Business Intelligence voor recruitment

Inzicht van A t/m Z binnen uw afdeling

Krijg grip op uw data

 

Als HR manager wilt u graag adequaat over de meest actuele informatie beschikken, zodat u kunt anticiperen op de actuele status-quo. In veel gevallen wordt HR-informatie samengevat in één document en op de mail gezet om daarna te worden beoordeeld. Door middel van Business Intelligence is het mogelijk om een interactieve en realtime rapportage te ontwikkelen welke specifiek voor de HR-afdeling en de managementlaag is. 

Deze rapportage geeft in heldere en overzichtelijke visuele elementen uw data weer. Deze toont niet alleen de samenstelling van het personeelsbestand en het verloop hiervan, maar geeft ook inzicht in verzuimstatistieken en in groeicijfers op basis van bijvoorbeeld salariskosten. Op basis van deze rapportage kunnen eenvoudig analyses gemaakt worden, waarvanuit acties ondernomen kunnen worden.

 

Meest gevisualiseerde

Enkele voordelen van Business Intelligence voor recruitment

Efficiënter werken

Binnen de HR afdeling is vaak veel data beschikbaar. Door deze in één rapportage te bundelen, hoeft deze enkel nog maar geanalyseerd te worden. Hierop kan direct actie ondernomen kunnen worden, waardoor je veel tijd bespaart.

Koppeling met alle afdelingen

Naast recruitment kunnen ook andere afdelingen binnen de organisatie in kaart gebracht worden. Bijvoorbeeld de Finance afdeling. Door deze te koppelen met elkaar creëert u unieke inzichten zoals u nooit eerder zag.

Kostenbesparend

BI heeft een kostenbesparend effect. Doordat er inzicht ontstaat ben je in staat om op tijd kansen en bedreigingen waar te nemen, en hierop actie te ondernemen.

Benieuwd welke stappen u moet nemen om te starten
met Business Intelligence?

of bel direct +31 85 273 58 79