Werken bij KPI Solutions

Van data naar financiële inzichten

Ontdek de kracht van financiële inzichten met Power BI

KPI Solutions is gespecialiseerd in het leveren van krachtige en intuïtieve data-analyse oplossingen voor financiële rapportages. Ons Power BI Finance Dashboard biedt de mogelijkheid om financiële gegevens te visualiseren op een manier die voorheen onmogelijk was. Met behulp van geavanceerde Business Intelligence-tools, brengen we financiële data tot leven en geven we waardevolle inzichten om betere beslissingen te nemen voor jouw bedrijf. 

KPI Solutions-team-narrow casting-datawarehouse-trainer-anton-KPI

Demo Finance Dashboard

De demo is volledig interactief. Je kunt alle functionaliteiten van de finance rapportage uitproberen. Zo kun je onderin navigeren tussen verschillende pagina’s, kun je gebruik maken van meerdere filters en zijn de visuals interactief te gebruiken.

Wil je het volledige financiële Power BI Dashboard uitproberen? Start dan direct jouw 30-daagse gratis proefperiode.

Waarom een Finance Dashboard?

Het is tegenwoordig essentieel om snel toegang te hebben tot de juiste informatie om goed onderbouwde beslissingen te nemen. Traditionele financiële rapportages kunnen complex en tijdrovend zijn, waardoor het moeilijk is om de essentiële gegevens te vinden die nodig zijn. Met ons Power BI Finance Dashboard maken we een einde aan deze frustraties. We zetten de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje!

Met ons Power BI Finance Dashboard heb je real-time toegang tot de financiële gegevens van jouw organisatie. Dit betekent dat je op ieder moment up-to-date inzicht heeft in de prestaties van jouw bedrijf, waardoor je sneller kunt reageren op veranderingen en kansen.

Met interactieve visualisaties kunt je jouw financiële gegevens op een meer dynamische manier begrijpen. Je kunt eenvoudig inzoomen op specifieke periodes, categorieën of resultaten om trends en patronen te ontdekken die anders verborgen zouden blijven.

Ons Finance Dashboard automatiseert het rapportageproces, waardoor je kostbare tijd bespaart. Geen gedoe meer met handmatige gegevensinvoer en het samenstellen van complexe rapporten. Power BI doet al het zware werk voor je.

Power BI kan naadloos worden geïntegreerd met een breed scala aan gegevensbronnen, waaronder spreadsheets, cloudopslag, databases en andere zakelijke toepassingen. Hierdoor kun je al jouw financiële gegevens op één centrale plek verzamelen en analyseren. Bekijk onze API-koppelingen en ontdek de mogelijkheden met jouw softwarepakket.

Hoe kun je gebruik maken van het Power BI Finance Dashboard?

Power BI Dashboard overnemen

Wil je Business Intelligence, met de focus op Power BI, breder integreren in jouw organisatie? Met dit kant-en-klare dashboard leg je een solide basis voor verdere implementatie. Neem het dashboard over, word eigenaar van de rapportage en pas het volledig naar jouw behoeften aan. Voeg visualisaties toe, pas aan in jouw huisstijl en meer. Onze BI-specialisten staan klaar om jouw BI-doelen te verwezenlijken en verder te ondersteunen.

Power BI Dashboard in abonnementsvorm

Je kunt het Power BI Dashboard eenvoudig als abonnement verkrijgen. Hierbij betaal je maandelijks een vast bedrag voor het gebruik van het financiële Power BI Dashboard. De Power BI rapportage is beschikbaar in de online omgeving van Power BI, waar je deze kunt delen met collega’s. Onze BI-specialisten kunnen extra analyses toevoegen of wijzigingen aanbrengen op verzoek. Let op: bij een abonnement kun je zelf geen wijzigingen doorvoeren.

Financiële inzichten die het verschil maken

Financiële inzichten

 • Meetbare KPI’s zoals omzetgroei, winstmarges en schuldratio’s.
 • Direct inzicht in prestaties en identificatie van focusgebieden.

Cashflow optimalisatie

 • Analyse van cashflow patronen voor proactief financieel beheer.
 • Voorbereiding op toekomstige uitdagingen met geavanceerde inzichten.

Kostenbeheersing

 • Onthul inefficiënties en kansen voor kostenbesparing.
 • Gedetailleerde kostenanalyse leidt tot strategische winstgevendheid.

Slimme prognoses

 • Gebruik prognosetechnieken voor betrouwbare financiële voorspellingen.
 • Verfijn budgettering en realiseer gericht bedrijfsgroei.
Power BI Finance Dashboard

Microsoft integratie

Deel met collega's

Direct analyseren

In house development

Volledig aanpasbaar

KPI_Solutions-96-min

Ontdek de kracht van ons Power BI Finance Dashboard

Het Power BI Finance Dashboard van KPI Solutions is de sleutel tot het ontgrendelen van waardevolle financiële inzichten die jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Stop met het verspillen van tijd aan het verzamelen en analyseren van gegevens, en begin met het nemen van weloverwogen beslissingen op basis van real-time informatie.

Wacht niet langer! Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe ons Finance Dashboard jouw bedrijf kan transformeren. Doe mee met de vele succesvolle bedrijven die al profiteren van de kracht van Power BI voor hun financiële rapportage en analyse.

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.