Werken bij KPI Solutions

Search
Close this search box.

AFAS Software Power BI API koppeling

Beginnen van de proefperiode

Vraag de proefperiode voor de AFAS Software Power BI API koppeling aan en ontvang gelijk de instructies voor het opstarten van de koppeling. Bij het maken van de koppeling kan één van onze BI-specialisten je altijd ondersteuning bieden.

Aan de slag met Power BI

Wanneer de koppeling staat is het mogelijk om te beginnen met het bouwen van de gewenste rapportages en dashboards. Bekijk ook onze standaard Power BI dashboards, zo hoef je alleen nog maar de data in te laden en staat het dashboard visueel al voor je klaar.

Datagedreven werken

Als alles staat en je tevreden bent met je AFAS Software Power BI rapportage en dashboard kun je gaan beginnen met het analyseren van de data. Dit maakt het mogelijk om in de toekomst beslissingen te nemen op basis van data en datagedreven te werken.

kpi-solutions-api-koppeling-connector-afas-software
AFAS Software
Power BI API koppeling

Wat kun je allemaal met een Power BI AFAS Software API koppeling?

De AFAS Software Power BI API koppeling biedt eindeloos veel mogelijkheden voor het integreren van AFAS Software gegevens in Power BI. Bekijk hieronder een aantal van de mogelijkheden:

Gegevensinvoer en -actualisatie: haal direct vanuit AFAS Software naar Power BI om het bij te werken. Door de vernieuwing van gegevens de automatiseren heb je de meest actuele gegevens om real-time analyses van te maken.

Gepersonaliseerde dashboards: creëer aangepaste dashboards in Power BI met gegevens uit AFAS Software. Zo kun je de visualisaties aanpassen op basis van bedrijfsbehoeften.

Koppeling met andere gegevensbronnen: het maakt de integratie mogelijk tussen de AFAS Software gegevens en andere gegevensbronnen. Dit maakt uitgebreidere analyses mogelijk in Power BI.

Voorspellende analyses: Power BI bezit een aantal voorspellende analysetools die het mogelijk maken om beter in te kunnen spelen op toekomstige veranderingen.

Gestandaardiseerde dashboards: maak gebruik van onze standaard dashboards zodat je sneller en overzichtelijk je data kan bekijken. Deze dashboards geoptimaliseerd voor eenvoudige visualisatie en maken data gedreven beslissingen snel en efficiënt.

Budgettering en financiële Analyse: Mogelijkheid om budgetinformatie en financiële gegevens van AFAS Software te integreren met de AFAS Software Power BI API koppeling voor uitgebreide financiële analyses.

Een Power BI  koppeling kan niet alleen data uit AFAS Software overzetten, maar er kunnen ook meerdere databronnen gekoppeld worden in één datawarehouse. Dit zorgt ervoor dat je data in bijvoorbeeld één dashboard neer kan zetten dat wel uit verschillende databronnen komt. Hiermee creëer je nieuwe inzichten in jouw data, die je afzonderlijk uit de pakketten nooit zult halen. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI dashboards voor AFAS Software

Van ruwe data naar een waardevolle inzichten binnen korte tijd. Door middel van onze kant-en-klare Power BI rapportages, ook wel dashboards genoemd, kun je snel aan de slag met het analyseren van jouw data. Hierdoor krijg je direct inzicht in de belangrijkste KPI’s waarop je kunt sturen.

Beschikbare dashboards voor AFAS Software:

Prijzen en mogelijkheden

Start
gratis proefperiode

€ 0,-

30 dagen gratis

Koppeling AFAS Software
opstarten

15,-

Per maand

Meer dan één  administratie en/of maatwerk

€ 30,-

Per maand

Wat zijn de voordelen van een Power BI API koppeling met AFAS Software?​

Toegankelijke gegevensbronnen

Door de AFAS Software Power BI API koppeling wordt alles automatisch klaargezet in een database. Hierdoor kun je in Power BI je data gemakkelijk benaderen en kun je direct beginnen met het creëren van rapportages en dashboards.​

Standaard dashboards

Bespaar tijd en krijg snel waardevolle data inzichtelijk zonder dat je aangepaste dashboards hoeft te bouwen met onze standaard dashboards. Deze zijn geoptimaliseerd om eenvoudig je data te visualiseren zodat je snel en efficiënt datagedreven keuzes kan maken.

Databronnen combineren​

De Power BI API koppeling kan niet alleen een koppeling maken met AFAS Software, maar kan ook een koppeling maken met andere softwarepakketten vanuit jouw organisatie. Op deze manier kun je data tegenover elkaar afzetten en nieuwe inzichten creëren. ​

Uiteenlopende analysemogelijkheden​

Doordat de AFAS Software Power BI API koppeling alle gewenste data kan samenbrengen, geeft dit de mogelijkheid om uiteenlopende analyses te maken. Denk hierbij aan het samenvoegen van jouw verschillende administraties, het toepassen van benchmarking, voorspellende analyses en forecasting. ​

Actuele data

Actuele data is van belang bij het aansturen van je organisatie. Daarom zorgt de Power BI koppeling ervoor dat je altijd kijkt naar de meest actuele data van jouw organisatie. De Power BI koppeling kan tot meerdere keren per dag data vernieuwen, waardoor je altijd beschikt over actuele cijfers.​

Voor ieder apparaat geschikt

Remote werken is volledig van deze tijd geworden. Hiermee is het gebruik van andere apparaten gestegen. Bekijk met Power BI je rapportages en dashboards op ieder gewenst apparaat. Maakt niet uit of het een desktop, tablet, smartphone of smartwatch is. Zo is je data op welk apparaat dan ook beschikbaar.

Power BI koppelen aan AFAS Software

Hoe werkt de Power BI API koppeling voor AFAS Software? ​

De koppeling met AFAS Software

De Power BI API koppeling maakt de verbinding tussen de AFAS Software en Power BI heel gemakkelijk. De koppeling is geautomatiseerd en maakt het mogelijk gegevens uit verschillende administraties met elkaar te koppelen zodat de beste rapportages en dashboards samen met AFAS Software in Microsoft Power BI gecreëerd kunnen worden.

De API koppeling is geautomatiseerd en organiseert de gegevens in een heldere en gebruiksvriendelijke indeling binnen een datawarehouse. Hierdoor is geen diepgaande technische kennis vereist om te starten met de Power BI API koppeling voor AFAS Software. Dit maakt het ontwikkelen van de rapportages en dashboards gemakkelijker.

Wat kun je met Power BI en AFAS Software?​

Microsoft is toonaangevend leider in de sector en maakt het mogelijk om met Power BI diverse gegevensbronnen, waaronder AFAS Software, naadloos te laten koppelen. Hierdoor kunnen er uitgebreidere rapportages en dashboards gemaakt worden voor AFAS Software.

De AFAS Software Power BI API koppeling legt op volledig geautomatiseerde wijze verbinding met alle gewenste administraties en data vanuit AFAS Software. Wat de koppeling precies voor jou organisaties kan doen hangt af van de doelstellingen. De koppeling draagt bij aan de visualisatie van de data van je bedrijf die in AFAS Software staat. Dit zorgt ervoor dat je in één oogopslag je actiepunten kan zien en je kunt het koppelen met andere gegevensbronnen zodat je gegevens met elkaar kan vergelijken. Ontdek wat deze Power BI connector voor AFAS Software precies voor jouw bedrijf kan doen door een vrijblijvende kennismaking in te plannen met één van onze experts.

Interesse in de Power BI en AFAS Software koppeling?

​ Plan een kennismaking in met onze specialisten. Verken alle mogelijkheden van Power BI en AFAS Software en wat de voordelen zijn voor jouw organisatie.
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Filter op categorie

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Plan vrijblijvend een kennismaking​

Wij ondersteunen en begeleiden organisaties bij strategische besluitvorming door datagedreven te werken

Vrijblijvend

We denken vrijblijvend met je mee om te inventariseren welk vraagstuk je hebt binnen jouw organisatie.

Kies zelf een datum en tijd

Om het makkelijker te maken, kun je zelf een meeting in onze agenda plannen.

Organisatie centraal

De kennismaking wordt volledig toegespitst op jouw organisatie en vraagstuk. Zo kunnen we achterhalen welke behoefte er is.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.