Krijg inzicht in uw marges en zoom door op detailniveau

Ontdek onze sales rapportage, en probeer deze direct 30 dagen gratis

Van data naar inzicht

Alle prestaties overzichtelijk in kaart

Wilt u snel en gemakkelijk starten met Business Intelligence? Dan is onze sales rapportage een goede stap! De sales rapportage bevat alle informatie die u nodig heeft om uw organisatie goed te kunnen analyseren en aan te sturen. We hebben namelijk vele analyses in de rapportage al voor u uitgewerkt, waardoor u inzicht krijgt in alle prestaties. De rapportage biedt u namelijk de mogelijkheid om door te zoomen tot op detailniveau en te filteren op verschillende aspecten, bijvoorbeeld Turnover, Quantity en Margin maar ook op accountmanager, klant, artikel enzovoorts. De rapportage biedt u dus vele (nieuwe) inzichten, waardoor u keuzes eenvoudig kunt nemen en onderbouwen op basis van data.

In combinatie met onze connector biedt de rapportage u het ultieme gemak. De rapportage is gebruiksvriendelijk en zo opgebouwd dat het uitstekend functioneert in combinatie met uw data én daarnaast naadloos te integreren is in uw Office 365 omgeving, zoals bijvoorbeeld in Microsoft Teams. Het is de perfecte basis om snel en eenvoudig kennis te maken en te starten met Business Intelligence.

De Sales rapportage biedt u onder andere inzicht in:

sales-rapportage-powerbi

Impressie

Rapportage zelf uitproberen? Start dan onze interactieve demo en ontdek alle functionaliteiten. 

Video afspelen

1. Connectie met de databron

Middels een van onze connectoren wordt een connectie met uw databron gemaakt. Hierdoor kan bij stap 2 de data verwerkt worden in de rapportage.

Rapportage wordt gereed gemaakt

Wanneer de connectie met uw databron is bewerkstelligt, zorgt een van onze BI Professionals ervoor dat uw data correct in de rapportage komt te staan.

Aan de slag!

Wanneer de rapportage gereed is, wordt deze met u gedeeld. Een van onze BI Professionals zal de rapportage met u doorspreken, zodat u het maximale voordeel hieruit kunt halen.

In 3 stappen naar meer inzicht
Praktische informatie
Veel gestelde vragen

Wat kost de rapportage?

De kosten voor het gebruik van de rapportage (in onze omgeving) bedragen €100 per maand. Deze prijs is exclusief Power BI Pro licentie van €10 in de maand en exclusief connectorDeze is benodigd om de rapportage op te starten. Uiteraard mag u de rapportage én de connector de eerste 30 dagen vrijblijvend uitproberen. 

Kunnen er aanpassingen worden verricht in de rapportage?

U kunt zelf geen aanpassingen maken in de rapportage (mits u deze overneemt). Wij kunnen dat wel voor u verzorgen. Custom aanpassingen zijn mogelijk op basis van nacalculatie. Vooraf kan een inschatting gegeven worden van de te verwachten implementatietijd. 

Kan ik de rapportage overkopen en verder bouwen?

Er zijn zeker mogelijkheden wat betreft het overkopen van de rapportage. We bespreken de mogelijkheden voor overname graag met u. Neem hiervoor contact met ons op. 

Hoelang duurt het voordat ik aan de slag kan?

We streven naar een zo kort mogelijke doorlooptijd. In combinatie met Exact Online kan het rapportage binnen 48 uur live zijn. In combinatie met de overige softwarepakketten is de rapportage binnen één week live. 

Waar kan ik de rapportage bekijken?

We uploaden de rapportage met uw data naar de online service van Power BI, Powerbi.com. Hier ontvangt u een eigen Pro account van. Vanuit hier wordt de rapportage dagelijks ververst, en kunt u de rapportage delen met uw collega’s. Daarnaast kun u via de App van PowerBI de rapportage ook bekijken via uw mobiele devices. Zo heeft u dus over en altijd inzicht in uw data.

Hoe vaak wordt de data in de rapportage vernieuwd?

De data wordt minimaal een keer per dag vernieuwd. Indien wenselijk kunnen we dit uitbreiden tot maximaal 8 keer per dag. 

 

 

Start uw proefperiode, en probeer 30 dagen gratis!