Business Intelligence voor productiebedrijven

Inzicht in uw hele productie(lijn)

Het volledige productieproces in kaart

Vooruit kijken en anticiperen

Het is van belang om op ieder moment van de dag inzicht te hebben in uw proces(sen). Op deze manier kunnen bottlenecks en andere inefficiënte processen opgespoord worden en kan hierop geanticipeerd worden om de efficiency en de productiviteit hoog te houden. Met onze Power BI oplossingen krijgt u volledig inzicht in uw gehele organisatie. Dit stelt u in staat verder te kijken dan alleen het nu en beslissingen te maken op basis van actuele cijfers en inzichten.

Middels onze Power BI rapportages kijkt iedereen binnen uw organisatie, op ieder moment van de dag, real-time naar dezelfde gegevens. Op deze manier krijgen alle lagen binnen de organisatie grip op de cijfers waarop zij kunnen anticiperen. Op deze manier kunnen processen continu aangescherpt worden en kan de organisatie verbetert worden.

mrp-rapportage

Veel gevisualiseerde overzichten:

Alle overzichten kunnen weergeven worden per periode, machine(groep), fabriek enzovoorts.

Datagedreven werken

We zien dat veel organisaties hun rapportages opstellen middels Excel. Het opstellen van deze rapportages is een tijdrovende klus, en daarnaast is de belangrijkste vraag of deze rapportages nog aansluiten op de actuele cijfers wanneer de rapportage opgesteld is. Vaak wordt er vanuit allerlei bestanden data verzameld, gekopieerd en geplakt, waardoor cijfers niet aansluiten of niet meer actueel zijn. Middels Power BI wordt de data dagelijks automatisch vernieuwd in de rapportage, waardoor u op ieder moment naar de meest actuele cijfers kijkt.

Verbind uw organisatie

Power BI maakt de performance binnen een organisatie volledig inzichtelijk en weergeeft dit middels heldere en hoogstaande visualisaties. Power BI helpt hierbij een brug te slaan tussen het management en de operationele afdelingen. Of u nu de productieplanning met de voortgang wilt vergelijken, de leverbetrouwbaarheid wilt controleren of inzicht wilt in uw production output – middels Power BI is het mogelijk om ieder gewenst overzicht te weergeven in een interactieve rapportage, waardoor medewerkers uitgedaagd worden om kritisch naar hun data te kijken en actie te ondernemen.

Al uw databronnen in één rapportage

Microsoft Power BI is een krachtige tool waarmee data omgezet kan worden in visuele rapportages. Kenmerkend voor Power BI is dat er meerdere databronnen in één rapportage kunnen worden samen gebracht en dat deze data gecombineerd kan worden.

 

Dit geeft de mogelijkheid om bijvoorbeeld uw boekhoudsoftware te koppelen met uw verkoopsoftware om op deze manier nieuwe inzichten te creëren.

Zelf de voordelen van Business Intelligence ervaren?

Plan vrijblijvend een kennismaking in met één van onze BI Professionals om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken. 

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • 60 dagen vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Meer informatie over Power Apps?

  • Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze Power Apps specialisten. Zij vertellen u graag alle mogelijkheden van Power Apps.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.