Werken bij KPI Solutions

Power BI Lodder Software koppeling

Power BI koppelen aan Lodder Software.

Hoe werkt de Power BI connector voor Lodder Software?

Power BI koppeling Lodder Software

Wilt u Lodder Software koppelen aan Microsoft Power BI? Dan kunt u gebruik maken van de Power BI connector. De Power BI connector maakt namelijk een koppeling met alle gewenste Lodder Software data, en plaatst deze data in een SQL-database. Deze database kunt u vervolgens vanuit Power BI benaderen waarna u kunt starten met het ontwikkelen van uw eigen Lodder Software Power BI rapportages.

Wat kunt u met Power BI en Lodder Software?

Met de Power BI koppeling voor Lodder Software kunt u dus aan de slag met het ontwikkelen van alle gewenste rapportages in Power BI, op basis van uw Lodder Software data. De Power BI connector zorgt ervoor dat alle gewenste data in duidelijke en gestructureerde tabellen in de database geplaatst worden, waardoor u geen technische kennis nodig heeft om met de Power BI connector aan de slag te gaan. 

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI Lodder Software koppeling?

De Power BI Lodder Software connector biedt eindeloos veel mogelijkheden. Doordat alle gewenste data via de API benaderd kan worden, kunnen verschillende Lodder Software rapportages en dashboards gebouwd worden met hierin diverse analyses zoals. 

Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om meerdere softwarepakketten vanuit uw organisatie te koppelen, samen met Lodder Software, in één datawarehouse. Hierdoor kunt u data vanuit verschillende bronnen combineren en tegen elkaar afzetten, waardoor u nieuwe inzichten kunt creëren die uit uw pakketten afzonderlijk nooit zichtbaar zullen zijn. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI rapportages voor Lodder Software

Van ruwe data naar een waardevolle inzichten binnen 24 uur. Door middel van onze kant-en-klare Power BI rapportages, ook wel templates genoemd, kunt u direct aan de slag met het analyseren van uw data. Hierdoor krijgt u direct inzicht in de belangrijkste KPI’s waarop u kunt sturen.

Beschikbare templates voor Lodder Software:

Aan de slag met Power BI en Lodder Software?

Download dan onze gratis Power BI Guide, en leer alle stappen naar het ontwikkelen van de perfecte Power BI rapportage.
Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met Lodder Software?

Alle data benaderbaar

De Power BI connector kan middels de API alle gewenste data vanuit Lodder Software klaarzetten voor de ontwikkeling van rapportages in Microsoft Power BI. Hierdoor kunt u alle gewenste analyses uitwerken in Power BI.

Rapportages beschikbaar

Door onze jarenlange ontwikkeling beschikken we voor iedere branche over kant-en-klare Power BI rapportages. Hierdoor kunt u snel aan de slag met het analyseren van uw data en maken van datagedreven beslissingen.

Databronnen combineren

Naast het koppelen van de data vanuit Lodder Software, kunt u er ook voor kiezen om meerdere databronnen te koppelen in één datawarehouse. Hierdoor creëert u nieuwe inzichten welke uit uw pakketten afzonderlijk niet mogelijk zijn.

Veel analysemogelijkheden

Doordat de Power BI connector alle gewenste data kan benaderen, kunt u veel verschillende analyses ontwikkelen in Power BI. Denk bijvoorbeeld aan het consolideren van uw verschillende administraties, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

Actuele data is van belang bij het maken van belangrijke bedrijfsbeslissingen. De Power BI connector zorgt ervoor dat data minimaal één keer per nacht vernieuwd wordt, zodat u overdag naar de meest recente data kijkt. Indien wenselijk kan de frequentie verhoogd worden.

Voor ieder apparaat geschikt

Remote werken heeft de toekomst. Daarom is het belangrijk om altijd en overal toegang te hebben tot de belangrijkste bedrijfsdata. Middels Power BI kunt u uw rapportages en dashboards bekijken op ieder gewenst apparaat. Van desktop tot tablet, en van smartphone tot smartwatch. Zo heeft u altijd en overal inzicht.

power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Nadat u een proefperiode van de Lodder Software connector heeft aangevraagd, ontvangt u direct een bevestiging met e-mail met verdere instructies.

Aan de slag met Power BI

Wanneer de koppeling met Lodder Software gerealiseerd is, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van rapportages in Power BI.

Inzicht!

Nadat u de gewenste Lodder Software analyses in Power BI uitgewerkt heeft, kunt u aan de slag met het analyseren van uw data, en maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€75

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.