Werken bij KPI Solutions

Wat zijn Power BI koppelingen?

Staat u op het punt om te beginnen met Microsoft Power BI? Grote kans dat u dan tegen de uitdaging aan gaat lopen om de juiste data vanuit uw softwarepakket in Power BI te krijgen. Power BI heeft zelf al vele koppelingen beschikbaar, zoals met Excel bijvoorbeeld. Echter zijn er voor veel softwarepakketten, zoals bijvoorbeeld Exact, AFAS en Twinfield geen koppelingen beschikbaar vanuit Power BI. Om deze data tóch in Power BI te krijgen, zodat er rapportages ontwikkelt kunnen worden is een Power BI koppeling benodigd. Middels een Power BI koppeling kan alle gewenste data vanuit uw softwarepakket gebruikt worden voor de ontwikkeling van Power BI rapportages. Door deze Power BI koppelingen is ook mogelijk om data vanuit verschillende softwarepakketten te combineren.

projecten-en-uren-rapportage-power-bi

Hoe werkt een Power BI koppeling?

Power BI koppelingen zijn eenvoudig in gebruik. Er is dan ook geen technische kennis benodigd om een koppeling te maken. De koppeling doet het werk voor u. Wanneer u start met de koppeling wordt er een connectie gemaakt met uw softwarepakket. U kunt hierbij zelf aangeven welke gegevens u graag wenst te zien. Vervolgens wordt de gewenste data dagelijks voor u ververst in een database waarna u deze data kunt benaderen van Power BI en kunt starten met het ontwikkelen van uw rapportage(s). 

Zelf aan de slag met Power BI koppelingen?

Zelf aan de slag met het ontwikkelen van een Power BI rapportage? Maak dan gebruik van een van onze koppelingen om uw data te koppelen aan Power BI. Nog niet overtuigd van de mogelijkheden? Probeer onze koppeling dan 60-dagen geheel vrijblijvend.

Ontdek alle Power BI koppelingen

Meer informatie over de Power BI koppeling?

Bekijk dan onze veel gestelde vragen, neem vrijblijvend contact met ons op óf plan direct een kennismaking in met een van onze BI Specialisten om verder te praten over de mogelijkheden. 

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.