Werken bij KPI Solutions

Power BI Connector Exact Multivers

Maak een koppeling tussen Power BI en Exact Multivers.

Hoe werkt de Power BI connector voor Exact Multivers?

Power BI koppelen aan Exact Multivers

De Power BI connector voor Exact Multivers maakt het mogelijk een koppeling te realiseren tussen Microsoft Power BI en Exact Multivers. Doormiddel van deze Power BI koppeling kunt u data vanuit al uw gewenste administraties inlezen in Power BI, of andere gewenste BI-tool. 

De Power connector zorgt ervoor dat álle gewenste gegevens vanuit Exact Multivers gebruikt kunnen worden voor rapportagedoeleinden. De Power BI koppeling repliceert de gewenste data, zoals bijvoorbeeld financiële data vanuit Exact Multivers naar een database, waarna u kunt starten met het ontwikkelen van rapportages in Power BI. 

Rapportagemogelijkheden Exact Multivers

De Power BI connector maakt geautomatiseerd een koppeling met Exact Multivers. De connector plaatst vervolgens alle gewenste data in de database, waarna u kunt starten met het ontwikkelen van uw eigen Power BI rapportages. 

Doordat de Power BI connector de gewenste data in begrijpelijke en gestructureerde tabellen in de database plaatst, heeft u geen technische kennis nodig om met de Power BI connector voor Exact Multivers aan de slag te gaan.

Wat zijn de mogelijkheden van een Power BI koppeling met Exact Multivers?

Met de Power BI connector voor Exact Multivers kunt u alle kanten op. Doordat alle gewenste data vanuit meerdere administraties gebruikt kan worden voor rapportagedoeleinden, kunt u oneindig veel verschillende analyses maken. Denk bijvoorbeeld aan het maken van analyses zoals:

 • Liquiditeitsprognose;
 • Omzet huidig jaar vs. omzet vorig jaar;
 • Winst- en verliesrekening;
 • Voorspelde omzet;
 • Omzet- en kostenanalyse.

Naast dat u enkel krachtige rapportages kunt ontwikkelen op basis van Exact Multivers data, kunt u ook andere databronnen koppelen en samenvoegen in één  datawarehouse. Hierdoor kunt u nieuwe inzichten creëren, door bijvoorbeeld data te combineren of tegen elkaar af te zetten. Bekijk hier een overzicht van alle mogelijke Power BI koppelingen.

Power BI rapportages voor Exact Multivers

Van ruwe data naar volledig inzicht. Door middel van onze kant-en-klare Power BI rapportages heeft u binnen 24 uur inzicht in de belangrijkste KPI’s van uw organisatie. 

Beschikbare Power BI templates voor Exact Multivers:

In 5 stappen uw eigen Exact Multivers rapportages ontwikkelen?

Download onze gratis Power BI Guide met de 5 beste stappen die u helpen bij het ontwikkelen uw eigen Power BI Exact Multivers rapportages.
Wat zijn de voordelen van de Power BI koppeling met Exact Multivers?

Alle data benaderbaar

Doordat alle data via de API van Exact Multivers benaderd kan worden voor rapportagedoeleinden, kunt u alle kanten op me het ontwikkelen van uw eigen Power BI rapportages.

Rapportages beschikbaar

Door onze expertise op het gebied van BI, en onze kennis van Exact Multivers, hebben we diverse kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar. Zo krijgt u direct inzicht in de belangrijkste KPI's.

Databronnen combineren

Naast de data vanuit Exact Multivers, kunnen ook andere databronnen gecombineerd worden in één Power BI rapportage. Hierdoor creëert u nieuwe en unieke inzichten welke eerder niet zichtbaar waren.

Veel analysemogelijkheden

Doordat alle data vanuit Exact Multivers beschikbaar is voor rapportagedoeleinden, kunt u alle gewenste analyses maken. Denk bijvoorbeeld aan consolidatie, benchmarking of forecasting.

Data altijd actueel

De Power BI connector zorgt ervoor dat de data altijd actueel is. Zo wordt de data iedere nacht en, indien gewenst, meerdere keren per dag vernieuwd. Hierdoor kijkt u altijd naar de meest actuele cijfers.

Voor ieder apparaat geschikt

BI-tools, en Power BI in het bijzonder functioneren uitstekend op verschillende devices. Zo heeft u overal en altijd inzicht in de belangrijkste KPI's van uw organisatie.

3 stappen naar meer inzicht
Aan de slag met de Power BI connector voor Exact Multivers
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Nadat u de proefperiode heeft opgestart, ontvangt u van ons direct een e-mail met verdere vervolgstappen. Tevens zal een van onze BI specialisten u contacteren om de proefperiode door te spreken.

Aan de slag met Power BI

Nadat de Power BI koppeling met Exact Multivers gerealiseerd is, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen rapportages. Of u kunt gebruik maken van onze kant-en-klare Power BI rapportages.

Inzicht!

Nu uw data gevisualiseerd is in Power BI, kunt u aan de slag met het analyseren van uw data en het maken van beslissingen op basis van échte feiten.

Kosten

€10

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

 • 30 dagen gratis proberen;
 • Start op wanneer het jou uitkomt;
 • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.