Whitepapers

Ontdek alles over Business Intelligence

Whitepaper: Business Intelligence voor productiebedrijven

Het is juist voor deze branche van belang om op ieder moment inzicht te hebben in alle processen binnen de organisatie, om grip te houden op productiedoelen, omschakeltijd of leverbetrouwbaarheid. Op deze manier kunnen bottlenecks en andere inefficiënte processen opgespoord worden en kan hierop snel en adequaat gehandeld worden. Benieuwd hoe Business Intelligence hieraan kan bijdragen? Download dan onze whitepaper. 

datawarehouse-kpisolutions

Whitepaper: Succes valt of staat met goede datakwaliteit

Hoe is het gesteld met uw datakwaliteit? Is deze goed? Dan kunt u meer uit uw organisatie én investeringen halen. Succes valt of staat namelijk met datakwaliteit. We merken dat het steeds moeilijker wordt voor organisaties, naarmate de datahoeveelheid toeneemt, om de kwaliteit van haar data te waarborgen en naar een hoger niveau te tillen. In onze whitepaper geven we u verschillende tips voor het meten, verbeteren én optimaliseren van uw datakwaliteit. 

power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector

Whitepaper: Power BI oplossingen voor Exact Online

Microsoft Power BI is een rijke en krachtige tool waarmee data omgezet kan worden in heldere en visuele rapportages. Middels Power BI kunnen alle gewenste databronnen die binnen uw organisatie aanwezig zijn gecombineerd worden. Maar welke mogelijkheden zijn er beschikbaar voor Exact Online? In onze whitepaper vertellen wij u graag alle mogelijkheden. 

powerbi-rapportage-kpisolutions-erp

Whitepaper: Tips bij het opstellen van KPI's

KPI’s oftewel Kritieke Prestatie Indicatoren helpen u bij het monitoren en inzichtelijk maken van gestelde doelstellingen. KPI’s zijn onmisbaar binnen iedere organisatie, omdat er op basis van KPI’s gestuurd kan worden. Vandaar dat wij u middels onze whitepaper graag 4 tips meegeven welke handig zijn bij het opstellen van KPI’s voor uw organisatie.

Power BI binnen de productiebranche

Vooruit kijken en anticiperen. Download direct uw whitepaper.

Whitepaper datakwaliteit

Succes valt op staat met goede datakwaliteit. Dowload direct uw whitepaper.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.

Whitepaper
Tips bij het opstellen van KPI's

Handvaten bij het opstellen van KPI’s. Download direct uw whitepaper.

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Meer informatie over Power Apps?

  • Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze Power Apps specialisten. Zij vertellen u graag alle mogelijkheden van Power Apps.

Uw medewerkers veilig naar kantoor? Maak GRATIS gebruik van onze werkplek reserveringsapp.

Brochure:

Werkplek reserveringsapp

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.