Werken bij KPI Solutions

Power BI Connector King Software ERP

Maak een koppeling tussen Power BI en King Software ERP

Hoe werkt de Power BI connector voor King Software ERP

King Software ERP koppelen aan Power BI

De Power BI connector voor King Software ERP zorgt ervoor dat alle gewenste data vanuit King gebruikt kan worden voor het ontwikkelen van Power BI rapportages & dashboards. De Power BI connector haalt door middel van de API van King de gewenste gegevens op, en plaatst deze in een SQL-database. 

Deze database is vervolgens vanuit Microsoft Power BI, of andere BI-tool (of Excel) te benaderen voor het ontwikkelen van rapportages.

Power BI en King Software ERP

De Power BI connector voor King maakt geautomatiseerd een koppeling met de gewenste King administratie(s) en data. De Power BI connector zet deze data vervolgens om in gestructureerde en begrijpelijke tabellen. 

Doordat de Power BI connector deze tabellen omzet naar begrijpelijke tabellen voor iedereen, is er geen technische kennis benodigd om aan de slag te gaan met de connector. Iedereen kan dus starten met het maken van Power BI rapportages & dashboards.

Wat zijn de mogelijkheden van een Power BI koppeling met King Software ERP?

Doordat de Power BI connector voor King alle gewenste data via de API kan benaderen, zijn de mogelijkheden eindeloos. Doordat verschillende data, uit verschillende administraties, gebruikt kan worden voor rapportagedoeleinden, kunnen er diverse soorten analyses gemaakt worden.  Denk bijvoorbeeld aan het maken van analyses zoals:

 • Liquiditeitsprognose;
 • Omzet huidig jaar vs. omzet vorig jaar;
 • Winst en verliesrekening;
 • Weekstaat: direct vs. geschreven uren;
 • Productiviteit. 

Naast dat de data van King voor rapportagemogelijkheden biedt, kunt u ook andere databronnen samenvoegen in een datawarehouse. Door meerdere databronnen te combineren kunt u data onder andere data tegen elkaar afzetten en nieuwe inzichten creëren welke u afzonderlijk uit de databronnen nooit zult halen.

Power BI rapportages voor King Software ERP?

Snel inzicht in uw data? Dan kunt u gebruik maken van onze kant-en-klare Power BI rapportages, of te wel templates. Hierdoor kunt u direct aan de slag met het analyseren van uw data.

Beschikbare templates voor King Software ERP:

In 5 stappen uw eigen King Software ERP rapportages ontwikkelen?

Download direct onze gratis Power BI Guide en ontdek hoe u in slechts 5 stappen de perfecte King Software ERP rapportage(s) kunt ontwikkelen.
Wat zijn de voordelen van de Power BI koppeling met King Software ERP?

Alle data benaderbaar

De Power BI connector kan via de API van King alle gewenste data ontsluiten voor rapportagedoeleinden. Hierdoor kunt u alle gewenste King Power BI rapportages naar wens ontwikkelen.

Rapportages beschikbaar

Door onze jarenlange ontwikkeling en de expertise van onze BI-specialisten, hebben we meerdere kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar voor King gebruikers.

Databronnen combineren

Naast King geven onze Power BI connectoren u de mogelijkheid om meerdere databronnen samen te voegen in één rapportage. Hierdoor kunt nieuwe en unieke inzichten creëren.

Veel analysemogelijkheden

Door de grote hoeveelheid beschikbare data, zijn de analysemogelijkheden uiteenlopend. Denk bijvoorbeeld aan consolidatie, benchmarking, predictive analytics en forecasting analyses.

Data altijd actueel

De Power BI connector zorgt ervoor dat u altijd naar de meest actuele data kijkt. Zo kan de connector tot meerdere keren per dag (indien wenselijk) de data ophalen en vernieuwen in uw database.

Voor ieder apparaat geschikt

BI-tools, en Power BI in het bijzonder zijn geschikt voor op ieder device. Van desktop tot tablet, en van mobiel tot smartwatch. Zo heeft u écht altijd en overal inzicht in uw belangrijkste bedrijfsdata.

3 stappen naar meer inzicht
Aan de slag met de Power BI connector voor King Software ERP
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Nadat u uw proefperiode heeft aangevraagd ontvangt u van ons direct een e-mail met vervolgstappen om de proefperiode op te starten. Een van ons BI-specialisten zal tevens contact met u opnemen om de start door te spreken.

Aan de slag met Power BI

Nadat de Power BI connector een koppeling met King gerealiseerd heeft, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen Power BI rapportages. Of u kunt natuurlijk direct aan de slag met het analyseren van uw data middels onze Power BI templates.

Inzicht!

Nadat u beschikt over Power BI rapportages kunt u aan de slag met het analyseren van uw data en het maken van beslissingen op basis van feiten.

Kosten

€75

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

 • 30 dagen gratis proberen;
 • Start op wanneer het jou uitkomt;
 • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.