Business Intelligence binnen de vastgoedsector.

Maximaliseer omzet, minimaliseer kosten

Ontdek onze vastgoed specialisten

BI4Vastgoed is een gespecialiseerde tak van KPI Solutions. Samen met onze gespecialiseerde BI consultants zijn wij gespecialiseerd in het toepassen van Business Intelligence binnen de vastgoedsector. 

Dit betekent dat wij op de hoogte zijn van de meest gebruikte softwarepakketten, KPI’s en trends & ontwikkelingen binnen de vastgoedbranche. Hierdoor zijn we niet alleen in staat om hoogstaande rapportages te ontwikkelen, maar dienen we tegelijkertijd als sparringpartner.

Meest gevisualiseerde

Enkele voordelen van Business Intelligence binnen de vastgoedsector

Maximaliseer omzet

Door meer inzicht kun je eerder actie ondernemen. Je zult eerder kansen waarnemen waar je nieuwe oplossingen op kan loslaten. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om je omzet te maximaliseren.

Koppeling met alle afdelingen

Naast de woonportefeuille kunnen ook andere afdelingen binnen de organisatie in kaart gebracht worden. Bijvoorbeeld de Finance afdeling. Door deze te koppelen met elkaar creëert u unieke inzichten zoals u nooit eerder zag.

Kostenbesparend

BI heeft een kostenbesparend effect. Doordat je in staat bent om op tijd actie te ondernemen. Dit komt doordat je eerder bedreigingen zult zien (aankomen) waarop je sneller en makkelijker actie kunt ondernemen.

Benieuwd welke stappen u moet nemen om te starten
met Business Intelligence?

of bel direct +31 85 273 58 79