Werken bij KPI Solutions

Power BI WordPress koppeling

Power BI koppelen aan WordPress

Hoe werkt de Power BI koppeling voor WordPress?

Power BI koppeling WordPress

Power BI koppelen aan WordPress? U kunt eenvoudig WordPress aan Power BI koppelen door middel van de WordPress connector. Door de WordPress koppeling kunnen alle gewenste gegevens vanuit WordPress gebruikt worden om Power BI rapportages en dashboards in Microsoft Power BI te ontwikkelen.

Wat kunt u met Power BI en Exact Online?

De Power BI WordPress connector maakt volledig geautomatiseerd een koppeling met alle gewenste in WordPress. Er is geen technische kennis nodig om aan de slag te gaan met de Power BI connector voor  WordPress, en het ontwikkelen van rapportages en dashboards.

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI WordPress koppeling?

De Power BI WordPress connector biedt eindeloos veel mogelijkheden. Doordat alle gewenste data via de WordPress API benaderd kan worden, kunnen verschillende WordPress rapportages en dashboards gebouwd worden. 

Naast dat de Power BI connector een koppeling kan maken met alléén WordPress, kunnen er ook meerdere databronnen gekoppeld worden in één datawarehouse. Zo kunt u andere databronnen koppelen, waardoor u data tegenover elkaar kunt zetten. Hierdoor creëert u nieuwe inzichten in uw data, welke u afzonderlijk uit uw pakketten nooit zult halen. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI rapportages voor WordPress

Door onze kant-en-klare Power BI rapportages kunt u starten met het analyseren van uw data. Hierdoor krijgt u direct inzicht in de belangrijkste KPI’s waarop u kunt sturen.

Beschikbare templates voor WordPress: 

Zelf Power BI WordPress rapportages en dashboards ontwikkelen?

Ontdek hoe u in 5 stappen zelf Power BI rapportages voor WordPress kunt ontwikkelen. Download nu gratis de Power BI Guide en ga direct aan de slag.
Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met WordPress?

Alle data benaderbaar

Alle data vanuit WordPress wordt ingeladen in een database door de WordPress koppeling. U kunt deze database vanuit Power BI gemakkelijk benaderen. Hierdoor u direct kunt starten met het ontwikkelen van WordPress rapportages en dashboards.

Rapportages beschikbaar

Door middel van onze kant-en-klare Power BI rapportages beschikt u binnen één dag over inzicht in de belangrijkste KPI’s van uw organisatie. Hierdoor kunt u direct starten met het analyseren van uw WordPress data.

Databronnen combineren

Naast dat de Power BI connector alleen een koppeling kan maken met WordPress, kan de connector er ook voor zorgen dat er koppelingen gemaakt worden met andere softwarepakketten vanuit uw organisatie. Op deze manier kunt u data tegenover elkaar afzetten, en nieuwe inzichten creëren.

Veel analysemogelijkheden

Doordat de Power BI WordPress koppeling alle gewenste data via de WordPress API kan ontsluiten, geeft dit u de mogelijkheid om diverse analyses te maken.

Data altijd actueel

U kijkt altijd naar de meest actuele data van uw organisatie. De Power BI WordPress connector kan tot meerdere keren per dag de data vernieuwen, waardoor u altijd beschikt over actuele cijfers wat van belang is voor het aansturen van uw organisatie.

Voor ieder apparaat geschikt

Hybride werken heeft de toekomst . Daarom is het belangrijk om altijd en overal toegang te hebben tot de belangrijkste bedrijfsdata. Met Power BI is dit mogelijk. U kunt op elk apparaat de Power BI rapportages en dashboards bekijken. Zo heeft u altijd en overal inzicht.

3 stappen naar meer inzicht in uw WordPress data
Starten met de Power BI connector voor WordPress?
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Nadat u de proefperiode van de Power BI WordPress connector heeft aangevraagd, ontvangt u instructies voor het opstarten van de koppeling. Indien nodig kan een van onze BI-specialisten u ondersteunen bij het maken van de koppeling.

Aan de slag met Power BI

Na het koppelen van Power BI en WordPress kunt u starten met het ontwikkelen van uw gewenste WordPress rapportages en dashboards. Of u kunt gebruik maken van onze kant-en-klare Power BI templates.

Inzicht!

U kunt nu direct aan de slag met het analyseren van uw WordPress data en nemen van beslissingen op basis van actuele data.

Kosten

€75

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.