Werken bij KPI Solutions

Power BI koppeling voor Lift

Power BI koppeling met Lift

Hoe werkt de Power BI connector voor Lift?

Lift koppelen aan Power BI

Middels de Power BI connector voor Lift kunt u zelf aan de slag met het ontwikkelen van Power BI rapportages. De Power BI connector maakt namelijk via de API van Lift een koppeling met de gewenste data, en plaatst deze in een SQL-database. 

Deze database is vervolgens vanuit de gewenste BI-tool, zoals Power BI, te benaderen voor rapportagedoeleinden.

Power BI en Lift

De Power BI connector maakt volledig geautomatiseerd een koppeling met de gewenste data in Lift. Vervolgers wordt deze data in duidelijke en gestructureerde tabellen in de database geplaatst, waarna u kunt starten met het ontwikkelen van Power BI rapportages.

Doordat de data in duidelijke en gestructureerde tabellen in de database geplaatst wordt, heeft u geen technische kennis nodig om hiermee aan de slag te gaan. 

Wat zijn de mogelijkheden van een Power BI koppeling met Lift?

Gezien via de API van Lift alle gewenste data benaderd kan worden voor rapportagedoeleinden, biedt dit ook de mogelijkheid om verschillende analyses te maken. Denk bijvoorbeeld aan het maken van analyses zoals:

 • Bezetting;
 • Productiviteit en declarabiliteit; 
 • Budget vs. planning;
 • Weekstaat: direct vs. geschreven uren;
 • Werkroosters.

Naast dat u rapportages kunt ontwikkelen op basis van Lift data, kunt u ook andere databronnen samen met Lift, in een datawarehouse plaatsen. Hierdoor creëert u nieuwe inzichten, welke u uit uw pakketten afzonderlijk nooit zult halen. Bekijk hier een overzicht van alle mogelijke koppelingen. 

Power BI rapportages voor Lift

Direct inzicht in uw Lift data? Maak dan gebruik van onze kant-en-klare Power BI rapportages, of te wel Power BI templates. 

Beschikbare templates voor Lift:

In 5 stappen uw eigen Lift rapportages ontwikkelen?

Download direct onze gratis Power BI Guide en ontdek hoe u in slechts 5 stappen de perfecte Lift rapportage(s) kunt ontwikkelen.
Wat zijn de voordelen van de Power BI koppeling met Lift?

Alle data benaderbaar

De Power BI kan alle gewenste data via de API van Lift benaderen, waardoor u uw Power BI rapportages volledig naar wens, met alle data, kunt ontwikkelen.

Rapportages beschikbaar

Direct inzicht in de belangrijkste KPI's? Dan kunt u gebruik maken van onze kant-en-klare Power BI rapportages. Hierdoor kunt u direct starten met het maken van datagedreven beslissingen.

Databronnen combineren

Naast de data vanuit Lift kunt u er ook voor kiezen om ander databronnen vanuit uw organisatie samen te voegen in één datawarehouse.

Veel analysemogelijkheden

Gezien de hoeveelheid beschikbare Lift data, kunt u verschillende analyses maken. Denk bijvoorbeeld aan consolidatie, benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

Doordat de Power BI connector dagelijks de data vernieuwd, en indien wenselijk vaker, kijkt u altijd naar de meest actuele data om uw beslissingen op te baseren.

Voor ieder apparaat geschikt

Power BI is geschikt om op ieder device te gebruiken. Van laptop tot tablet, en van smartphone tot smartwatch. Hierdoor heeft u altijd en overal inzicht in uw data.

3 stappen naar meer inzicht
Aan de slag met de Power BI koppeling voor Lift
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Na het aanvragen van de proefperiode voor Lift ontvangt u direct instructies voor het opstarten van de Power BI connector.

Aan de slag met Power BI

Wanneer de koppeling met Lift door de Power BI connector gemaakt is, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van Power BI rapportages.

Inzicht!

Wanneer uw data inzichtelijk gevisualiseerd is in Power BI, kunt u starten met het analyseren van uw data en maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€50

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

 • 30 dagen gratis proberen;
 • Start op wanneer het jou uitkomt;
 • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.