Werken bij KPI Solutions

Search
Close this search box.

Power BI Abonnementen Dashboard

Neem beslissingen op basis van data en werk datagedreven.

Al jouw data in één Power BI Abonnementen Dashboard

Hoe werkt het Power BI Dashboard?

Het Power BI Abonnementen Dashboard is een Power BI rapportage waarin onze BI-specialisten de meest gebruikte analyses hebben samengevoegd. Hierdoor krijg je inzicht in de belangrijkste KPI’s. Hier kan jouw team datagedreven werken en prestaties eenvoudig analyseren en tijdig bijsturen indien nodig. 

Om met het Power BI Abonnementen Dashboard te starten, worden jouw softwarepakketten gekoppeld aan Power BI middels en van onze Power BI connectoren. Vervolgens wordt alle benodigde data ingeladen in het Power BI Dashboard, waarna deze voor je wordt klaargezet in Power BI Service, de online dienst van Microsoft. Vanuit hier kan jouw team het dashboard analyseren en delen met andere collega’s binnen de organisatie. Hierdoor kijkt iedereen naar één versie van de waarheid. 

Welke informatie bevat het Power BI Abonnementen Dashboard?

Naast de standaard overzichten zoals contractwaarde, contractlooptijden en contractwaarde over tijd, biedt het Power BI Dashboard je ook de mogelijkheid om volledig door te zoomen tot op detailniveau. Zo kun je bijvoorbeeld volledig doorzoomen in de contractdetails, en deze bekijken per kostenplaats of -drager, artikel, klant of periode. Naast bovengenoemde overzichten, bevat het dashboard onder andere de volgende inzichten:

 • Contractwaarde;
 • Vergelijk tussen huidig jaar en vorig jaar;
 • Nieuwe en vervallen abonnementen;
 • Contractlooptijden;
 • Contractwaarde over tijd;
 • Facturatie per abonnement;
 • Onderhanden werk;
 • Abonnementswaarde;
 • Top 10 klanten.
power-bi-abbonementen-saas-rapportage
Waarom een kant-en-klaar Power BI Dashboard?

Het maken van een Power BI dashboard vergt veel tijd én vraagt veel expertise. Zo moeten de softwarepakketten binnen de organisatie gekoppeld worden aan Power BI, dient er een datamodel ontwikkeld te worden, dienen (DAX) formules geschreven te worden én dient de data juist gevisualiseerd te worden. Een flink proces waar niet iedere organisatie de tijd en expertise voor heeft. Daarom hebben wij meerdere kant-en-klare Power BI Dashboards ontwikkeld, zoals dit Abonnementen Dashboard. Hierdoor krijgen organisaties, van MKB tot  Corporate, snel en eenvoudig inzicht in de belangrijkste KPI’s binnen hun organisatie. Daarnaast ben je ervan verzekerd van dat de dashboards altijd de laatste ontwikkelen bevatten op het gebied van Business Intelligence, waardoor je verzekerd bent van kwalitatief hoogstaande rapportages.

De kant-en-klare Power BI Dashboards zijn niet alleen een goede start met BI, ze bieden ook een stevig fundament om de BI-wens binnen jouw organisatie verder uit te rollen en datagedreven te kunnen werken. Doordat de mogelijkheid bestaat om dit dashboard volledig over te nemen, kun je deze zelf verder uitbreiden met inzichten vanuit bijvoorbeeld andere afdelingen. 

power-bi-abonnementen-saas-rapportage

Probeer ons Abonnementen Dashboard

Probeer verschillende functionaliteiten in onze interactieve demo. Zo kun je onderin navigeren tussen de verschillende pagina’s, kun je gebruik maken van diverse filters en zijn de visuals interactief te gebruiken.

Wil je het volledige Power BI Abonnementen Dashboard bekijken? Plan dan een demo met een van onze specialisten.

Hoe kun je gebruik maken van het Power BI Abonnementen Dashboard?

Er zijn meerdere mogelijkheden om het Power BI Abonnementen Dashboard in gebruik te nemen. Zo kun je het dashboard op basis van abonnementsvorm gebruiken óf volledig overnemen. We vertellen je graag de mogelijkheden: 

 • Het Power BI Dashboard in abonnementsvorm
  Het is mogelijk om het Power BI Abonnementen Dashboard in abonnementsvorm af te nemen. Dit houdt in dat je maandelijks een vast bedrag betaalt voor het gebruik van het dashboard. Het dashboard wordt vervolgens met je gedeeld in de online omgeving van Power BI, namelijk Power BI Service, waar je het dashboard kunt analyseren en kunt delen met collega’s. Indien wenselijk kunnen onze BI-specialisten aanvullende wensen voor je verwerken in het dashboard. Je kunt bij het Power BI Abonnementen Dashboard zelf géén wijzigingen aanbrengen in het dashboard.
 • Het Power BI Dashboard overnemen
  Direct een goede fundering neerzetten om Business Intelligence, en je rapportagewens(en), verder door te voeren binnen jouw organisatie? Dan kun je ervoor kiezen om het dashboard volledig over te nemen. Je betaalt slecht een eenmalig bedrag, waarna je de eigenaar bent van het dashboard. Dit geeft je de mogelijkheid om alle gewenste aanpassingen door te voeren in het dashboard en deze verder uit te bouwen. Uiteraard kunnen onze BI-specialisten je hierbij ook ondersteunen. 
Verder praten over de kosten van ons Power BI Abonnementen Dashboard, en de oplossing welke het beste bij uw organisatie past? Plan dan vrijblijvend een online kennismaking in om de mogelijkheden te bespreken. 
Voordelen van het Power BI Dashboard rapportage

Microsoft integratie

Power BI kan naadloos geïntegreerd worden met andere Microsoft tools, zoals Teams en SharePoint.

Schaal- en betaalbaar

Het dashboard is geschikt voor zowel het MKB als voor Corporate organisaties, en bied de mogelijkheid om mee te groeien met de organisatie.

Deel met collega's

In Power BI Service kan het Abonnementen Dashboard eenvoudig gedeeld worden met de gewenste collega's.

Direct analyseren

Doordat het dashboard inzicht biedt in de belangrijkste analyses, kunt u direct aan de slag met analyseren van jouw data.

In house development

Onze in-house development afdelingen zorgt ervoor dat het dashboard altijd over de laatste technologieën op het gebied van BI beschikken.

Volledig aanpasbaar

Het abonnementen dashboard kan altijd naar wens worden aangepast. Zo kun je bijvoorbeeld nieuwe inzichten (laten) toevoegen of jouw huisstijl toepassen,

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Filter op categorie

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Plan vrijblijvend een kennismaking​

Wij ondersteunen en begeleiden organisaties bij strategische besluitvorming door datagedreven te werken

Vrijblijvend

We denken vrijblijvend met je mee om te inventariseren welk vraagstuk je hebt binnen jouw organisatie.

Kies zelf een datum en tijd

Om het makkelijker te maken, kun je zelf een meeting in onze agenda plannen.

Organisatie centraal

De kennismaking wordt volledig toegespitst op jouw organisatie en vraagstuk. Zo kunnen we achterhalen welke behoefte er is.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.