Maak weloverwogen bedrijfsbeslissingen en begin met datagedreven werken

Ontdek hoe we je kunnen helpen!

Krijg grip op je data

Als organisatie is het zeer belangrijk om je data goed te benutten, maar waar begin je? Bij datagedreven werken maak je je data inzichtelijk en gebruik je dit vervolgens als uitgangspunt voor beslissingen binnen je bedrijf. Dit biedt veel voordelen en zorgt ervoor dat je op tijd kan anticiperen op veranderingen binnen de organisatie en in de markt. Werk ook sneller en efficiënter omdat al je data overzichtelijk op één plek staat. Maar hoe ga je dit traject aan en waar moet je nu beginnen?

Onze BI Consultants gaan samen met jou opzoek naar de juiste oplossing voor jouw organisatie. Hiervoor plannen we eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek in waar we dieper ingaan op de knelpunten en onze oplossingen.

Voordelen van datagedreven werken:

  • Sneller inspelen op veranderingen in de markt met real-time data
  • Efficiëntere processen met als gevolg lagere kosten
  • Maak bedrijfsbreed weloverwogen keuzes met eigen data als uitgangspunt
  • Speel in op kansen en zie in één oogopslag waar actiepunten liggen
Datagedreven werken-KPI solutions - visualisatie - datagedreven werken tips bij het opstellen van KPI's

Datagedreven werken voor jouw organisatie

We zien in toenemende mate gegevens verzameld worden, maar constateren dat veel bedrijven moeite hebben om hier effectief mee om te gaan. Het op een juiste manier beheren van bedrijfsgegevens en het waarborgen van de kwaliteit kan aanzienlijke voordelen opleveren. Ons doel is om organisaties te ondersteunen bij het transformeren van data tot zinvolle en betrouwbare informatie. Met onze jarenlange ervaring en gerichte specialisten werken we samen aan de transformatie van jouw organisatie naar een datagedreven organisatie. Welke diensten nodig zijn beoordelen we tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek waar we de datakwaliteit en informatiebehoefte van je organisatie gaan evalueren. Lees in de onderstaande link meer over hoe dit proces eruit ziet.

Wat onze klanten zeggen

Oplossingen voor datagedreven werken

Bij KPI Solutions bieden we diverse gerichte oplossingen aan die jouw organisatie helpen datagedreven te werken. Ga samen met één van onze specialisten in gesprek en krijg een gerichte oplossing voor jouw organisatie. Bekijk hieronder de diverse oplossingen. 

datagedreven-werken-kpi-solutions-koppelingen-power-bi-connector

Breng jouw data uit meerdere bronnen samen

Heb je één of meerdere (data)bronnen die je beschikbaar wilt stellen aan een BI-tool zoals Power BI, Qlik of Tableau? KPI Solutions biedt verschillende oplossingen om jouw data te ontsluiten en te consolideren in een datawarehouse. Vanuit hier kunnen we ervoor zorgen dat de data op de juiste manier gestructureerd is en bruikbaar is voor datavisualisatie in Power BI. Onze specialisten denken met je mee en voorzien je van een advies dat aansluit bij de behoeften van de organisatie. 

Power BI dashboards

Maak gebruik van één of meerdere standaard rapportages en krijg snel waardevolle inzichten uit de data van je organisatie. Denk hierbij aan dashboards voor finance, sales, productie, HR, inkoop, liquiditeit en meer. Bij elke rapportage is het mogelijk om maatwerk toe te passen om de rapportage gericht op jouw organisatie toe te passen. Bekijk hieronder een aantal van onze meest gebruikte dashboards of klik op de knop om het gehele overzicht aan dashboards te bekijken. 

Veelgestelde vragen over datagedreven besluitvorming

Datagedreven werken is het inzichtelijk maken van je data om dit als uitgangspunt te gebruiken voor beslissingen binnen je bedrijf. 

Onze specialisten nemen je graag mee in wat datagedreven werken voor jouw organisatie kan betekenen. Plan hieronder een vrijblijvende kennismaking in en zet de eerste stappen voor je organisatie.

Machine learning zorgt ervoor dat de computer in staat is zelf te leren zonder dat deze geprogrammeerd hoeft te worden. Hiermee worden patronen geanalyseerd en is het mogelijk om trends te voorspellen Dit maakt historische data begrijpelijk en biedt ook de mogelijkheid om eerder op toekomstige ontwikkelingen te anticiperen.

Met Power Apps worden bedrijfsspecifieke applicaties ontwikkeld om processen te automatiseren en bedrijven effectiever en efficiënter te laten werken. Hierbij wordt er een app ontwikkeld waarin het bedrijfsproces samenkomt en vanuit daar beheerd en uitgevoerd kan worden. Een groot voordeel van Power Apps is dat de applicatie altijd en overal gebruikt kan worden op ieder device.

Meer weten over wat datagedreven werken voor jouw organisatie kan bieden?

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Plan vrijblijvend een kennismaking​

Wij ondersteunen en begeleiden organisaties bij strategische besluitvorming door datagedreven te werken

Vrijblijvend

We denken vrijblijvend met je mee om te inventariseren welk vraagstuk je hebt binnen jouw organisatie.

Kies zelf een datum en tijd

Om het makkelijker te maken, kun je zelf een meeting in onze agenda plannen.

Organisatie centraal

De kennismaking wordt volledig toegespitst op jouw organisatie en vraagstuk. Zo kunnen we achterhalen welke behoefte er is.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.