Werken bij KPI Solutions

Datagedreven transformatie

KPI Solutions

Word datagedreven

Transformeer naar een datagedreven organisatie waarin iedere collega over de juiste context, technologie en vaardigheden beschikt om een op data gebaseerde bijdrage te leveren aan discussie en besluitvorming. Kies voor een optimale, transparante en inclusieve besluitvorming en word samen groter, sterker en innovatiever. Onze KPI Consultants begeleiden u met een traject op maat.

Strategisch besluitvorming context

Datagedreven besluitvorming technologie

Verander besluitvorming gedrag

Strategische besluitvorming context

Winnende organisaties navigeren succesvol door zeeën van opties, keuzes, informatie en aandachtkwesties doordat zij één weloverwogen stip aan de horizon volgen: strategie. Wij helpen u bij het vaststellen en implementeren van uw organisatie strategie of business unit strategie.  

Datagedreven besluitvorming technologie

Benut de kansen die technologie biedt om uw besluitvorming te verbeteren. Verrijk uw organisatie met een centraal toegankelijke opslagplaats voorzien van alle benodigde data (datawarehouse) en geef uw data-inzicht een vliegende start met hoogwaardige dashboards op maat gemaakt voor uw strategische uitdagingen. Van A tot Z door ons verzorgd.

Verander besluitvorming gedrag

Investeer in uw mensen en bereid hen voor op een datagedreven toekomst. Middels een breed aanbod aan cursussen, trainingen en veranderinitiatieven ondersteunen wij uw medewerkers in hun transitie naar een besluitvormingscultuur waarin uw specifieke besluitvorming context en technologie optimaal benut worden.

Meer weten over datagedreven transformatie?

Plan dan vrijblijvend een kennismaking in om de mogelijkheden te bespreken met een van onze consultants. 

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

power-bi

BI & Analytics

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.