Werken bij KPI Solutions

Power BI Bol.com koppeling

Power BI koppelen aan Bol.com.

Hoe werkt de Power BI koppeling voor Bol.com?

Power BI koppeling Bol.com

Wilt u uw data vanuit Bol.com inzichtelijk maken door middel van Power BI rapportages en dashboards? Dan kunt u aan de slag met de Power BI connector voor Bol.com. De Power BI connector haalt alle gewenste data vanuit Bol.com op, en plaatst deze vervolgens in een SQL-database. Deze database kunt u vanuit uw BI-tool benaderen, waarna u kunt starten met het ontwikkelen van uw eigen Power BI rapportages en dashboards.

Wat kunt u met Power BI en Bol.com?

Door middel van de Power BI connector voor Bol.com kunt u aan het slag met het zelfstandig ontwikkelen van rapportages en dashboards. De Power BI connector zorgt ervoor dat alle gewenste data in duidelijke en gestructureerde tabellen in de database staat, waardoor u zelf geen technische kennis nodig heeft om met de Power BI connector aan de slag te gaan.

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI Bol.com koppeling?

Met de Power BI connector voor Bol.com kunt u alle kanten op. Doordat alle gewenste data beschikbaar is, kunt u alle gewenste analyses in Power BI uitwerken. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om andere databronnen vanuit uw organisatie te koppelen in één datawarehouse. Hierdoor kunt u data samenvoegen, bijvoorbeeld vanuit uw boekhoudpakket, om data te combineren en tegen elkaar af te zetten om uiteindelijk nieuwe inzichten te creëren. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI rapportages voor Bol.com

Direct sturen op actuele cijfers? Maak dan gebruik van onze kant-en-klare Power BI templates, en krijg direct inzicht in uw data.

Beschikbare templates voor Bol.com:

Aan de slag met Power BI en Bol.com?

Download onze gratis Power BI Guide en leer in 5 stappen hoe u de perfecte Power BI rapportage kunt ontwikkelen.
Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met Bol.com?

Alle data benaderbaar

De Power BI connector is in staat om alle gewenste data te benaderen, zodat u de gewenste analyses in Power BI kunt uitwerken. Dit geeft u de vrijheid om rapportages en dashboards volledig naar uw eigen hand te zetten.

Rapportages beschikbaar

Liever direct aan de slag met het analyseren van uw data? Dan kunt u gebruik maken van onze kant-en-klare Power BI rapportages, waardoor u binnen enkele ogenblikken inzicht heeft in de belangrijkste KPI's vanuit Bol.com.

Databronnen combineren

Naast dat de connector alleen met Bol.com een koppeling kan maken, kan de Power BI connector ook een koppeling maken met andere databronnen binnen uw organisatie. Zo kunt u data samenvoegen en tegen elkaar afzetten om nieuwe inzichten te genereren.

Veel analysemogelijkheden

Gezien alle gewenste data beschikbaar is, kunt u veel verschillende analyses in Power BI uitwerken. Denk bijvoorbeeld aan het consolideren van uw data, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

Beslissingen dienen gemaakt te worden op basis van actuele data. De Power BI connector zorgt ervoor dat uw data altijd actueel is, door deze minimaal eens per nacht te vernieuwen. Indien wenselijk kan de frequentie verhoogd worden.

Voor ieder apparaat geschikt

Hybride werken heeft de toekomst. Data moet dan ook altijd en overal ter wereld beschikbaar zijn. Power BI is hier uitermate geschikt voor, doordat het functioneert op o.a. laptop, tablet, smartphone en zelfs op uw smartwatch.

3 stappen naar meer inzicht in uw Bol.com data
Starten met de Power BI koppeling voor Bol.com
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Nadat u de proefperiode voor de Bol.com connector heeft aangevraagd, ontvangt u direct instructies voor het opstarten van de connector.

Aan de slag met Power BI

Wanneer de koppeling met Bol.com gerealiseerd is, kunt u in Power BI aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen Power BI rapportages en dashboards.

Inzicht!

Uw rapportages en/of dashboards klaar? Dan kunt u starten met het analyseren van uw data, en maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€75

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.