Neem data gedreven inkoopbeslissingen met ons Power BI Dashboard

Krijg inzicht in jouw inkooporders, levertijden, de leverbetrouwbaarheid en meer met ons Power BI Inkoop Dashboard. Optimaliseer je inkoopproces met ons Inkoop Dashboard. Ontdek historische trends door gedetailleerde analyses van je inkoopgedrag op productniveau en per leverancier en laat het geautomatiseerde advies je helpen bij het nemen van slimme inkoopbeslissingen, gebaseerd op recente afnames en toekomstige orders. Ons dashboard biedt ook inzicht in prijstrends, waarmee je sterker staat in onderhandelingen met leveranciers. Of je nu een handelsonderneming bent of een productiebedrijf, we richten het dashboard in op de specifieke behoeften.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hier onze interactieve demo!

De demo is volledig interactief. Je kunt verschillende functionaliteiten uit het dashboard proberen. Zo kun je onderin navigeren tussen verschillende pagina’s, kun je gebruik maken van meerdere filters en zijn de visuals interactief te gebruiken.

Wil je het volledige Power BI Dashboard bekijken? Plan dan een demo met een van onze specialisten.

Waarom een Power BI Inkoop Dashboard?

Het Power BI Inkoop Dashboard biedt je aantoonbare voordelen. Met geautomatiseerde inkoopadviezen, prijsverloopanalyses en efficiënte besluitvorming helpt dit dashboard je om inkoopprocessen te optimaliseren, kosten te verlagen en een concurrentievoordeel te behalen. We nemen je graag mee in deze voordelen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin bekijken we de mogelijkheden en hoe onze oplossingen jou vooruit kunnen helpen.  

Het Power BI Inkoop Dashboard biedt geautomatiseerde inkoopadviezen op basis van historische gegevens, openstaande inkooporders en toekomstige verkooporders. Dit helpt je om de juiste inkoopbeslissingen te nemen, voorraadniveaus te optimaliseren en kosten te minimaliseren.

Het dashboard toont het prijsverloop per product, waardoor je kunt anticiperen op prijsschommelingen en effectiever kunt onderhandelen met leveranciers.

Met complete overzichten en rapporten verschaft het Power BI Inkoop Dashboard snel toegang tot kritische gegevens. Hierdoor kun je sneller en beter geïnformeerde beslissingen nemen.

Door historische gegevens te analyseren en rekening te houden met openstaande inkooporders en toekomstige verkooporders, helpt het dashboard bij het optimaliseren van voorraadniveaus. Dit voorkomt over- of onderinkoop en minimaliseert onnodige voorraadkosten.

Het Power BI Inkoop Dashboard is niet beperkt tot een specifieke sector. Het is bruikbaar voor zowel handelsondernemingen als productiebedrijven, omdat het rekening houdt met verkochte eindproducten en de benodigde onderdelen en hoeveelheden identificeert. Hierdoor kun je in diverse branches profiteren van de voordelen van datagedreven inkoopbeslissingen. 

''De inzichten zorgen voor snelheid, flexibiliteit en efficiëntie"

Breng meerdere bronnen samen met onze koppelingen

Onder andere:

Hoe maak je gebruik van ons Power BI Inkoop Dashboard?

Power BI Dashboard overnemen

Wil je Business Intelligence, met de focus op Power BI, breder integreren in jouw organisatie? Met dit kant-en-klare dashboard leg je een solide basis voor verdere implementatie. Neem het dashboard over, word eigenaar van de rapportage en pas het volledig naar jouw behoeften aan. Voeg visualisaties toe, pas aan in jouw huisstijl en meer. Onze BI-specialisten staan klaar om jouw BI-doelen te verwezenlijken en verder te ondersteunen.

Power BI Dashboard in abonnementsvorm

Je kunt het Power BI Dashboard eenvoudig als abonnement verkrijgen. Hierbij betaal je maandelijks een vast bedrag voor het gebruik van het inkoop Power BI Dashboard. De Power BI rapportage is beschikbaar in de online omgeving van Power BI, waar je deze kunt delen met collega’s. Onze BI-specialisten kunnen extra analyses toevoegen of wijzigingen aanbrengen op verzoek. Let op: bij een abonnement kun je zelf geen wijzigingen doorvoeren.

KPI solutions - visualisatie -datagedreven werken

Klaar om je inkoopbeheer te transformeren? 

Het Power BI Inkoop Dashboard biedt de sleutel tot slimmer inkoopbeheer, kostenefficiëntie en concurrentievoordeel. Wil je de voordelen van geautomatiseerd inkoopadvies, inzicht in prijstrends en efficiënte besluitvorming ervaren? 

Neem vandaag nog de volgende stap naar geoptimaliseerd inkoopbeheer. Vraag een proefperiode aan van ons Power BI Inkoop Dashboard of plan een vrijblijvende kennismaking met onze experts om te ontdekken hoe we jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen brengen. 

Vraag vrijblijvend een proefperiode aan of plan nu een kennismaking. Laat ons je helpen om inkoopbeheer naar een hoger niveau te tillen! 

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.