stijgt. Hierbij valt onder andere te denken aan het bijhouden van reserveringen, bestellingen, inkoop en voorraad en personele bezetting.

De distributiebranche is groot en dynamisch: korte levertijden, actuele informatie en de laagste prijzen. Er is een transformatie gaande van traditionele handelsbedrijven met vele handmatige processen, naar geautomatiseerde en datagedreven bedrijven. Deze transformatie vraagt om efficiënte processen en tools, om zoveel mogelijk handmatig werk om te zetten naar geautomatiseerde processen. Middels PowerApps kunnen veel van deze omgezet worden naar geautomatiseerde en datagedreven processen, waarna meer inzicht en efficiency behaald worden. 

Naast de eerder genoemde sectoren en branches, kunnen PowerApps eigenlijk overal ingezet worden. Denk hierbij aan HR, klantenservices, facilitaire afdelingen, toeristische sector enzovoorts. 

starten-met-microsoft-powerapps-maken

Benieuwd naar PowerApps in de praktijk? Bekijk onze PowerApps case

Contact

Verder praten over de mogelijkheden?