Werken bij KPI Solutions

Power BI Abonnementen rapportage

Neem beslissingen op basis van data en werk datagedreven.

Al uw data in één Power BI abonnementen rapportage

Hoe werkt de Power BI abonnementen rapportage?

De abonnementen rapportage is een Power BI rapportage waarin onze BI-specialisten de meest gebruikte analyses hebben samengevoegd. Hierdoor krijgt u inzicht in de belangrijkste KPI’s. Hier kan uw team datagedreven werken en prestaties eenvoudig analyseren en tijdig bijsturen indien nodig. 

Om met de Power BI abonnementen rapportage te starten, wordt uw softwarepakket gekoppeld aan Power BI middels en van onze Power BI connectoren. Vervolgens wordt alle benodigde data ingeladen in de Power BI rapportage, waarna deze voor u wordt klaargezet in Power BI Service, de online dienst van Microsoft. Vanuit hier kan uw team de rapportage analyseren en delen met andere collega’s binnen de organisatie. Hierdoor kijkt iedereen naar één versie van de waarheid. 

Welke informatie bevat de abonnementen rapportage?

Naast de standaard overzichten zoals contractwaarde, contractlooptijden en contractwaarde over tijd, biedt de Power BI rapportage u ook de mogelijkheid om volledig door te zoomen tot op detailniveau. Zo kunt u bijvoorbeeld volledig doorzoomen in uw contractdetails, en deze bekijken per kostenplaats of -drager, artikel, klant of periode. Naast bovengenoemde overzichten, bevat de rapportage onder andere de volgende inzichten:

 • Contractwaarde;
 • Vergelijk tussen huidig jaar en vorig jaar;
 • Nieuwe en vervallen abonnementen;
 • Contractlooptijden;
 • Contractwaarde over tijd;
 • Facturatie per abonnement;
 • Onderhanden werk;
 • Abonnementswaarde;
 • Top 10 klanten.
power-bi-abbonementen-saas-rapportage
Waarom een kant-en-klare Power BI rapportage?

Het maken van een Power BI rapportage vergt veel tijd én vraagt veel expertise. Zo moeten de softwarepakketten binnen de organisatie gekoppeld worden aan Power BI, dient er een datamodel ontwikkeld te worden, dienen (DAX) formules geschreven te worden én dient de data juist gevisualiseerd te worden. Een flink proces waar niet iedere organisatie de tijd en expertise voor heeft. Daarom hebben wij meerdere kant-en-klare Power BI rapportages ontwikkeld, zoals deze abonnementen rapportage. Hierdoor krijgen organisaties, van MKB tot  Corporate, snel en eenvoudig inzicht in de belangrijkste KPI’s binnen hun organisatie. Daarnaast bent u er verzekerd van dat de rapportages altijd de laatste ontwikkelen bevatten op het gebied van Business Intelligence, waardoor u verzekerd bent van kwalitatief hoogstaande rapportages.

De kant-en-klare Power BI rapportages zijn niet alleen een goede start met BI, ze bieden ook een stevig fundament om de BI-wens binnen uw organisatie verder uit te rollen en datagedreven te kunnen werken. Doordat de mogelijkheid bestaat om deze rapportage volledig over te nemen, kunt u deze zelf verder uitbreiden met inzichten vanuit bijvoorbeeld andere afdelingen. 

power-bi-abonnementen-saas-rapportage

Demo abonnementen rapportage

De demo is volledig interactief. U kunt alle functionaliteiten uitproberen. Zo kunt u onderin navigeren tussen de verschillende pagina’s, kunt u gebruik maken van diverse filters en zijn de visuals interactief te gebruiken.

De volledige abonnementen rapportage uitproberen? Start dan direct uw 30-daagse gratis proefperiode.

Hoe kun je gebruik maken van de abonnementen rapportage?

Er zijn meerdere mogelijkheden om de Power BI abonnementen rapportage in gebruik te nemen. Zo kunt u de rapportage op basis van abonnementsvorm gebruiken óf volledig overnemen. We vertellen u graag de mogelijkheden: 

 • De Power BI rapportage in abonnementsvorm
  Het is mogelijk om de Power BI abonnementen rapportage in abonnementsvorm af te nemen. Dit houdt in dat u maandelijks een vast bedrag betaalt voor het gebruik van de rapportage. De rapportage wordt vervolgens met u gedeeld in de online omgeving van Power BI, namelijk Power BI Service, waar u de rapportage kunt analyseren en kunt delen met collega’s. Indien wenselijk kunnen onze BI-specialisten aanvullende wensen voor u verwerken in de rapportage. U kunt bij een abonnement zelf géén wijzigingen aanbrengen in de rapportage. 

 • De Power BI rapportage overnemen
  Direct een goede fundering neerzetten om Business Intelligence, en uw rapportagewens(en), verder door te voeren binnen uw organisatie? Dan kunt u ervoor kiezen om de rapportage volledig over te nemen. U betaalt slecht een eenmalig bedrag, waarna u de eigenaar bent van de rapportage. Dit geeft u de mogelijkheid om alle gewenste aanpassingen door te voeren in de rapportage en deze verder uit te bouwen. Uiteraard kunnen onze BI-specialisten u hierbij ook ondersteunen. 
Verder praten over de kosten van onze Power BI abonnementen rapportage, en de oplossing welke het beste bij uw organisatie past? Plan dan vrijblijvend een online kennismaking in om de mogelijkheden te bespreken. 
Voordelen van de Power BI abonnementen rapportage

Microsoft integratie

Power BI kan naadloos geïntegreerd worden met andere Microsoft tools, zoals Teams en SharePoint.

Schaal- en betaalbaar

De rapportage is geschikt voor zowel het MKB als voor Corporate organisaties, en bied de mogelijkheid om mee te groeien met de organisatie.

Deel met collega's

In Power BI Service kan de abonnementen rapportage eenvoudig gedeeld worden met de gewenste collega's.

Direct analyseren

Doordat de rapportage inzicht biedt in de belangrijkste analyses, kunt u direct aan de slag met analyseren van uw data.

In house development

Onze in-house development afdelingen zorgt ervoor dat de rapportages altijd over de laatste technologieën op het gebied van BI beschikken.

Volledig aanpasbaar

De abonnementen rapportage kan altijd naar wens worden aangepast. Zo kunt u bijvoorbeeld nieuwe inzichten (laten) toevoegen of uw huisstijl toepassen,

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.