Werken bij KPI Solutions

Onze klanten

Ontdek hoe onze oplossingen in de praktijk werken

Uitgelicht:
BUKO Infrasupport

''Meer inzichten voor de hele organisatie, met name op managementniveau"

Sinds 2021 zijn wij Business Intelligence partner van BUKO Infrasupport. Het softwarepakket wat voorheen werd gebruikt voor de financiële rapportages voldeed niet meer aan de wensen. BUKO Infrasupport is naar Power BI gaan kijken en zijn ze terecht gekomen bij KPI Solutions. Benieuwd naar hoe wij ze hebben geholpen? Lees het hele verhaal van BUKO Infrasupport.

CROP accountants & adviseurs

Sinds 2021 maakt CROP gebruik van onze Business Intelligence dienstverlening. Door de complexiteit van wet- en regelgeving en snelle veranderingen is het cruciaal om inzicht te hebben in data. Benieuwd hoe we dit hebben gerealiseerd? Lees de case en ontdek het zelf

Epifloors

Sinds 2021 maakt EPI van onze Business Intelligence dienstverlening. Het leiden van het gehele productieproces vergde veel inzicht en overzicht van de processen. Hierdoor was de behoefte voor rapportages groot. Benieuwd hoe we deze behoefte hebben vervuld? Lees de case en ontdek de voordelen van Business Intelligence.

Lowlander Beer

Lowlander Beer maakt sinds 2020 gebruik van de dienstverlening van KPI Solutions. Voorheen werd er veel te veel tijd besteed aan het verzamelen en combineren van data en het creëren van rapportages, inmiddels is dat nu verleden tijd. Benieuwd naar het hele verhaal? Lees de case en ontdek wat we gerealiseerd hebben.

Dimix

Dimix maakt sinds 2021 gebruik van onze dienstverlening. Hun huidige boekhoudpakket bood onvoldoende inzicht in de verschillende administraties en rayons, waardoor Dimix op zoek ging naar inzicht binnen hun organisatie in één oogopslag. Benieuwd? Lees de case en ontdek wat we gerealiseerd hebben.

Berlin Packaging

Berlin Packaging maakt sinds begin 2019 gebruik van de dienstverlening van KPI Solutions. Wat begon met inzicht in de historische verkoopcijfers van sales, is inmiddels uitgebreid naar inzicht in verschillende afdelingen. Benieuwd? Lees de case en ontdek wat we gerealiseerd hebben.

Ontmoet enkele van onze (inter)nationale klanten

Wat onze klanten zeggen

Zelf de voordelen van onze dienstverlening ervaren?

Plan dan vrijblijvend een kennismaking in met één van onze BI specialisten om de mogelijkheden te bespreken. 

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

power-bi

BI & Analytics

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.