Starten met de Power BI Exact Online API koppeling

Starten met de proefperiode

Als je de proefperiode van de Exact Online Power BI API koppeling hebt aangevraagd sturen we je de instructies op voor het opstarten van de koppeling. Onze BI-specialisten staan voor je klaar als je vragen hebt bij het maken van de koppeling.

Werken met Power BI

Wanneer de koppeling met Power BI is gemaakt, kan er begonnen worden met het creëren van de benodigde rapportages en dashboards. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze standaard Power BI dashboards. Hierbij staan onze Business Intelligence Consultants voor je klaar om te ondersteunen bij dit proces.

Data gedreven werken

Ben je helemaal klaar met het onderwerpen van de gewenste Power BI rapportages en dashboards met de data uit Exact Online? Dan kun je beginnen met het analyseren van de data en op basis daarvan gerichte keuzes maken met de actuele data uit je nieuwe dashboard of rapportage.

kpi-solutions-api-koppeling-connector-exact-online
Exact Online
Power BI API koppeling

Wat is er mogelijk met een Power BI Exact Online API koppeling?

De Exact Online Power BI API koppeling zorgt ervoor dat je gegevens kunt importeren om zo rapportages en dashboards te maken. Ontdek hieronder wat er allemaal met deze koppeling mogelijk is:

 • Data-extractie en -analyse: haal de benodigde gegevens uit Exact Online en importeer deze gemakkelijk in Power BI.
 • Geavanceerde analyses: met behulp van Machine learning kan Power BI voorspellende analyses maken die je diepgaande inzicht kunnen geven in gegevens.
 • Financiële rapportages: met de Exact Online Power BI API koppeling is het mogelijk om uitgebreide financiële analyses te maken in Power BI.
 • Diepgaande sales analyses: zet je sales gegevens uit Exact Online over met deze API koppeling en creëer diepgaande analyses met Power BI. Hiermee krijg je inzichten die je afzonderlijk niet uit je data kan halen.
 • Power BI HR-dashboard: houd nauwkeurig al je personeelsgegevens bij in een overzichtelijk Power BI dashboard dankzij onze Exact Online koppeling.
 • Meerdere gegevensbronnen combineren: naast Exact Online is het mogelijk om meerdere bronnen in Power BI te integreren. Dit maakt het mogelijk om data uit verschillende systemen te combineren in één overzicht. Ben je benieuwd welke databronnen allemaal te koppelen zijn? Bekijk dat op onze pagina over API koppelingen.

Wil je meer weten over de Power BI Exact Online API koppeling? Vraag hieronder vrijblijvend een gesprek aan.

Power BI dashboards voor Exact Online

Van ruwe data naar een waardevolle inzichten binnen korte tijd. Door middel van onze kant-en-klare Power BI rapportages, ook wel dashboards genoemd, kun je snel aan de slag met het analyseren van jouw data. Hierdoor krijg je direct inzicht in de belangrijkste KPI’s waarop je kunt sturen.

Beschikbare dashboards voor Exact Online:

Prijzen en mogelijkheden

Start
gratis proefperiode

€ 0,-

30 dagen gratis

Koppeling Exact Online
opstarten

15,-

Per maand

Meer dan één administratie en/of maatwerk

€ 30,-

Per maand

Wat zijn de voordelen van een Power BI API koppeling met Exact Online?​

Toegankelijke data

De Power BI API-koppeling automatiseert de inrichting van alle gegevens in een database. Vervolgens kun je met Power BI deze database eenvoudig benaderen, waardoor je direct kunt beginnen met het creëren van rapporten en dashboards.

Rapportages beschikbaar​

Onze standaardrapportages bieden snel waardevolle inzichten waardoor kostbare tijd wordt bespaard. De rapportages bieden essentiële informatie over belangrijke prestatie-indicatoren zonder dat je een aangepaste rapportages hoeft te bouwen. Daarnaast zijn ze geoptimaliseerd voor eenvoudige visualisatie en dragen ze bij aan het snel en efficiënt data gedreven beslissingen nemen.

Databronnen combineren​

De Power BI koppeling biedt naast de koppeling met jouw databron(nen) ook de koppeling aan met andere softwarepakketten van jouw organisatie. Zo is het mogelijk om data tegenover elkaar te zetten en nieuwe inzichten te creëren.

Veel analysemogelijkheden​

Doordat de Power BI connector alle gewenste data kan ontsluiten, geeft dit de mogelijkheid om veel verschillende analyses te maken. Denk bijvoorbeeld aan het consolideren van jouw verschillende administraties, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting. ​

Altijd actuele data

Actuele data is van belang bij het aansturen van je organisatie. De Power BI connector zorgt ervoor dat je altijd over de meest actuele data van jouw organisatie beschikt door meerdere keren op een dag de data te vernieuwen.

Geschikt voor elk apparaat

Tegenwoordig is remote werken niet meer weg te denken. Om deze reden is het belangrijk om altijd en overal toegang te hebben tot de belangrijkste bedrijfsdata. Bekijk op ieder gewenst moment je rapportages of dashboard op het apparaat dat je ter beschikking hebt, of dit nu een desktop, tablet, smartphone of smartwatch is.

Power BI koppelen aan Exact Online

Hoe werkt de Power BI API koppeling voor Exact Online? ​

De koppeling met Power BI en Exact Online

Door middel van de Power BI API koppeling kun je eenvoudig Exact Online verbinden met Power BI. Doordat de Power BI connector geautomatiseerd een koppeling maakt, kunnen alle gewenste gegevens vanuit jouw administratie gebruikt worden voor het ontwikkelen van Exact Online Power BI rapportages en dashboards in Microsoft Power BI.

De Power BI Exact Online API koppeling zorgt ervoor dat alle gewenste gegevens vanuit alle administraties Exact Online gebruikt kunnen worden voor rapportagedoeleinden. Zo kan de Power BI connector data van je Exact Online administratie ophalen, zodat deze omgezet kan worden in Power BI bij het ontwikkelen van jouw Exact Online rapportages en dashboards.

Wat kun je met Power BI en Exact Online?​

Microsoft Power BI is al meer dan 15 jaar leider op het gebied van Business Intelligence tools. Door middel van Power BI kunnen verschillende gegevensbronnen, waaronder Exact Online, gekoppeld worden. Hierdoor kunnen in Microsoft Power BI Exact Online rapportages en dashboards gebouwd worden.

De Power BI connector Exact Online maakt volledig geautomatiseerd een koppeling met alle gewenste administraties en data vanuit Exact Online. De Power BI API koppeling zet deze data in een SQL-database door middel van duidelijke en gemakkelijke tabellen. Hierdoor is er geen technische kennis nodig om aan de slag te gaan met de Power BI API koppeling voor Exact Online, en het ontwikkelen van rapportages en dashboards.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Power BI en Exact Online?

​Ga direct aan de slag met de Power BI en Exact Online koppeling en plan vrijblijvend een kennismaking in met een van onze specialisten.
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Plan vrijblijvend een kennismaking​

Wij ondersteunen en begeleiden organisaties bij strategische besluitvorming door datagedreven te werken

Vrijblijvend

We denken vrijblijvend met je mee om te inventariseren welk vraagstuk je hebt binnen jouw organisatie.

Kies zelf een datum en tijd

Om het makkelijker te maken, kun je zelf een meeting in onze agenda plannen.

Organisatie centraal

De kennismaking wordt volledig toegespitst op jouw organisatie en vraagstuk. Zo kunnen we achterhalen welke behoefte er is.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.