Zoom door tot op detailniveau

Ontdek onze abonnementen rapportage, en probeer deze direct 30 dagen gratis

Van data naar inzicht

Alle prestaties overzichtelijk in kaart

Wilt u snel en gemakkelijk starten met Business Intelligence? Dan is de Power BI abonnementen rapportage een goed begin! De abonnementen rapportage bevat alle informatie die u nodig heeft om uw organisatie goed te kunnen analyseren en aan te sturen. We hebben namelijk al vele analyses voor u uitgewerkt in de rapportage. Bijvoorbeeld de MMR, Churn rate, overzichten van nieuwe en vertrokken abonnementen. Deze analyses bieden u tevens de mogelijkheid om door te zoomen tot op detailniveau zodat u de verschillende analyses op diverse niveaus kunt bekijken. Bijvoorbeeld op kostenplaats, kostendrager, relatie, artikel enzovoorts. De rapportage biedt u dus vele (nieuwe) inzichten, waardoor u keuzes eenvoudig kunt nemen en onderbouwen op basis van data.

In combinatie met onze connector biedt de rapportage u het ultieme gemak. Het template is gebruiksvriendelijk en zo opgebouwd dat het uitstekend functioneert in combinatie met uw data én daarnaast naadloos te integreren is in uw Office 365 omgeving, zoals bijvoorbeeld in Microsoft Teams. Het is de perfecte basis om snel en eenvoudig kennis te maken en te starten met Business Intelligence.

De abonnementen rapportage biedt u onder andere inzicht in:

Impressie

Rapportage direct zelf uitproberen? Start dan onze interactieve demo en ontdek alle functionaliteiten. 

Video afspelen

1. Connectie met de databron

Middels een van onze connectoren wordt een connectie met uw databron gemaakt. Hierdoor kan bij stap 2 de data verwerkt worden in de rapportage.

Rapportage wordt gereed gemaakt

Wanneer de connectie met uw databron is bewerkstelligt, zorgt een van onze BI Professionals ervoor dat uw data correct in de rapportage komt te staan.

Aan de slag!

Wanneer de rapportage gereed is, wordt deze met u gedeeld. Een van onze BI Professionals zal de rapportage met u doorspreken, zodat u het maximale voordeel hieruit kunt halen.

In 3 stappen naar meer inzicht
Praktische informatie
Veel gestelde vragen

Wat kost de rapportage?

De kosten voor het gebruik van de rapportage (in onze omgeving) bedragen €50 per maand. Deze prijs is exclusief Power BI Pro licentie van €10 in de maand en exclusief connectorDeze is benodigd om de rapportage op te starten. Uiteraard mag u het template én de connector de eerste 30 dagen vrijblijvend uitproberen. 

Kunnen er aanpassingen worden verricht in de rapportage?

U kunt zelf geen aanpassingen maken in de rapportage (mits u deze overneemt). Wij kunnen dat wel voor u verzorgen. Custom aanpassingen zijn mogelijk op basis van nacalculatie. Vooraf kan een inschatting gegeven worden van de te verwachten implementatietijd;

Kan ik de rapportage overkopen en verder bouwen?

Er zijn zeker mogelijkheden wat betreft het overkopen van de rapportage. We bespreken de mogelijkheden voor overname graag met u. Neem hiervoor contact met ons op. 

Hoelang duurt het voordat ik aan de slag kan?

We streven naar een zo kort mogelijke doorlooptijd. Voor de rapportage betekent dit dat deze binnen één week operationeel is. 

Waar kan ik de rapportage bekijken?

We uploaden de rapportage met uw data naar de online service van Power BI, Powerbi.com. Hier ontvangt u een eigen Pro account van. Vanuit hier wordt de rapportage dagelijks ververst, en kunt u de rapportage delen met uw collega’s. Daarnaast kun u via de App van PowerBI de rapportage ook bekijken via uw mobiele devices. 

Hoe vaak wordt de data in de rapportage vernieuwd?

De data wordt minimaal een keer per dag vernieuwd. Indien wenselijk kunnen we dit uitbreiden tot maximaal 8 keer per dag. 

 

 

Start uw proefperiode, en probeer 30 dagen gratis!