Starten met Power BI API koppeling voor Hubspot

Aanvragen van de proefperiode

Om te beginnen vraag je de proefperiode van de Power BI API koppeling aan en ontvang je vervolgens de instructies voor het opstarten van de koppeling. Hierbij krijg je ondersteuning van onze BI-specialisten voor het maken van de koppeling.

Ontwikkeling in Power BI

Nadat de koppeling met Power Bi is klaargezet, kan de ontwikkeling van de gewenste dashboards en rapportages beginnen. Hierbij kun je ervoor kiezen om zelf een dashboard te ontwikkelen of je kunt gebruik maken van onze standaard Power BI dashboards.

Datagedreven besluitvorming

Als de juiste Power BI dashboards en rapportages zijn ontwikkeld met de data uit Hubspot, kun je beginnen met het analyseren van de data en je bedrijfsbeslissingen gaan baseren op actuele data.

kpi-solutions-api-koppeling-connector-hubspot
Hubspot
Power BI API koppeling

Wat zijn de mogelijkheden met een Power BI Hubspot API koppeling?

De koppeling tussen Hubpost en Power BI biedt ontzettend veel mogelijkheden voor analyses en rapportages:

  • Sales prestatie analyses: Genereer met de API koppeling gegevens zoals sales leads, contacten en deals. Zo kun je in Power BI rapportages ontwikkelen die de prestaties van het verkoopproces weergeven.
  • Marketing analytics: Analyseer de effectiviteit van je marketingcampagnes in Power BI door rapportages te ontwikkelen met bijvoorbeeld e-mailcampagnes en leadgeneratie.
  • Klantmanagement: Creëer analyses in Power BI die je in Hubspot niet hebt zodat je je klantprocessen kunt optimaliseren en kan laten bijdragen aan de groei van je organisatie.
  • Voorspellende analyses: Verken de mogelijkheid van voorspellende analyses op basis van historische gegevens, zoals het voorspellen van sales- en marketingdoelstellingen.

Koppel naast de gegevens uit Hubspot ook de gegevens uit andere softwarepakketten van je organisatie. Zo kun je nieuwe analyses maken die je afzonderlijk niet kunt maken uit de pakketten en heb je al je data op één plek. Bekijk hier alle te koppelen pakketten.

Power BI dashboards voor Hubspot

Van ruwe data naar waardevolle inzichten in een handomdraai. Met behulp van onze standaard Power BI-dashboards en rapportages kun je snel starten met de analyse van jouw gegevens. Dit biedt direct inzicht in de belangrijkste gegevens zodat je gelijk aan de slag kunt.

Ontdek onze beschikbare dashboards voor Hubspot:

Prijzen en mogelijkheden

Start
gratis proefperiode

€ 0,-

30 dagen gratis

Koppeling Hubspot
opstarten

50,-

Per maand

Meer dan één  omgeving en/of maatwerk

€ 80,-

Per maand

Wat zijn de voordelen van een Power BI API koppeling met Hubspot?​

Toegankelijke data

De Power BI API koppeling automatiseert het proces van het voorbereiden van alle data en plaatst deze automatisch in een database. Vanuit Power BI is deze database eenvoudig toegankelijk, waardoor je direct kunt beginnen met het ontwikkelen van dashboards en rapportages.

Beschikbare dashboards

Onze standaardrapporten bieden direct bruikbare inzichten. Ze besparen tijd en verschaffen waardevolle informatie over cruciale prestatie-indicatoren, zonder dat je aangepaste rapporten hoeft te ontwikkelen. Deze rapporten zijn geoptimaliseerd voor eenvoudige visualisatie, waardoor datagedreven beslissingen snel en efficiënt genomen kunnen worden.

Databronnen consolideren​

In aanvulling op het verbinden van de Power BI-connector met jouw databron(nen), biedt de API-koppeling tevens de mogelijkheid om verbindingen te leggen met andere softwarepakketten binnen jouw organisatie. Hierdoor kun je gegevens met elkaar vergelijken en nieuwe inzichten genereren.

Meerdere analysemogelijkheden

Dankzij de mogelijkheid van de Power BI-connector om alle gewenste gegevens te ontsluiten, krijg je de vrijheid om uiteenlopende analyses uit te voeren. Bij de koppeling met Hubspot kun je denken aan marketing- en salesanalyses, klantanalyses en voorspellende analyses.

Altijd actuele data

Het is cruciaal om actuele data te hebben bij het leiden van je organisatie. Daarom garandeert de Power BI-connector dat je constant toegang hebt tot de meest recente data van jouw organisatie. Met de mogelijkheid om de data meerdere keren per dag te vernieuwen, heb je altijd de meest actuele cijfers tot je beschikking.

Overal beschikbaar

De toekomst van werken omvat steeds meer remote werken. Het is daarom van essentieel belang om altijd toegang te hebben tot cruciale bedrijfsdata. Met Power BI kun je jouw dashboards en rapportages bekijken op elk gewenst apparaat. Zo behoud je constant inzicht, waar je ook bent.

Power BI koppelen aan Hubspot.

Hoe werkt de Power BI API koppeling voor Hubspot? ​

Power BI koppeling Hubspot

Maak moeiteloos verbinding tussen Hubspot en Power BI via de Power BI API koppeling. Door de geautomatiseerde koppeling van de Power BI-connector kun je alle vereiste gegevens uit Hubspot gebruiken om dashboards en rapportages te ontwikkelen in Microsoft Power BI.

Met de Power BI Hubspot API koppeling worden alle gewenste gegevens uit al je administraties in Hubspot beschikbaar voor rapportagedoeleinden. Hierdoor kan de Power BI connector gegevens ophalen uit Hubspot, waardoor je deze direct kunt gebruiken in Microsoft Power BI voor het creëren van aantrekkelijke Hubspot dashboards en rapportages.

Wat kun je met Power BI en Hubspot?​

Microsoft (Power BI) is al meer dan 15 jaar een pionier op het gebied van Business Intelligence-tools. Met Power BI kunnen diverse gegevensbronnen, waaronder Hubspot, naadloos worden gekoppeld.

Met de Power BI Hubspot API koppeling wordt een volledig geautomatiseerde verbinding gemaakt met alle gewenste administraties en data vanuit Hubspot. De Power BI API koppeling organiseert deze data in een SQL-database met behulp van duidelijke en gebruiksvriendelijke tabellen. Hierdoor is technische kennis niet vereist om aan de slag te gaan met de Power BI API koppeling voor Hubspot en het ontwikkelen van dashboards en rapportages.

Aan de slag met Power BI en Hubspot?

Plan vrijblijvend een kennismaking in met een van onze BI-specialisten en ontdek wat de koppeling tussen Hubspot en Power BI voor jouw organisatie kan doen.
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Plan vrijblijvend een kennismaking​

Wij ondersteunen en begeleiden organisaties bij strategische besluitvorming door datagedreven te werken

Vrijblijvend

We denken vrijblijvend met je mee om te inventariseren welk vraagstuk je hebt binnen jouw organisatie.

Kies zelf een datum en tijd

Om het makkelijker te maken, kun je zelf een meeting in onze agenda plannen.

Organisatie centraal

De kennismaking wordt volledig toegespitst op jouw organisatie en vraagstuk. Zo kunnen we achterhalen welke behoefte er is.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.