• +31 (0)85 273 58 79
  • info@kpisolutions.nl

Direct inzicht in de financiële stand van zaken

Ontdek ons finance template, en probeer 30 dagen gratis

Van data naar inzicht

Alle prestaties overzichtelijk in kaart

Wilt u snel en eenvoudig starten met Business Intelligence? Dan is het finance template een goede stap! Het finance template bevat alle informatie die u nodig heeft om uw organisatie goed te kunnen analyseren en aan te sturen. Wij hebben namelijk diverse analyses in het template al voor u uitgewerkt,waardoor u direct aan de slag kunt. Dit zijn analyses zoals balans en winst&verlies (per kostenplaats, kostendrager enzovoorts), cashflow en debiteuren & crediteuren overzichten. U kunt doorzoomen tot in detailniveau, waardoor u in korte tijd uw hele organisatie eenvoudig analyseert. Het biedt u dus vele (nieuwe) inzichten, waardoor u keuzes eenvoudig kunt nemen en onderbouwen op basis van data. 

In combinatie met onze connector biedt het template u het ultieme gemak. Het template is gebruiksvriendelijk en zo opgebouwd dat het uitstekend functioneert in combinatie met uw data én daarnaast naadloos te integreren is in uw Office 365 omgeving, zoals bijvoorbeeld in Microsoft Teams. Het is de perfecte basis om eenvoudig te starten met Business Intelligence.

Het Finance template biedt u onder andere inzicht in:

  • Winst & Verliesrekening
  • Crediteuren & Debiteuren (betaalgedrag & openstaand)
  • EBITDA
  • Balans (per periode, entiteit etc)
  • Omzet- en kostenanalyse
  • Boekingdetails
  • Cashflow
  • Latest Estimate
  • Wat als scenario's
powerbi-rapportage-kpisolutions

1. Connectie met de databron

Middels een van onze connectoren wordt een connectie met uw databron gemaakt. Hierdoor kan bij stap 2 de data verwerkt worden in het template.

Template wordt gereed gemaakt

Wanneer de connectie met uw databron is bewerkstelligt, zorgt een van onze BI Professionals ervoor dat uw data correct in het template komt te staan.

Aan de slag!

Wanneer het template gereed is, wordt deze met u gedeeld. Een van onze BI Professionals zal het template met u doorspreken, zodat u het maximale voordeel hieruit kunt halen.

In 3 stappen naar meer inzicht

Praktische informatie

Veel gestelde vragen

Wat kost het template?

De kosten voor het gebruik van het template (in onze omgeving) bedragen €50 per maand. Deze prijs is exclusief Power BI Pro licentie van €10 in de maand en exclusief connector. Deze is benodigd om de connector op te starten. Uiteraard mag u het template én de connector de eerste 30 dagen vrijblijvend uitproberen. 

Kunnen er aanpassingen worden verricht in het template?

U kunt zelf geen aanpassingen maken in het template. Wij kunnen dat wel voor u verzorgen. Custom aanpassingen zijn mogelijk op basis van nacalculatie. Vooraf kan een inschatting gegeven worden van de te verwachten implementatietijd;

Kan ik het template overkopen en verder bouwen?

Er zijn zeker mogelijkheden wat betreft het overkopen van het template. We bespreken de mogelijkheden voor overname graag met u. Neem hiervoor contact met ons op. 

Hoelang duurt het voordat ik aan de slag kan?

We streven naar een zo kort mogelijke doorlooptijd. Voor het template betekent dit dat deze binnen één week operationeel is. 

Waar kan ik het template bekijken?

We uploaden het template met uw data naar de online service van Power BI, Powerbi.com. Hier ontvangt u een eigen Pro account van. Vanuit hier wordt het template dagelijks ververst, en kunt u het template delen met uw collega’s. Daarnaast kun u via de App van PowerBI het template ook bekijken via uw mobiele devices. 

Hoe vaak wordt de data in het template vernieuwd?

De data wordt minimaal een keer per dag vernieuwd. Indien wenselijk kunnen we dit uitbreiden tot maximaal 8 keer per dag. 

 

 

Start uw proefperiode, en probeer 30 dagen gratis!