Machine Learning & AI

Dé oplossing om je organisatie slimmer en efficiënter te laten werken

Wat kan Machine learning voor jouw organisatie doen?

Vaak voeren we analyses uit op basis van historische gegevens, maar zijn onze systemen nog niet in staat om toekomstige cijfers te berekenen. Hierdoor worden doelen vaak vastgesteld op basis van onderbuikgevoel of schattingen. Machine Learning biedt dé oplossing om je organisatie slimmer en efficiënter te laten werken. Door middel van voorspellende analyses, ook wel forecasting genoemd, kun je eerder inspelen op trends en ontwikkelingen in de markt. Dit biedt aanzienlijke voordelen ten opzichte van concurrenten en draagt bij aan de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Combineer dit met Power BI, en je krijgt een krachtig instrument dat de complexe gegevens van Machine Learning omzet in eenvoudige visuele dashboards, zodat je altijd je data inzichtelijk hebt. 

Ga tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze specialisten op zoek naar de juist oplossing voor jouw organisatie. Tijdens dit gesprek kijken we naar de data van je organisatie en gaan we op basis daarvan kijken naar de mogelijkheden op het gebied van Machine Learning en Forecasting. 

Voordelen van Machine learning:

  • Het ML-model leert zelf patronen ontdekken, je hoeft dit niet zelf uit te zoeken
  • De prognoses passen zich automatisch aan naar veranderde omstandigheden
  • Het model bepaalt zelf welke variabelen van belang zijn en in welke mate
  • Er kunnen oneindig veel variabelen mee gewogen laten worden in de prognoses

Machine Learning oplossingen

Er is ontzettend veel mogelijk op het gebied van forecasting. Hieronder wordt forecasting voor één specifiek onderwerp toegelicht. Naast dit onderwerp is het ook mogelijk om een gerichte forecasting oplossing aan te vragen. Ontdek de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Sales forecasting

Transformeer je bedrijf met Machine Learning Sales Forecast in je Power BI Dashboards.

Maatwerk

Ga met één van onze specialisten een vrijblijvend gesprek aan en vind een gerichte forecasting oplossing voor jouw organisatie.

Organisaties die gebruik maken van onze oplossingen

Machine Learning model

Er is met Machine Learning ontzettend veel mogelijk. Onze specialisten hebben voor de combinatie van Machine Learning met Power BI een Machine Learning model ontwikkeld. Dit model kan ingezet worden voor alle voorspellingen van tijdsgebonden data. Dit is alle data die we dagelijks kunnen meten. Heb je een specifieke vraag of wensen ga dan vooral met één van onze specialisten in gesprek zodat we samen op een gerichte oplossing voor jouw probleem kunnen komen.

KPI Solutions - Machine Learning Forecast wit

Veelgestelde vragen over Machine learning

Machine Learning is onderdeel van kunstmatige intelligentie (Artificial Intelligence, AI) dat zich richt op het ontwikkelen van algoritmen en modellen die computersystemen in staat stellen om zelfstandig, zonder instructie, te leren en te verbeteren. Lees in dit blog meer over Machine Learning.

Machine Learning is een onderdeel van AI. Lees in dit blog meer over de verschillen en onderdelen van AI.

Machine learning zorgt ervoor dat de computer in staat is zelf te leren zonder dat deze geprogrammeerd hoeft te worden. Hiermee worden patronen geanalyseerd en is het mogelijk om trends te voorspellen Dit maakt historische data begrijpelijk en biedt ook de mogelijkheid om eerder op toekomstige ontwikkelingen te anticiperen.

Meer weten over wat Machine Learning voor jouw organisatie kan doen?

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.