Werken bij KPI Solutions

Werk datagedreven, en neem beslissingen op basis van actuele data

Al uw data in één Power BI HR rapportage

Hoe werkt de Power BI HR rapportage?

De Power BI rapportage voor HR bevat vele diepgaande inzichten welke uw organisatie helpen bij het maken van belangrijke bedrijfsbeslissingen. Doordat we de rapportage reeds voor u ontwikkeld hebben, kunt u vaak al binnen één dag direct aan de slag met het analyseren van uw data. Onze HR rapportage biedt inzichten die u ondersteunen bij organisatorische sturing op het gebied van HR. 

Om te starten maakt een van onze Power BI connectoren een koppeling met uw softwarepakket. Nadat deze koppeling gereed is, wordt de benodigde data ingeladen in de rapportage en wordt deze voor u klaar gezet in de online omgeving van Microsoft Power BI. Vanuit hier wordt de rapportage dagelijks ververst en kunt u de rapportage delen met uw collega’s. Daarnaast kunt u via de App van Microsoft Power BI de rapportage ook bekijken via uw mobiele apparaten. Zo heeft u dus overal en altijd inzicht in de meest actuele cijfers van uw organisatie.

Welke informatie bevat de HR rapportage?

Met de HR rapportage kunt u bijvoorbeeld personeelsverloop, ziekteverzuim en werkgevers kosten monitoren. De rapportage biedt u de mogelijkheid om volledig door te zoomen tot op detailniveau. Zo kunt u bijvoorbeeld volledig doorzoomen per medewerker, functie, vestiging leefdtijdsklasse, periode enzovoorts. Met de HR rapportage verkrijgt u inzichten in de diversiteit binnen uw organisatie  

De Power BI HR rapportage bevat de volgende inzichten: 

 • Aantal FTE;
 • Gemiddelde leeftijd en dienstjaren;
 • Aflopende contracten;
 • Overzicht bruto maandloon;
 • Functies;
 • Personeelskosten;
 • Type contracten;
 • Verloop medewerkers;
 • (Aflopende) leasecontracten;
 • Verlof-/ziekteuren
power-bi-productie-production-rapportage
Waarom een kant-en-klare Power BI rapportage?

Het koppelen van de databron(nen), het ontwikkelen van het datamodel, het schrijven van berekeningen en het maken van de rapportage doormiddel van de juiste visualisaties vraagt de nodige tijd en expertise. Om organisaties, groot of klein, snel en laagdrempelig te laten starten met Power BI hebben we kant-en-klare rapportages ontwikkeld. Deze rapportages zijn voorzien van interactieve en heldere visualisaties en bevatten de laatste ontwikkelingen binnen Business Intelligence. Zo bent u altijd verzekerd van een kwalitatief hoogstaande rapportage.

Een kant-en-klare rapportage kan tevens als goede basis dienen om een rapportagewens binnen een organisatie verder uit te bouwen. In overleg kan de rapportage volledig overgenomen worden waardoor uw organisatie zelf verder kan bouwen op basis van de rapportage. Daarnaast kunnen wij aanpassingen verrichten in uw rapportage. 

Demo HR rapportage

De demo is volledig interactief. U kunt alle functionaliteiten van de HR rapportage uitproberen. Zo kunt u onderin navigeren tussen verschillende pagina’s, kunt u gebruik maken van meerdere filters en zijn de visuals interactief te gebruiken.

Wilt u de volledige Power BI HR rapportage uitproberen? Start dan direct uw 30-daagse gratis proefperiode.

Hoe kun je gebruik maken van de HR rapportage?

Er zijn diverse mogelijkheden om de Power BI HR rapportage af te nemen, aansluitend op uw organisatie. Het kostenplaatje hiervan varieert, afhankelijk van uw keuze. We hebben de mogelijkheden hieronder op een rijtje gezet:

 • De Power BI rapportage in abonnementsvorm
  De Power BI rapportage kan in abonnementsvorm afgenomen worden. Dit betekent dat u maandelijks een vast bedrag betaalt voor het gebruik van de HR Power BI rapportage. De Power BI rapportage kunt u vervolgens in de online omgeving van Power BI gebruiken, en met uw collega’s delen. Naar wens kunnen onze BI-specialisten aanvullende analyses toevoegen, of wijzigingen aanbrengen in de rapportage. U kunt bij een abonnement zelf géén wijzigingen doorvoeren.
 • De Power BI rapportage overnemen
  Wilt u Business Intelligence, en Power BI in het bijzonder, verder uitrollen binnen uw organisatie? Dan kunt u met deze kant-en-klare rapportage een goede fundering neerzetten voor de verdere uitrol hiervan. Door de rapportage over te nemen wordt u eigenaar van de rapportage, waarna u de rapportage volledig naar wens kunt aanpassen en/of uitbouwen. U kunt visualisaties toevoegen, aanpassen, de huisstijl veranderen enzovoorts. Uiteraard kunnen onze BI-specialisten u ook verder ondersteunen bij het verder realiseren van uw BI wensen. 

  Verder praten over de kosten van onze Power BI HR rapportage, en de oplossing welke het beste bij uw organisatie past? Plan dan vrijblijvend een
  online kennismaking in om de mogelijkheden te bespreken. 
Voordelen van de Power BI HR rapportage

Microsoft integratie

De Power BI HR rapportage is eenvoudig te integreren met Microsoft Teams en SharePoint.

Schaal- en betaalbaar

De Power BI HR rapportage is zowel geschikt voor het MKB als Corporate en groeit met uw organisatie mee.

Deel met collega's

De rapportage kan in Power BI service, de online omgeving van Power BI, eenvoudig gedeeld worden met collega's.

Direct analyseren

Alle HR analyses zijn al voor u uitgewerkt, waardoor u direct kunt starten met analyseren.

In house development

Onze developers zorgen ervoor dat de rapportages altijd de laatste (Power) BI technologieën bevatten.

Volledig aanpasbaar

De HR rapportage kan altijd naar wens worden aangepast en voorzien worden van uw eigen huisstijl

Deze organisaties gingen u voor:
Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.