Werken bij KPI Solutions

Power BI Exact AEC koppeling

Power BI koppelen aan Exact AEC.

Hoe werkt de Power BI koppeling voor Exact AEC?

Power BI koppeling Exact AEC

Wilt u een koppeling maken tussen Exact AEC en Power BI? Dan kunt u gebruik maken van de Power BI connector voor Exact AEC. Middels de Power BI connector kunt u alle gewenste Exact AEC data gebruiken voor de ontwikkeling van rapportages en dashboards in de BI-tool van Microsoft, Power BI. 

De Power BI connector voor Exact AEC plaatst de gewenste data in een SQL-database, waarna u deze vanuit Power BI kunt benaderen. 

Wat kunt u met Power BI en AEC?

De Exact AEC Power BI connector stelt u in staat om alle gewenste rapportages en dashboards in Power BI te ontwikkelen. 

De Power BI connector zorgt ervoor dat alle gewenste data in duidelijke en gestructureerde tabellen in de database staat. Hierdoor heeft u geen technische kennis nodig om met de Power BI connector voor Exact AEC aan de slag te gaan. 

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI Exact AEC koppeling?

Met de Power BI connector voor Exact AEC kunt u diverse mogelijkheden benutten. Zo kunt u ervoor kiezen om enkel rapportages te ontwikkelen op basis van Exact AEC data, maar kunt u er ook voor kiezen om data vanuit andere databronnen te combineren in één datawarehouse. Hierdoor kunt u nieuwe inzichten genereren, welke vanuit uw pakketten afzonderlijk niet mogelijk zijn. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI rapportages voor Exact AEC

Van ruwe data direct naar heldere inzichten vanuit Exact AEC? Maak dan gebruik van onze kant-en-klare Power BI rapportages, en start direct met analyseren.

Beschikbare templates voor Exact AEC:

Aan de slag met Power BI en Exact AEC?

Download onze gratis Power BI Guide en ontdek in 5 stappen hoe u de perfecte Power BI rapportage kunt ontwikkelen.
Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met Exact AEC?

Alle data benaderbaar

De Power BI connector kan via de API van Exact AEC alle gewenste data benaderen en voor u klaarzetten in de SQL-database. Hierdoor kunt u alle gewenste rapportages en dashboards uitwerken in Power BI.

Rapportages beschikbaar

Direct aan de slag met het analyseren van uw data? Dan kunt u gebruik maken van onze kant-en-klare Power BI rapportages. Hierdoor kunt u binnen enkele ogenblikken starten met het analyseren van uw data

Databronnen combineren

Naast een koppeling met Exact AEC kunt u er ook voor kiezen om meerdere databronnen te combineren in één datawarehouse, waardoor u nieuwe inzichten kunt genereren welke u uit uw pakketten afzonderlijk nooit zult zien.

Veel analysemogelijkheden

Doordat de gewenste data via de API van Exact AEC te benaderen is, kunt u starten met de ontwikkeling van verschillende analyses in Power BI. Denk bijvoorbeeld aan het consolideren van uw data, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

Actuele data is cruciaal voor het maken van goede bedrijfsbeslissingen. Daarom zorgt de Power BI connector ervoor dat de Exact AEC data minimaal één keer per nacht vernieuwd wordt, zodat u overdag naar de meest actuele data kijkt. Indien wenselijk kan de frequentie verhoogd worden.

Voor ieder apparaat geschikt

Hybride werken heeft de toekomst. Daarom is inzicht overal ter wereld en via ieder device wenselijk. Power BI is uitermate geschikt voor gebruik op ieder mobiel device én overal ter wereld. Hierdoor heeft u overal en altijd inzicht in uw bedrijfsdata.

3 stappen naar meer inzicht in uw Exact AEC data
Starten met de Power BI koppeling voor Exact AEC
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Na het aanvragen van een proefperiode van de Exact AEC connector, ontvangt u direct een e-mail met daarin verdere instructies.

Aan de slag met Power BI

Wanneer de Power BI koppeling met Exact AEC gerealiseerd is, kunt u in Power BI aan de slag met het de ontwikkeling van uw eigen rapportages en dashboards.

Inzicht!

Wanneer uw Exact AEC rapportages en dashboards gereed zijn, kunt u aan de slag met het analyseren van uw data en maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€75

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.