• +31 (0)85 273 58 79
  • info@kpisolutions.nl

Krijg inzicht in uw marges en zoom door op detailniveau

Van data naar inzicht

Alle prestaties overzichtelijk in kaart

Wilt u snel en gemakkelijk starten met Business Intelligence? Dan is het sales template een goede stap! Het sales template bevat alle informatie die u nodig heeft om uw organisatie goed te kunnen analyseren en aan te sturen. We hebben namelijk vele analyses in het template al voor u uitgewerkt, waardoor u inzicht krijgt in alle prestaties. Het template biedt u namelijk de mogelijkheid om door te zoomen tot op detailniveau en te filteren op verschillende aspecten, bijvoorbeeld Turnover, Quantity en Margin maar ook op accountmanager, klant, artikel enzovoorts. Het template biedt u dus vele (nieuwe) inzichten, waardoor u keuzes eenvoudig kunt nemen en onderbouwen op basis van data.

In combinatie met onze connector biedt het template u het ultieme gemak. Het template is gebruiksvriendelijk en zo opgebouwd dat het uitstekend functioneert in combinatie met uw data én daarnaast naadloos te integreren is in uw Office 365 omgeving, zoals bijvoorbeeld in Microsoft Teams. Het is de perfecte basis om snel en eenvoudig kennis te maken en te starten met Business Intelligence.

Het Sales template biedt u onder andere inzicht in:

  • Omzet
  • Marge
  • Doorzoomen op detailniveau (accountmanager, klant & artikel etc.)
  • Aantallen
  • Overzicht prospects/nieuwe klanten
  • Voorspelde omzet
  • Budget
powerbi-rapportage-kpisolutions

Impressie

1. Connectie met de databron

Middels een van onze connectoren wordt een connectie met uw databron gemaakt. Hierdoor kan bij stap 2 de data verwerkt worden in het template.

Template wordt gereed gemaakt

Wanneer de connectie met uw databron is bewerkstelligt, zorgt een van onze BI Professionals ervoor dat uw data correct in het template komt te staan.

Aan de slag!

Wanneer het template gereed is, wordt deze met u gedeeld. Een van onze BI Professionals zal het template met u doorspreken, zodat u het maximale voordeel hieruit kunt halen.

In 3 stappen naar meer inzicht
Praktische informatie
Veel gestelde vragen

Wat kost het template?

De kosten voor het gebruik van het template (in onze omgeving) bedragen €50 per maand. Deze prijs is exclusief Power BI Pro licentie van €10 in de maand en exclusief connectorDeze is benodigd om de connector op te starten. Uiteraard mag u het template én de connector de eerste 30 dagen vrijblijvend uitproberen. 

Kunnen er aanpassingen worden verricht in het template?

U kunt zelf geen aanpassingen maken in het template. Wij kunnen dat wel voor u verzorgen. Custom aanpassingen zijn mogelijk op basis van nacalculatie. Vooraf kan een inschatting gegeven worden van de te verwachten implementatietijd.

Kan ik het template overkopen en verder bouwen?

Er zijn zeker mogelijkheden wat betreft het overkopen van het template. We bespreken de mogelijkheden voor overname graag met u. Neem hiervoor contact met ons op. 

Hoelang duurt het voordat ik aan de slag kan?

We streven naar een zo kort mogelijke doorlooptijd. In combinatie met Exact Online kan het template binnen 48 uur live zijn. In combinatie met de overige softwarepakketten is het template binnen één week live. 

Waar kan ik het template bekijken?

We uploaden het template met uw data naar de online service van Power BI, Powerbi.com. Hier ontvangt u een eigen Pro account van. Vanuit hier wordt het template dagelijks ververst, en kunt u het template delen met uw collega’s. Daarnaast kun u via de App van PowerBI het template ook bekijken via uw mobiele devices. Zo heeft u dus over en altijd inzicht in uw data.

Hoe vaak wordt de data in het template vernieuwd?

De data wordt minimaal een keer per dag vernieuwd. Indien wenselijk kunnen we dit uitbreiden tot maximaal 8 keer per dag. 

 

 

Start uw proefperiode, en probeer 30 dagen gratis!