Werken bij KPI Solutions

Power BI FootfallCam connector

Power BI koppelen aan FootfallCam

Hoe werkt de Power BI connector voor FootFallCam?

Power BI FootfallCam connector

FootfallCam koppelen aan Power BI? Met de FootfallCam koppeling kunt u op een eenvoudige manier FootfallCam koppelen aan Power BI. Met deze connector word er automatisch een koppeling gemaakt waardoor u alle gewenste gegevens uit FootfallCam kunt gebruiken om gewenste Power BI dashboards en rapportages te ontwikkelen in Microsoft Power BI.

Wat kunt u met FootfallCam en Power BI?

De Power BI FootfallCam connector maakt volledig geautomatiseerd een koppeling met alle gewenste administraties en data vanuit FootfallCam. De Power BI connector laadt deze data in in een SQL-database door middel van duidelijke en gemakkelijke tabellen. Om aan de slag te gaan met Power BI heeft u hierdoor geen technische kennis nodig en kunt u direct rapportages en dashboards ontwikkelen van rapportages en dashboards.

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI FootfallCam connector?

Er zijn veel mogelijkheden met de Power BI FootfallCam connector. Alle gewenste data kan via de FootfallCam API benaderd worden. Hierdoor kunnen verschillende FootfallCam rapportages en dashboards gebouwd worden met hierin diverse analyses.

Naast dat de Power BI connector een koppeling kan maken met alléén FootfallCam, kunnen er ook meerdere databronnen gekoppeld worden in één datawarehouse. Zo kunt u andere databronnen koppelen, waardoor u data tegenover elkaar kunt zetten. Hierdoor creëert u nieuwe inzichten in al uw data. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI rapportages voor FootfallCam

Met onze kant-en-klare Power BI rapportages kunt u direct starten met het analyseren van uw data. Hierdoor krijgt u direct inzicht in de belangrijkste KPI’s waarop u kunt sturen.

Beschikbare templates voor FootfallCam:

Aan de slag met Power BI en FootfallCam?

Wilt u direct starten met Power BI en FootfallCam? Ontdek hoe u in 5 stappen Power BI FootfallCam rapportages en dashboards kunt ontwikkelen. Download gratis onze Power BI Guide.
Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met FootfallCam?

Alle data benaderbaar

Alle data in FootfallCam wordt door de Power BI geautomatiseerd ingeladen in een database. Met Power BI kunt u deze database gemakkelijk benaderen. U kunt direct starten met het ontwikkelen van FootfallCam rapportages en dashboards.

Rapportages beschikbaar

Door de verschillende kant-en-klare Power BI rapportages die wij ter beschikking hebben, beschikt u binnen slecht één dag over inzicht in de belangrijkste KPI’s van uw organisatie.

Databronnen combineren

Naast dat de Power BI connector alleen een koppeling kan maken met FootfallCam, kan de connector er ook voor zorgen dat er koppelingen gemaakt worden met andere softwarepakketten vanuit uw organisatie. Op deze manier kunt u data tegenover elkaar afzetten, en nieuwe inzichten creëren.

Veel analysemogelijkheden

Doordat de Power BI connector alle gewenste data via de FootfallCam API kan ontsluiten, geeft dit u de mogelijkheid om diverse analyses te maken. Denk bijvoorbeeld aan het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

De Power BI FootfallCam connector zorgt ervoor dat u altijd kijkt naar de meest actuele data van uw organisatie. Dit is van belang omdat u altijd inzicht wilt hebben in realtime data. De Power BI connector kan tot meerdere keren per dag de data vernieuwen, waardoor u altijd beschikt over actuele cijfers.

Voor ieder apparaat geschikt

Het is belangrijk om altijd en overal toegang te hebben tot de belangrijkste bedrijfsdata. Door gebruik te maken van Power BI kunt u uw rapportages en dashboards bekijken op ieder gewenst apparaat. U heeft altijd en overal inzicht, van smartwatch tot desktop.

3 stappen naar meer inzicht in uw FootfallCam data
Starten met de Power BI connector voor FootfallCam?
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Nadat u de proefperiode van de Power BI FootfallCam connector heeft aangevraagd, ontvangt u instructies voor het opstarten van de koppeling. Indien nodig kan een van onze BI-specialisten u ondersteunen bij het maken van de koppeling.

Aan de slag met Power BI

Nadat de koppeling tussen Power BI en FootfallCam is gemaakt, kunt u aan de slag met gewenste FootfallCam dashboards en rapportages. Of u kunt gebruik maken van onze kant-en-klare Power BI templates.

Inzicht!

Nadat u de gewenste Power BI rapportages en dashboards ontworpen heeft, kunt u aan de slag met het analyseren van uw FootfallCam data en nemen van beslissingen op basis van actuele data.

Kosten

€75

Per maand/administratie

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.