Onze klanten

Ontdek hoe onze oplossingen in de praktijk werken

Klantcase
Berlin Packaging

Berlin Packaging maakt sinds begin 2019 gebruik van de dienstverlening van KPI Solutions. Wat begon met inzicht in de historische verkoopcijfers van sales, is inmiddels uitgebreid naar inzicht in verschillende afdelingen. Benieuwd? Lees de case en ontdek wat we gerealiseerd hebben.

Klantcase
Dimix

Dimix maakt sinds 2021 gebruik van onze dienstverlening. Hun huidige boekhoudpakket bood onvoldoende inzicht in de verschillende administraties en rayons, waardoor Dimix op zoek ging naar inzicht binnen hun organisatie in één oogopslag. Benieuwd? Lees de case en ontdek wat we gerealiseerd hebben.

Klantcase
Lowlander Beer

Lowlander Beer maakt sinds 2020 gebruik van de dienstverlening van KPI Solutions. Voorheen werd er veel te veel tijd besteed aan het verzamelen en combineren van data en het creëren van rapportages, inmiddels is dat nu verleden tijd. Benieuwd? Lees de case en ontdek wat we gerealiseerd hebben.

Klantcase
EPI

Sinds 2021 maakt EPI van onze Business Intelligence dienstverlening. Het leiden van het gehele productieproces vergde veel inzicht en overzicht van de processen. Hierdoor was de behoefte voor rapportages groot. Benieuwd hoe we deze behoefte hebben vervuld? Lees de case en ontdek de voordelen van Business Intelligence.

Ontmoet enkele van onze (inter)nationale klanten

Wat onze klanten zeggen

Zelf de voordelen van onze dienstverlening ervaren?

Plan dan vrijblijvend een kennismaking in met één van onze BI specialisten om de mogelijkheden te bespreken. 

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.