Webinars.

We houden van kennis delen. Daarom organiseren we met regelmaat een webinar omtrent Business Intelligence. 

webinars-business-intelligence-kpisolutions

Webinar

Hoe houdt u controle over uw projecten met Power BI?

Power BI is een uitermate geschikte tool om om meer grip te creëren binnen organisaties. Maar hoe kan Power BI dit zodanig creëren zodat u eenvoudig en overzichtelijk controle houdt over uw projecten? Tijdens deze webinar vertellen wij u niet alleen alle mogelijkheden om meer controle te houden, maar laten we u deze ook in de praktijk zien.

Hoe houdt u controle over uw projecten met Power BI?

18 mei 2021, 11.00 uur.
Meer informatie & aanmelden

Webinar

In- en verkopen voorspellen met Power BI

Efficiënt werken is key binnen succesvolle organisaties. Door het voorspellen van in- en verkopen kan de efficiency verhoogd worden, en de workload verlaagd. Maar hoe werkt dit precies? Tijdens deze webinar vertellen wij u alle mogelijkheden om in- en verkopen te voorspellen met Power BI, en hierdoor efficiënter te werken.

In- en verkopen voorspellen met Power BI

10 juni 2021, 13.00 uur.
Meer informatie & aanmelden

Hallo!

Wij zijn KPI Solutions. Onze missie is om bedrijven op voorsprong te brengen door het toepassen van slimme (Microsoft)technologie. Als Business Intelligence specialisten willen wij andere organisaties helpen hun data inzichtelijk te maken en te transformeren naar bruikbare informatie, welke de gehele organisatie kan gebruiken en verder kan helpen. Dit doen we niet alleen door het ontwikkelen van slimme oplossingen, maar ook door het delen van kennis

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Bent u erbij?

Ontdek de verschillende mogelijkheden van BI tijdens onze webinars, en krijg vele handvaten voor uw eigen organisatie. Benieuwd?

Bekijk onze webinars en meld u direct gratis aan. 

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.