Werken bij KPI Solutions

Het proces

In 4 stappen van data naar inzichten

- ONS PROCES -

1. Kennismaking

We leren jullie organisatie graag beter kennen. Daarom omvat de eerste stap altijd een vrijblijvend en oriënterend kennismakingsgesprek. Dit kan zowel online als op locatie. Tijdens dit gesprek zullen we dieper in gaan op jullie wensen en behoeften, en bespreken we de beschikbare databronnen. Op basis van deze informatie kunnen we jullie de mogelijkheden vertellen van BI in jullie situatie.

2. Koppelingen maken

Wanneer je ervoor gekozen hebt om te starten met het implementeren van Microsoft Power BI, omvat stap 2 het maken van de koppelingen. We realiseren een koppeling tussen jullie benodigde databronnen en de Business Intelligence tool, Power BI. Wanneer deze koppeling succesvol gemaakt is, gaan we aan de slag met het maken van berekeningen en schrijven van formules. Hiermee kunnen we later de rapportage naar wens visualiseren. 

3. Ontwikkeling rapportages

Nadat stap 2 succesvol is uitgevoerd, kunnen we de rapportage gaan vormgeven. We zullen de data gaan visualiseren. Binnen 1-2 weken leveren we een eerste concept rapportage op, waarnaar we deze gezamenlijk doornemen. We bekijken onder andere of de data gevisualiseerd is zoals gewenst. Hiernaar kunnen we nog aanpassingen doorvoeren, waarnaar we de definitieve rapportage live zetten.  

4. Gebruik & training

Na definitieve oplevering nemen we de rapportage nogmaals door. Dit keer nemen we deze ook met de eindgebruikers door. We vertellen alle mogelijkheden die de rapportage te bieden heeft, en laten dit in de praktijk zien. Zo wordt duidelijk op welke manier jullie als organisatie de rapportage het beste kunnen gebruiken en hier het meeste uit kunnen halen. 

Zelf de voordelen van Business Intelligence ervaren?

Plan vrijblijvend een kennismaking in met één van onze BI Professionals om de mogelijkheden voor jullie organisatie te bespreken. 

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

power-bi

BI & Analytics

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.