Power Apps

Declaratieapp

In een paar klikken alle declaraties geregeld.
power-apps-declaratieapp-automatiseren

In enkele klikken uw declaratie geregeld

Papieren bonnetjes die ingeleverd moeten worden, of declaraties die via via bij de juiste persoon terecht moeten komen. Een omslachtig proces, met onnodig veel handelingen. Om het aantal handelingen te reduceren en het proces te vereenvoudigen en automatiseren is de declaratieapp ontworpen. Middels deze declaratieapp kunnen kosten in minder dan 30 seconden gedeclareerd worden, en ontvangt de juiste persoon direct een e-mail of notificatie met een nieuwe declaratie die uitbetaalt dient te worden.

Overzicht van (historische) declaraties

De app slaat eerder ingediende declaraties op. Hierdoor beschikken medewerkers altijd over hun historie aan declaraties. Handig, want zo hoeven medewerkers geen kopie van hun bonnetje te bewaren, maar kunnen zij deze ten alle tijde in de app terug zien. 

Wanneer uw organisatie al beschikt over Power BI rapportages is het ook mogelijk om alle ingediende declaraties overzichtelijk te weergeven in uw Power BI rapportage. Hier kan bijvoorbeeld de status van de declaraties bij weergegeven worden, zodat men kan zien of dat deze declaratie reeds voldaan is. 

Alle ins- en outs ontdekken omtrent Power Apps?

Download onze gratis whitepaper met alle ins- en outs. Van kosten tot gebruik, en van toepassingen tot de ROI.

Mogelijkheden declaratieapp

power-apps-declaratieapp-kpisolutions

Te gebruiken via ieder device

De app is eenvoudig te gebruiken via ieder device. Denk hierbij aan een mobiele telefoon, tablet of desktop.

Altijd inzicht in eigen declaraties

In de app is altijd een overzicht te weergeven van eerdere declaraties. Hierdoor hebben medewerkers in enkele klikken een overzicht van hun ingediende declaraties mét bonnetjes bij de hand.

Direct actie ondernemen

Doordat de declaraties direct naar de juiste persoon worden gestuurd, kan de declaratie direct voldaan worden. In sommige gevallen kan de app gekoppeld worden aan uw softwarepakket, waardoor de bonnetjes automatisch opgeslagen worden. Denk bijvoorbeeld aan Basecone.

Te integreren in bestaande Power BI rapportages

De data vanuit de declaratieapp is te integreren in uw bestaande Power BI rapportages. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld overzichtelijke declaratieoverzichten weergeven met de status van de declaratie.

Makkelijke integratie met Microsoft

De app is eenvoudig te integreren met Microsoft, waardoor het onderdeel uit kan gaan maken van uw (huidige) Power BI rapportages. Hier kunt u bijvoorbeeld eenvoudig een kostenoverzicht weergeven van de ingediende declaraties per categorie.

Zelf aan de slag met de declaratieapp?

bastian-van-stephoudt

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van deze declaratieapp, of wilt u hier zelf mee aan de slag? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze Power App specialisten. 

Bastian van Stephoudt
Power App specialist

Power Apps whitepaper

Ontdek in ons whitepaper alle ins-en outs omtrent Power Apps, met onder andere: 

 • Wat is Power Apps?;
 • Is Power Apps geschikt voor jullie organisatie?;
 • Wat zijn de mogelijkheden van Power Apps?;
 • Verschillende Power Apps;
 • Wat levert Power Apps uw organisatie op?;
 • Kosten van Power Apps.

Meer informatie over Power Apps?

 • Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze Power Apps specialisten. Zij vertellen u graag alle mogelijkheden van Power Apps.
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

 • 60 dagen vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.