Werken bij KPI Solutions

Maak weloverwogen bedrijfsbeslissingen en begin met datagedreven werken

Ontdek hoe we je kunnen helpen!

Krijg grip op je data

Als organisatie is het zeer belangrijk om je data goed te benutten, maar waar begin je? Bij datagedreven werken maak je je data inzichtelijk en gebruik je dit vervolgens als uitgangspunt voor beslissingen binnen je bedrijf. Dit biedt veel voordelen en zorgt ervoor dat je op tijd kan anticiperen op veranderingen binnen de organisatie en in de markt. Werk ook sneller en efficiënter omdat al je data overzichtelijk op één plek staat. Maar hoe ga je dit traject aan en waar moet je nu beginnen?

Onze BI Consultants gaan samen met jou opzoek naar de juiste oplossing voor jouw organisatie. Hiervoor plannen we eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek in waar we dieper ingaan op de knelpunten en onze oplossingen.

Voordelen van datagedreven werken:

  • Sneller inspelen op veranderingen in de markt met real-time data
  • Efficiëntere processen met als gevolg lagere kosten
  • Maak bedrijfsbreed weloverwogen keuzes met eigen data als uitgangspunt
  • Speel in op kansen en zie in één oogopslag waar actiepunten liggen
KPI solutions - visualisatie - datagedreven werken

Datagedreven werken voor jouw organisatie

We zien in toenemende mate gegevens verzameld worden, maar constateren dat veel bedrijven moeite hebben om hier effectief mee om te gaan. Het op een juiste manier beheren van bedrijfsgegevens en het waarborgen van de kwaliteit kan aanzienlijke voordelen opleveren. Ons doel is om organisaties te ondersteunen bij het transformeren van data tot zinvolle en betrouwbare informatie. Met onze jarenlange ervaring en gerichte specialisten werken we samen aan de transformatie van jouw organisatie naar een datagedreven organisatie. Welke diensten nodig zijn beoordelen we tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek waar we de datakwaliteit en informatiebehoefte van je organisatie gaan evalueren. Lees in de onderstaande link meer over hoe dit proces eruit ziet.

Hoe hebben onze klanten dit ervaren?

KPI Solutions heeft sinds 2019 Berlin Packaging Wijchen voorzien van verschillende soorten rapportages binnen meerdere afdelingen, waarbij de samenwerking is begonnen met het inzichtelijk maken van de historische verkoopcijfers om zo datagedreven te kunnen werken.

Na het ontwikkelen van een rapportage voor de sales afdeling, volgden er meerdere afdelingen. Inmiddels zijn er rapportages gemaakt voor o.a. de afdelingen Finance, Verkoop, Inkoop, Marketing. “Je ziet dat Power BI door de hele organisatie gebruikt wordt, van de afdelingen zelf tot aan de directie. Elk inzicht leidt weer tot een nieuw inzicht. Het is een continue proces waar je in zit

Michel Baudet – Marketing manager bij Berlin Packaging Wijchen

berlin-packaging-logo

Oplossingen voor datagedreven werken

Bij KPI Solutions bieden we diverse gerichte oplossingen aan die jouw organisatie helpen datagedreven te werken. Ga samen met één van onze specialisten in gesprek en krijg een gerichte oplossing voor jouw organisatie. Bekijk hieronder de diverse oplossingen. 

Proces van dataverwerking

De gegevens van je organisatie starten in een bronsysteem, hierbij is er keuze uit een lokaal en/of cloud bronsysteem. Vanuit een API koppeling komt de data terecht in een datawarehouse. Hier wordt alle data goed neergezet zodat het vervolgens inzichtelijk gemaakt kan worden in een Power BI dashboard. Klik op de onderstaande button om meer te lezen over ons proces van dataverwerking.

Veelgestelde vragen over datagedreven besluitvorming

Datagedreven werken is het inzichtelijk maken van je data om dit als uitgangspunt te gebruiken voor beslissingen binnen je bedrijf. 

Onze specialisten nemen je graag mee in wat datagedreven werken voor jouw organisatie kan betekenen. Plan hieronder een vrijblijvende kennismaking in en zet de eerste stappen voor je organisatie.

Machine learning zorgt ervoor dat de computer in staat is zelf te leren zonder dat deze geprogrammeerd hoeft te worden. Hiermee worden patronen geanalyseerd en is het mogelijk om trends te voorspellen Dit maakt historische data begrijpelijk en biedt ook de mogelijkheid om eerder op toekomstige ontwikkelingen te anticiperen.

Met Power Apps worden bedrijfsspecifieke applicaties ontwikkeld om processen te automatiseren en bedrijven effectiever en efficiënter te laten werken. Hierbij wordt er een app ontwikkeld waarin het bedrijfsproces samenkomt en vanuit daar beheerd en uitgevoerd kan worden. Een groot voordeel van Power Apps is dat de applicatie altijd en overal gebruikt kan worden op ieder device.

Meer weten over wat datagedreven werken voor jouw organisatie kan bieden?

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.