Werken bij KPI Solutions

Search
Close this search box.

Starten met Power BI API koppeling voor Visma eAccounting

Aanvang van de proefperiode

Als de proefperiode van Visma eAccounting koppeling is aangevraagd, ontvang je instructies voor het opstarten van de koppeling. Indien nodig kan één van onze BI-specialisten je ondersteunen bij het maken van de koppeling.

Ontwikkeling in Power BI

Wanneer de koppeling met Power Bi is klaargezet, kun je starten met het ontwikkelen van jouw gewenste dashboards en rapportages. Het is hierbij mogelijk om zelf een dashboard te ontwikkel of je kunt gebruik maken van onze standaard Power BI dashboards.

Datagedreven besluitvorming

Nadat de gewenste Power BI dashboards en rapportages zijn ontworpen, kun je aan de slag met het analyseren van jouw data en het nemen van beslissingen op basis van actuele data.

KPI-Solutions-API-koppeling-connector-Visma-eaccounting
Visma eAccounting
Power BI API koppeling

Wat zijn de mogelijkheden met een Power BI Visma eAccounting API koppeling?

De Power BI Visma eAccounting connector biedt veel analysemogelijkheden. Doordat alle gewenste data via de Visma eAccounting API benaderd kan worden, kunnen verschillende Visma eAccounting dashboards en rapportages gebouwd worden met hierin diverse analyses zoals:

  • Balans en resultatenrekening: Je kunt eenvoudig de balans en de resultatenrekening genereren om de financiële gezondheid van je bedrijf te begrijpen.
  • Kasstroomoverzichten: Houd bij hoe geld binnenkomt en uitgaat om de liquiditeitspositie te beheren.
  • Factuurstatussen: Volg de status van uitstaande facturen om te weten welke inkomsten je kunt verwachten.
  • Betalingstermijnen: Analyseer de gemiddelde tijd die klanten nodig hebben om facturen te betalen.
  • Uitgavenanalyse: Bekijk waar je geld naartoe gaat door uitgaven te categoriseren en te analyseren.
  • Uitgavenprognoses: Anticipeer op toekomstige uitgaven op basis van historische gegevens
  • Bankafschriften: Analyseer bankafschriften om fouten te identificeren en de boekhoudkundige nauwkeurigheid te waarborgen.
  • Belastingrapporten: Vereenvoudig het belastingaangifteproces door gebruik te maken van belastingrapporten.
  • Projectkostenanalyse: Voor bedrijven die projecten beheren, biedt eAccounting inzicht in projectkosten en winstgevendheid.
  • Automatische BTW-berekening: Vereenvoudig het proces van BTW-aangifte door gebruik te maken van de ingebouwde BTW-functionaliteit.

Naast dat de Power BI connector een koppeling kan maken met alléén Visma eAccounting, kunnen er ook meerdere databronnen gekoppeld worden in één datawarehouse. Zo kun je andere databronnen koppelen, waardoor je data tegenover elkaar kunt zetten. Hierdoor creëer je nieuwe inzichten in jouw data, welke je afzonderlijk uit de pakketten nooit zult halen. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI dashboards voor Visma eAccounting

Van ruwe gegevens naar waardevolle inzichten in een mum van tijd. Maak gebruik van onze standaard Power BI dashboards en rapportages om snel aan de slag te gaan met de analyse van jouw data. Hierdoor verkrijg je onmiddellijk inzicht in de cruciale KPI’s waarop je kunt sturen.

Beschikbare dashboards voor Visma eAccounting:

Prijzen en mogelijkheden

Start
gratis proefperiode

€ 0,-

30 dagen gratis

Koppeling Visma eAccounting
opstarten

15,-

Per maand

Meer dan één  administratie en/of maatwerk

€ 30,-

Per maand

Wat zijn de voordelen van een Power BI API koppeling met Visma eAccounting?​

Toegankelijke data

De Power BI API koppeling automatiseert het gereedmaken van alle gegevens in een database. Vanuit Power BI is deze database eenvoudig toegankelijk, waardoor je onmiddellijk kunt beginnen met het creëren van dashboards en rapportages.

Dashboards en rapportages

Onze standaard dashboards en rapportages bieden snel toepasbare inzichten. Ze besparen tijd en verstrekken waardevolle informatie over essentiële prestatie-indicatoren, zonder dat je aangepaste rapporten hoeft te ontwikkelen. Deze rapporten zijn geoptimaliseerd voor moeiteloze visualisatie en faciliteren snelle en efficiënte datagedreven besluitvorming.

Databronnen consolideren​

Afgezien van het feit dat de Power BI connector verbinding kan maken met jouw databron(nen), heeft de API koppeling ook de mogelijkheid om te integreren met andere softwarepakketten binnen jouw organisatie. Hierdoor kun je gegevens met elkaar vergelijken en nieuwe inzichten genereren.

Meerdere analysemogelijkheden

Dankzij de mogelijkheid van de Power BI connector om alle gewenste data te ontsluiten, heb je de kans om verschillende analyses uit te voeren. Hierbij kun je denken aan financiële analyses en liquiditeitsprognoses.

Altijd actuele data

Het is cruciaal om te werken met up-to-date gegevens bij het leiden van je organisatie. Daarom garandeert de Power BI-connector dat je altijd naar de meest recente data van jouw organisatie kijkt. De connector vernieuwt de data meerdere keren per dag, waardoor je constant beschikt over actuele cijfers.

Beschikaar op elk apparaat

We werken allemaal steeds vaker vanuit huis, daarom is het belangrijk om altijd en overal toegang te hebben tot de belangrijkste bedrijfsdata. Middels Power BI kun je jouw rapportages en dashboards bekijken op ieder gewenst apparaat. Van desktop tot tablet, en van smartphone tot smartwatch. Zo heb je altijd en overal inzicht. ​

Power BI koppelen aan Visma eAccounting

Hoe werkt de Power BI API koppeling voor Visma eAccounting? ​

Power BI koppeling Visma eAccounting

Wil je Power BI koppelen aan Visma eAccounting? Door middel van de Power BI API koppeling kun je eenvoudig Visma eAccounting verbinden met Power BI. Doordat de Power BI connector geautomatiseerd een koppeling maakt, kunnen alle gewenste gegevens vanuit jouw administratie(s) gebruikt worden voor het ontwikkelen van Visma eAccounting Power BI rapportages en dashboards in Microsoft Power BI.

De Power BI Visma eAccounting API koppeling zorgt ervoor dat alle gewenste gegevens vanuit alle administraties Visma eAccounting gebruikt kunnen worden voor rapportagedoeleinden. Zo kan de Power BI connector data van je Visma eAccounting administratie(s) ophalen, zodat je deze kunt gebruiken in Microsoft Power BI bij het ontwikkelen van jouw Visma eAccounting rapportages en dashboards.

Wat kun je met Power BI en Visma eAccounting?​

Microsoft (Power BI) is al meer dan 15 jaar leider op het gebied van Business Intelligence tools. Door middel van Power BI kunnen verschillende gegevensbronnen, waaronder Visma eAccounting, gekoppeld worden. Hierdoor kunnen in Microsoft Power BI Visma eAccounting rapportages en dashboards gebouwd worden.

De Power BI Visma eAccounting API koppeling maakt volledig geautomatiseerd een koppeling met alle gewenste administraties en data vanuit Visma eAccounting. De Power BI API koppeling zet deze data in een SQL-database door middel van duidelijke en gemakkelijke tabellen. Hierdoor is er geen technische kennis nodig om aan de slag te gaan met de Power BI API koppeling voor Visma eAccounting, en het ontwikkelen van rapportages en dashboards.

Aan de slag met Power BI en Visma eAccounting?

​ Plan een kennismaking in met onze specialisten. Ontdek alle mogelijkheden van Power BI in combinatie met Visma eAccounting in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Krijg handvaten en ga direct aan de slag.​
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Filter op categorie

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Plan vrijblijvend een kennismaking​

Wij ondersteunen en begeleiden organisaties bij strategische besluitvorming door datagedreven te werken

Vrijblijvend

We denken vrijblijvend met je mee om te inventariseren welk vraagstuk je hebt binnen jouw organisatie.

Kies zelf een datum en tijd

Om het makkelijker te maken, kun je zelf een meeting in onze agenda plannen.

Organisatie centraal

De kennismaking wordt volledig toegespitst op jouw organisatie en vraagstuk. Zo kunnen we achterhalen welke behoefte er is.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.