Werken bij KPI Solutions

Starten met API koppeling voor Visma Accountview

Starten van de API koppeling

Als je een kennismaking hebt aangevraagd gaan onze BI-specialisten je ondersteunen bij het maken van de koppeling met Visma Accountview.

Werken met Power BI

Nadat de koppeling tussen Visma Accountview en de database is gemaakt, kun je beginnen met het ontwikkelen van jouw gewenste rapportages en dashboards. Ook kun je gebruik maken van onze standaard Power BI dashboards en rapportages.

Datagedreven werken

Als je klaar bent met de ontwikkeling van de gewenste Power BI rapportages en dashboards, kun je aan de verder met het analyseren van de data en het nemen van beslissingen op basis van actuele data.

Vanaf

50,-

Per maand

Wat zijn de mogelijkheden met een Power BI Visma Accountview API koppeling?

De Visma Accountview connector zorgt ervoor dat je alle data uit dit systeem kan overzetten naar Power BI. Dit biedt veel mogelijkheden als het gaat om analyseren en nieuwe inzichten: 

 • Financiële overzichten: Je kunt gedetailleerde financiële overzichten ontwikkelen, zoals de balans, de winst- en verliesrekening, en de cashflow. Hierop kun je data naar keuze weergeven en vergelijkingen maken die eerst niet mogelijk waren.
 • Debiteuren- en crediteurenbeheer: Je kunt je debiteuren en crediteuren beheren via een zelf ontwikkeld Power BI dashboard. Dit helpt bij het beheren van cashflow en het identificeren van eventuele betalingsproblemen.
 • Budgetbeheer: krijg nieuwe inzichten in je budgetten en ontdek gemakkelijker waar pijnpunten kunnen liggen doordat je data vanuit meerdere pakketten tegenover elkaar kan zetten en kan koppelen aan de budgetten.
 • Analytische boekhouding: Met analytische boekhouding kun je kosten en opbrengsten toewijzen aan specifieke projecten, afdelingen of andere kostenplaatsen. Dit geeft inzicht in de prestaties op een meer gedetailleerd niveau.
 • Voorraadbeheer: Als je voorraadgegevens hebt in Visma AccountView, kun je de API gebruiken om deze te synchroniseren met externe voorraadbeheersystemen.
 • Historische gegevens: Je kunt historische financiële gegevens bekijken om trends en patronen in de financiële prestaties van het bedrijf te identificeren.

Koppel Visma Accountview met andere databronnen zodat je data uit verschillende bronnen tegenover elkaar kan zetten. Alle databronnen komen samen in één datawarehouse. Dit zorgt ervoor dat er nieuwe inzichten in jouw data ontstaan, waar je vervolgens op verder kan sturen. Bekijk hier de verschillende databronnen die je kunt koppelen.

Power BI dashboards voor Visma Accountview

Zet ruwe data uit Visma Accountview snel om naar efficiënte en waardevolle inzichten. Dankzij onze standaard dashboards en rapportages kun je eenvoudig en snel aan de slag met je data. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de ontwikkeling hiervan en kun je sturen op basis van data.

Beschikbare dashboards voor Visma Accountview:

Wat zijn de voordelen van een Power BI API koppeling met Visma Accountview?​

Benaderbare gegevens

De Power BI API koppeling automatiseert het voorbereiden van alle gegevens en plaatst deze moeiteloos in een database. Vanuit Power BI heb je eenvoudig toegang tot deze database, waardoor je direct kunt beginnen met het creëren van rapporten en dashboards.

Standaard dashboards en rapportages​

Onze standaard dashboards en rapportages bieden snel waardevolle inzichte. Dit kan handig zijn als je niet beschikt over technische kennis van Power BI. Daarnaast bespaart dit veel tijd en zijn de dashboards geoptimaliseerd voor de visualisatie voor data uit Visma Accountview.

Koppeling met databronnen

Er is niet alleen een koppeling voor Visma Accountview, maar ook voor andere softwarepakketten. Dit zorgt ervoor dat je al je data op één plek kunt vinden en data uit verschillende pakketten samen kunt gebruiken en analyseren.

Veel analyse opties

Doordat de Power BI connector alle gewenste data kan ontsluiten, biedt dit verschillende opties om diverse analyses te maken. Denk bijvoorbeeld aan trendanalyses als het gaat om patronen in financiële gegevens, leveranciersanalyses en nog veel meer.

Altijd actuele data

De API koppeling kan meerdere keren per dag vernieuwd worden op basis van jouw behoeftes. Zo beschik je altijd over de meest actuele cijfers van je organisatie en kun je keuzes maken gebaseerd op actuele cijfers en gegevens.

 

Dashboards en rapportages overal bekijken

Iedereen werkt tegenwoordig op afstand en ook op dat moment wil je toegang hebben tot je bedrijfsdata. In Power BI kun je jouw rapportages en dashboards bekijken op ieder gewenst apparaat. Maakt niet uit welk toestel je gebruikt.

Power BI koppelen aan Visma Accountview

Hoe werkt de Power BI API koppeling voor Visma Accountview? ​

Power BI koppeling Visma Accountview

Koppel gemakkelijk Visma Accountview met Power BI dankzij de API koppeling. Doordat de Power BI connector geautomatiseerd een koppeling maakt, kunnen alle gewenste gegevens vanuit jouw administratie(s) gebruikt worden voor het ontwikkelen van Visma Accountview Power BI rapportages en dashboards in Microsoft Power BI.

De Power BI Visma Accountview API koppeling zorgt ervoor dat alle gewenste gegevens vanuit alle administraties Visma Accountview gebruikt kunnen worden voor rapportagedoeleinden. Zo kan de Power BI connector data van je Visma Accountview administratie(s) ophalen, zodat je deze kunt gebruiken in Microsoft Power BI bij het ontwikkelen van jouw Visma Accountview rapportages en dashboards.

Wat kun je met Power BI en Visma Accountview?​

Microsoft (Power BI) is al meer dan 15 jaar toonaangevend op het gebied van Business Intelligence-tools. Met Power BI kunnen diverse gegevensbronnen, waaronder Visma AccountView, naadloos worden geïntegreerd. Hierdoor is het mogelijk om in Microsoft Power BI Visma AccountView-rapportages en dashboards te ontwikkelen.

De Power BI Visma AccountView API-koppeling legt volledig geautomatiseerd verbinding met alle gewenste administraties en gegevens vanuit Visma AccountView. Deze API koppeling plaatst de data in een SQL-database met duidelijke en gebruiksvriendelijke tabellen. Hierdoor is geen technische expertise vereist om aan de slag te gaan met de Power BI API-koppeling voor Visma AccountView en het ontwikkelen van rapportages en dashboards.

Aan de slag met Power BI en Visma Accountview?

Ontdek de talloze mogelijkheden van Power BI in combinatie met Visma Accountview in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.