Krijg inzicht in uw

Ontdek onze liquiditeitsrapportage voor Exact Online, en probeer 30 dagen gratis

Van data naar inzicht

Alle prestaties overzichtelijk in kaart

Wilt u snel en eenvoudig inzicht in uw liquiditeit? Dan is onze liquiditeitsrapportage voor Exact Online een goede stap! De liquiditeitsrapportage bevat alle informatie die u nodig heeft om uw organisatie goed te kunnen analyseren en aan te sturen. Wij hebben namelijk vele analyses in de rapportage voor u uitgewerkt, zoals dagelijks inzicht in huidige en toekomstige liquiditeit, afloop van debiteuren, crediteuren enzovoorts. De rapportage houdt daarnaast ook rekening met de aanwezige begroting, de BTW en LB betalingen.

In de rapportage kunt u doorzoomen tot in detailniveau, waardoor u in korte tijd uw hele organisatie eenvoudig analyseert. Het biedt u dus vele (nieuwe) inzichten, waardoor u keuzes eenvoudig kunt nemen en onderbouwen op basis van data. 

In combinatie met onze Exact Online connector biedt de liquiditeitsrapportage u het ultieme gemak. De rapportage is gebruiksvriendelijk en zo opgebouwd dat het uitstekend functioneert in combinatie met uw data én daarnaast naadloos te integreren is in uw Office 365 omgeving, zoals bijvoorbeeld in Microsoft Teams. Het is de perfecte basis om eenvoudig te starten met Business Intelligence.

powerbi-exactglobe-microsoft

De liquiditeitsrapportage biedt u onder andere inzicht in:

powerbi-rapportage-kpisolutions

1. Connectie met de databron

Middels onze Exact Online Connector wordt een connectie met uw databron gemaakt. Hierdoor kan bij stap 2 de data verwerkt worden in de rapportage.

Rapportage wordt gereed gemaakt

Wanneer de connectie met uw databron is bewerkstelligt, zorgt een van onze BI Professionals ervoor dat uw data correct in de rapportage komt te staan.

Aan de slag!

Wanneer de rapportage gereed is, wordt deze met u gedeeld. Een van onze BI Professionals zal de rapportage met u doorspreken, zodat u het maximale voordeel hieruit kunt halen.

In 3 stappen naar meer inzicht

Rapportage als eerste gebruiken?

Op dit moment worden de laatste visualisaties in de rapportage gefinetuned voor gebruik. Naar verwachting is de rapportage in februari 2021 klaar voor gebruik. Wilt u als eerste de rapportage gebruiken? Vul dan onderstaand formulier in. We zullen contact met u opnemen wanneer de rapportage gereed is voor gebruik. Uiteraard mag u deze de eerste 30 dagen gratis uitproberen. 

+ (0)85 273 58 79

Email info@kpisolutions.nl