Werken bij KPI Solutions

Werkplek reserveringsapp

Het nieuwe normaal, zo gemakkelijk mogelijk.
power-app

Gemakkelijk en veilig naar kantoor

Nu de coronamaatregelen voor het bedrijfsleven nog even aanhouden, wordt het verlangen naar werken op kantoor groter. In de tussentijd zijn organisaties druk om hun kantoren volledig coronaproof te maken, zodat medewerkers verantwoord naar kantoor kunnen komen. Echter zijn er door deze maatregelen en de vereiste ander halve meter afstand minder werkplekken beschikbaar dan normaal. Wie mag er wel naar kantoor komen en hoe houden we dit inzichtelijk en beheersbaar? Met de werkplek reserveringsapp krijgt iedere medewerker een kans om een (veilige) werkplek op kantoor te reserveren. 

In enkele klikken een werkplek gereserveerd

De werkplek reserveringsapp is zo ingericht dat medewerkers eenvoudig en binnen enkele klikken een werkplek kunnen reserveren. De app weergeeft het aantal beschikbare werkplekken per ruimte op kantoor. Hierdoor is in één oogopslag duidelijk waar nog werkplekken beschikbaar zijn, zodat medewerkers veilig en verantwoord op kantoor kunnen werken.

Naast het reserveren van werkplekken krijgen medewerkers ook inzicht in zowel hun toekomstige als verleden reserveringen, en kunnen ze middels de calender view zien welke collega’s waar en wanneer op kantoor werken.

Alle ins- en outs ontdekken omtrent Power Apps?

Download onze gratis whitepaper met alle ins- en outs. Van kosten tot gebruik, en van toepassingen tot de ROI.
Wat zijn de voordelen van de werkplek reserveringsapp?

Reserveren via ieder device

De app kan gebruikt worden op zowel dekstop, tablet als mobiele telefoon. Zo kunnen medewerkers altijd en overal snel en eenvoudig een werkplek reserveren.

Beperken van aantal bewegingen

Door van te voren een werkplek te reserveren, kunnen medewerkers direct naar de juiste ruimte lopen, waardoor het aantal bewegingen beperkt wordt.

Inzichtelijk waar collega's werken

Doordat er in de calender view weergeven kan worden wie waar werkt, kunnen collega's eenvoudig een werkplek in de buurt van elkaar reserveren.

Stimuleren van flexwerken

Doordat iedereen de mogelijkheid krijgt om op ieder beschikbaar kantoor een werkplek te reserveren, wordt flexwerken gestimuleerd. Hierdoor kunnen collega's van andere afdelingen ook makkelijker samenwerken, doordat ze vaker bij elkaar zitten.

power-apps-werkplek-reserveren-corona-tijd

Maximaal 5 dagen vooruit boeken

Om iedereen een gelijke kans op een werkplek te bieden, kunnen gebruikers enkel voor 5 (werk)dagen vooruit reserveren.

Altijd inzicht in eigen reserveringen

Zowel toekomstige reserveringen als reserveringen in het verleden worden opgeslagen in de app. Hierdoor hebben gebruikers overal en altijd inzicht in hun reserveringen.

Geeft inzicht in de bezetting

Doordat de historie van alle reserveringen bewaard blijft, kan (indien wenselijk) zowel de toekomstige als de bezetting in het verleden geanalyseerd worden. Hierdoor kan een organisatie keuzes maken met betrekking tot de huisvesting of thuiswerkbeleid.

Makkelijke integratie met Microsoft

De app is eenvoudig te integreren met Microsoft, waardoor het onderdeel uit kan gaan maken van jouw huidige Power BI rapportages, maar ook geïntegreerd kan worden binnen het Power Platform of Microsoft Teams.

Aan de slag met de werkplek reserveringsapp?

Plan dan een vrijblijvende demo in met een van onze Power App specialisten om de app live te zien en de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken. 

Power Apps whitepaper

Ontdek in ons whitepaper alle ins-en outs omtrent Power Apps, met onder andere: 

 • Wat is Power Apps?;
 • Is Power Apps geschikt voor jullie organisatie?;
 • Wat zijn de mogelijkheden van Power Apps?;
 • Verschillende Power Apps;
 • Wat levert Power Apps uw organisatie op?;
 • Kosten van Power Apps.
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.