Werken bij KPI Solutions

Versterk jouw mogelijkheden: De kracht van onze samenwerking

De samenwerking tussen BDO en KPI Solutions bundelt onze sterke punten op het gebied van bedrijfskundige expertise en datatechnologie. Door het gebruik van datawarehousing kunnen we diverse gegevensbronnen naadloos integreren, wat resulteert in waardevolle en bruikbare managementinformatie. Dit vormt de basis voor weloverwogen besluitvorming en het stroomlijnen van bedrijfsprocessen.

De kern van onze samenwerking draait om het ondersteunen en versterken van bedrijven. We streven ernaar om praktisch inzicht te bieden dat helpt bij het navigeren door complexe zakelijke uitdagingen. Deze benadering van gegevensanalyse en financiële begeleiding gaat hand in hand met het efficiënter maken van bedrijfsactiviteiten. Door repetitieve taken te automatiseren en processen te verbeteren, kunnen bedrijven hun middelen effectiever inzetten en zich richten op groei en innovatie.

bdo-kpi-cyclus

Demo Finance Dashboard

De demo is volledig interactief. Je kunt alle functionaliteiten van de finance rapportage uitproberen. Zo kun je onderin navigeren tussen verschillende pagina’s, kun je gebruik maken van meerdere filters en zijn de visuals interactief te gebruiken.

Wil je het volledige financiële Power BI Dashboard of één van onze andere dashboards proberen? Vraag dan direct jouw proefperiode aan.

Over BDO

Bij BDO ben je aan het juiste adres voor professioneel advies en ondersteuning. Met hun uitgebreide expertise en brede kennis begrijpen ze de unieke uitdagingen van jouw organisatie. Of je nu een MKB-bedrijf, familiebedrijf, publieke organisatie of internationale onderneming bent, BDO biedt persoonlijke dienstverlening die aansluit bij jouw behoeften.

Ze gaan verder dan traditionele accountancy en belastingadvies. BDO biedt nieuwe perspectieven en helpt jou om anders naar je bedrijf te kijken. Ze begrijpen dat de nieuwe economie snel veranderende kansen met zich meebrengt. Daarom zijn ze toegewijd aan het bieden van vernieuwende inzichten en strategieën die je helpen om sterker, wendbaarder en succesvoller te worden. 

Met een combinatie van lokale expertise en een wereldwijd netwerk, biedt BDO de juiste tools om jouw organisatie naar nieuwe hoogten te tillen. Of het nu gaat om het verbeteren van rendement, het navigeren door veranderende regelgeving of het benutten van groeikansen, BDO staat voor je klaar om samen met jou te bouwen aan een succesvolle toekomst. 

KPI solutions - visualisatie -datagedreven werken

Bereik meer met onze samenwerking

Ons dashboard stelt jou in staat om effectiever te reageren op de, soms onvoorspelbare, veranderende omstandigheden van jouw vak. Daarnaast biedt de samenwerking tussen BDO en KPI Solutions de volgende voordelen: 

Strategische ondersteuning: Onze samenwerking biedt strategische ondersteuning die nodig is om snel en efficiënt financiële strategieën te ontwikkelen die groei en winstgevendheid stimuleren, waardoor je effectief kan reageren op de druk om de organisatie vooruit te helpen.

Risicobeheer: We helpen om financiële risico’s effectief te beheren in een constant veranderende omgeving. Door diepgaande analyses en inzichten kunnen ze proactief omgaan met marktrisico’s en economische schommelingen.

Investeerdersgerichte inzichten: Onze samenwerking biedt inzichten die voldoen aan de verwachtingen van investeerders en analisten. Dit helpt hen om beter te communiceren en de uitdagingen van korte termijn druk aan te pakken.

Naadloze technologische integratie: In een tijd van snelle technologische veranderingen, helpt onze samenwerking om op de hoogte te blijven van financiële technologieën en systemen. We bieden innovatieve oplossingen die hen in staat stellen om technologische veranderingen soepel te integreren en concurrentievoordeel te behalen.

Het proces

Door middel van een uitgebreide en diepgaande evaluatie van alle relevante aspecten van jouw bedrijfsactiviteiten, gecombineerd met hoogwaardig professioneel advies, streven we ernaar om een solide basis te leggen voor het bereiken van de best mogelijke prestaties voor jouw organisatie.

Met de focus op het ontwikkelen van doelgerichte en goed doordachte bedrijfsstrategieën, streven we ernaar om jouw organisatie te positioneren voor duurzame groei en aanhoudend succes in een steeds veranderend zakelijk landschap.

Door nauwkeurige identificatie en voortdurende monitoring van een breed scala aan cruciale prestatie-indicatoren, zorgen we ervoor dat we een gedetailleerd inzicht hebben in de voortgang en afstemming van uw doelstellingen, wat essentieel is om proactief bij te sturen en succes te bevorderen.

Onze aanpak omvat het nauwkeurig identificeren, zorgvuldig verzamelen en effectief structureren van een divers scala aan databronnen die allemaal van belang zijn voor het uiteindelijke doel van rapportage, met als resultaat een uitgebreid en geïntegreerd gegevenslandschap dat inzichtelijkheid en betrouwbaarheid garandeert voor optimale besluitvorming.

Onze aanpak omvat een volledig geautomatiseerd systeem dat zorgt voor snelle inzichten en rapportages. Dit systeem vertaalt gegevens naar begrijpelijke informatie, wat van cruciaal belang is voor effectieve besluitvorming in een dynamische zakelijke omgeving.

Door middel van een grondige en diepgaande interpretatie van beschikbare gegevens streven we ernaar om niet alleen kansen te identificeren, maar ook om waardevolle trends te ontdekken die anders mogelijk over het hoofd worden gezien. Deze benadering van gegevensanalyse biedt een solide basis voor het nemen van weloverwogen beslissingen en het ontwikkelen van strategieën die inspelen op de evoluerende behoeften van het bedrijf en de markt.

KPI Solutions

Data

KPI Solutions speelt een belangrijke rol in het verwerken en analyseren van gegevens. Met onze expertise nemen we ruwe data en transformeren deze tot waardevolle inzichten. Door geavanceerde technologieën en data-analyse toe te passen, kunnen we complexe datasets interpreteren, trends ontdekken en betekenisvolle patronen blootleggen. Hierdoor kunnen bedrijven gefundeerde beslissingen nemen op basis van feitelijke informatie, wat resulteert in verbeterde strategieën en optimale prestaties.

Dashboards & Reporting 

Dashboards en reporting vormen een essentieel aspect. We hebben de expertise om gegevens visueel toegankelijk te maken via intuïtieve dashboards en gestructureerde rapportage. Door complexe gegevens op een begrijpelijke manier te presenteren, bieden we bedrijven direct inzicht in hun prestaties en trends. Deze duidelijke visualisaties stellen besluitvormers in staat om snel en effectief te reageren op veranderende omstandigheden. Dit draagt bij aan het vermogen van organisaties om proactieve strategische beslissingen te nemen.

kpi-solutions-hr-dashboard

Haal waardevolle inzichten uit jouw data

De samenwerking tussen BDO en KPI Solutions biedt een wereld aan mogelijkheden en kansen voor jouw bedrijf. De samensmelting van BDO’s diepgaande advieservaring en de geavanceerde datatechnologie van KPI Solutions creëert een krachtige dynamiek die jouw onderneming naar nieuwe hoogten kan tillen. Van diepgaande inzichten tot geoptimaliseerde besluitvorming – deze samenwerking opent de deur naar verbeterde efficiëntie, groei en concurrentievoordeel. Waarom zou je deze kans laten liggen? Grijp de mogelijkheden en leid jouw bedrijf naar een toekomst vol succes en duurzame prestaties. Meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.