Ontdek de kracht van Microsoft Power BI in combinatie met Exact

Koppel Exact Online, Exact Globe en Exact Synergy aan Power BI

Inzicht van A t/m Z

Krijg inzicht in uw Exact data

Dat er steeds meer data beschikbaar is weten we allemaal. Maar hoe zetten we deze om naar waardevolle informatie, zodat op basis hiervan operationele en strategische beslissingen genomen kunnen worden over o.a. financiële, commerciële en andere operationele processen? Dit is waar Business Intelligence om de hoek komt kijken. Middels Microsoft Power BI, de populairste Business Intelligence tool, is het mogelijk om inzichten vanuit Exact Online, Globe en Synergy te creëren die eerder nooit zichtbaar waren. 

Het is dus mogelijk om Exact Online, Exact Globe én Exact Synergy te koppelen aan Microsoft Power BI. Middels deze koppelingen kunnen alle gegevens vanuit Exact Online, Globe en Synergy ingeladen worden in Microsoft Power BI. Hierdoor kan de data vanuit Exact geheel naar wens gevisualiseerd worden in rapportages en dashboards. Op deze manier kan de organisatie scherp gemonitord worden, waardoor tijdig acties ondernomen kunnen worden. Hierdoor kan de organisatie niet alleen (operationeel) verbetert worden, maar zal het ook een enorme efficiencyslag zijn. 

Oplossingen voor Exact Online, Globe en Synergy

Connectoren

Maak een koppeling met Power BI en ontwikkel uw eigen rapportages.

Templates

Start direct met Power BI door middel van onze Templates.

Maatwerk rapportages

Laat uw rapportages geheel naar wens op maat ontwikkelen.

Vertrouw op de leider binnen de industrie

Gartner erkent Microsoft voor het dertiende achtereenvolgende jaar als leider in het Gartner 2020 Magic Quadrant for Analytics and Business Intelligence Platforms.

De Power BI Connector voor Exact

De Power BI Connector is geschikt voor Exact Online. Middels de Power BI Connector koppelt u snel en eenvoudig Exact Online in Power BI. Hier is geen technische kennis voor benodigd. Wij zorgen er namelijk voor dat alle gewenste tabellen voor u klaar staan, waardoor u direct kunt starten met het ontwikkelen van uw eigen rapportages. We kunnen alle tabellen vanuit Exact Online voor u klaar zetten, zodat u de rapportage geheel naar wens kunt ontwikkelen. Enkele voordelen van de Power BI Connector zijn:

Ga zelf aan de slag met Power BI

Koppel Exact met onze Power BI Connector

Ga direct aan de slag met Power BI

Ontdek onze kant-en-klare Power BI oplossingen voor Exact
Power BI Templates voor Exact

Om Microsoft Power BI snel en gemakkelijk te implementeren binnen uw organisatie, hebben wij diverse Power BI templates ontwikkeld. Op dit moment bieden we een Finance, Sales, MRP/Inkoop, HR, Abonnementen en Projecten en tijd template aan. Deze templates beschikken over de laatste technologie en bevatten alle visuals die u nodig heeft om uw organisatie aan te sturen. Deze templates zijn erg gebruiksvriendelijk en zo opgebouwd dat ze uitstekend functioneren in combinatie met Exact Online, Exact Globe of Exact Synergy. Daarnaast zijn ze ook naadloos te integreren in uw Office 365 omgeving, zoals bijvoorbeeld in Microsoft Teams. Enkele voordelen van onze templates:

Heeft u al inzicht in uw data?

Alle prestaties overzichtelijk in kaart

powerbi-rapportage-kpisolutions

Maatwerk rapportages op basis van Exact data

Power BI biedt vele mogelijkheden om rapportages te ontwikkelen. Op basis van Exact data kunnen er diverse rapportages gebouwd worden. Daarnaast kunnen er in maatwerk rapportages verschillende bronnen gekoppeld worden, waardoor (nog) meer nieuwe inzichten ontstaan. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat de belangrijkste gegevens vanuit uw organisatie overzichtelijk in één rapportage staan. Gezien het maatwerk betreft plannen we graag een vrijblijvend gesprek met u in om alle mogelijkheden te bespreken. 

Til uw organisatie naar een hoger niveau

Haal meer uit uw data

Verder praten over de mogelijkheden?

Of bel direct

+ (0)85 273 58 79