Werken bij KPI Solutions

Power BI Microsoft Graph koppeling

Power BI koppelen aan Microsoft Graph.

Hoe werkt de Power BI connector voor Microsoft Graph?

Maak middels de Power BI connector een koppeling met Microsoft Graph, en importeer alle gewenste data in Microsoft Power BI. Hierdoor kunt u zelf aan de slag met het ontwikkelen van rapportages in Power BI, met de gewenste data vanuit Microsoft Graph. 

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI Microsoft Graph koppeling?

De Power BI connector kan alle gewenste data vanuit Microsoft Graph inladen in Power BI. Daarnaast bieden onze Power BI connector u de mogelijkheid om meerdere databronnen te koppelen in één datawarehouse. Hierdoor kunt u data vanuit verschillende bronnen combineren en tegen elkaar afzetten om nieuwe inzichten te genereren. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Aan de slag met Power BI en Microsoft Graph?

Download de Power BI Guide en leer in 5 stappen hoe u de perfecte Power BI rapportage kunt ontwikkelen.
Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met Microsoft Graph?

Alle data benaderbaar

Alle data kan via de Microsoft Graph connector voor u worden klaargezet in de database, waardoor u alle data eenvoudig kunt gebruiken in Microsoft Power BI.

Rapportages beschikbaar

Direct uw data analyseren? Dan kunt u gebruik maken van onze kant-en-klare Power BI rapportages. Hierdoor werkt u binnen enkele minuten datagedreven.

Databronnen combineren

Naast de data vanuit Microsoft Graph, kunt u er ook voor kiezen om data vanuit andere bronnen te combineren in één datawarehouse. Hierdoor kunt u nieuwe inzichten genereren.

Veel analysemogelijkheden

Doordat u alle gewenste data kunt gebruiken, kunt u veel verschillende analyses maken in Power BI. Denk bijvoorbeeld aan het consolideren van uw data, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

De Power BI connector vernieuwd minimaal eens per nacht alle data, zodat u overdag naar de meest actuele data kijkt. Indien wenselijk kan de frequentie verhoogd worden, zodat de data overdag ook meerdere malen vernieuwd.

Voor ieder apparaat geschikt

Remote werken heeft de toekomst. Daarom is het belangrijk om altijd en overal toegang te hebben tot de belangrijkste bedrijfsdata. Middels Power BI kunt u uw rapportages en dashboards bekijken op ieder gewenst apparaat. Van desktop tot tablet, en van smartphone tot smartwatch. Zo heeft u altijd en overal inzicht.

3 stappen naar meer inzicht in uw Microsoft Graph data
Starten met de Power BI koppeling voor Microsoft Graph
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Wanneer u de proefperiode van de Microsoft Graph connector heeft aangevraagd, ontvangt u direct instructies per e-mail voor het opstarten van de connector.

Aan de slag met Power BI

Wanneer de koppeling met Microsoft Graph gerealiseerd is, kunt u starten met het ontwikkelen van uw eigen Power BI rapportages.

Inzicht!

Uw Power BI rapportages gereed? Dan kunt u starten met het analyseren van uw data en maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€75

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.