Werken bij KPI Solutions

Bouw7 koppeling voor Power BI

Power BI koppeling voor Bouw7

Hoe werkt de Power BI Bouw7 koppeling?

Bouw7 koppelen aan Power BI

De Power BI connector voor Bouw7 zorgt ervoor dat u eenvoudig alle gewenste data vanuit Bouw7 kunt gebruiken voor rapportagedoeleinden. Bijvoorbeeld in Microsoft Power BI. 

De Power BI connector maakt een koppeling met Bouw7, en plaatst vervolgens alle gewenste data in een SQL-database. Vanuit hier kan de data vervolgens gebruikt worden voor de ontwikkeling van Power BI rapportages.

 

Power BI en Bouw7

De Power BI connector maakt geautomatiseerd een koppeling met de gewenste data vanuit Bouw7. De data wordt vervolgens in duidelijke en gestructureerde tabellen in de database geplaatst, waardoor u direct aan de slag kunt met het ontwikkelen van Power BI rapportages, en geen aanvullende technische kennis nodig heeft.

 

Wat zijn de mogelijkheden van een Power BI Bouw7 koppeling?

Doordat de Power BI connector middels de API van Bouw7 alle gewenste data kan benaderen, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van verschillende analyses. Denk bijvoorbeeld aan het maken van analyses zoals:

 • Omzet huidig jaar vs. omzet vorig jaar;
 • Overzicht projecten;
 • Weekstaat: direct vs. geschreven uren;
 • Omzet- en kostendetails.

Naast dat u alle gewenste data vanuit Bouw7 kunt gebruiken, kunt u ook andere databronnen samenvoegen in één datawarehouse. Hierdoor creëert u nieuwe inzichten, welke u uit uw pakketten afzonderlijk niet zult halen. Bekijk hier een overzicht van alle mogelijke koppelingen. 

Power BI rapportages voor Bouw7

Direct aan de slag met Power BI? Maak dan gebruik van onze kant-en-klare Power BI templates.

Beschikbare templates voor Bouw7:

In 5 stappen uw eigen Bouw7 rapportages ontwikkelen?

Download direct onze gratis Power BI Guide en ontdek hoe u in slechts 5 stappen de perfecte Bouw7 rapportage(s) kunt ontwikkelen.
Wat zijn de voordelen van de Power BI koppeling met Bouw7?

Alle data benaderbaar

De Power BI connector kan via de API van Bouw7 alle gewenste data ontsluiten, en voor u klaarzetten in de database om vervolgens rapportages te ontwikkelen.

Rapportages beschikbaar

Direct starten met het maken van keuzes op basis van data? Dan kunt u gebruik maken van onze kant-en-klare Power BI rapportages, waardoor u direct inzicht krijgt in de belangrijkste KPI's.

Databronnen combineren

Naast de data vanuit Bouw7 kunt u ook data vanuit andere pakketten combineren in een datawarehouse. Door verschillende bronnen te combineren, creëert u nieuwe inzichten.

Veel analysemogelijkheden

Door de hoeveelheid beschikbare data, krijgt u alle vrijheid om verschillende analyses te maken. Denk bijvoorbeeld aan consolidatie, benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

De Power BI connector zorgt ervoor dat de data iedere dag actueel is, door deze minimaal 1x per nacht te vernieuwen. Indien wenselijk kan de frequentie verhoogd worden.

Voor ieder apparaat geschikt

Business Intelligence tools (zoals Power BI) functioneren ook op mobiele devices zoals tablet, telefoons en smartwatches. Hierdoor heeft u overal en altijd inzicht in uw data.

3 stappen naar meer inzicht
Aan de slag met de Power BI Bouw7 koppeling
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Na het aanvragen van de proefperiode ontvangt u instructies voor het maken van de koppeling met al uw gewenste Bouw7 data.

Aan de slag met Power BI

Nadat de koppeling met Bouw7 is gemaakt, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen Bouw7 rapportages in Power BI of met onze Power BI templates.

Inzicht!

Nu uw data helder gevisualiseerd is in Power BI rapportages, kunt u aan de slag met het analyseren van data en verkrijgen van nieuwe inzichten.

Kosten

€75

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

 • 30 dagen gratis proberen;
 • Start op wanneer het jou uitkomt;
 • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.