Business Intelligence voor de marketingafdeling

Manage je data van A t/m Z

Koppel al je platformen samen

Manage je data van A t/m Z

Op de marketingafdeling worden vaak verschillende platformen gebruikt om marketingactiviteiten uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan een platform voor websitestatistieken, campagnes, mailings, content enzovoorts. De resultaten van deze platformen worden per platform opgeslagen, en kunnen dus lastig met elkaar vergeleken worden. Welk platform levert nu uiteindelijk meer op? 

Door deze platformen met elkaar te koppelen in één overzichtelijke rapportage, kunt u gegevens tegenover elkaar zetten in heldere en overzichtelijke visuals. Hierdoor worden inzichten gecreëerd die u eerder nooit gezien heeft. Zo wordt het analyseren van deze platformen gemakkelijker en kunnen beslissingen makkelijker genomen worden. Daarnaast stelt het u in staat om sneller in te spelen op mogelijke kansen en bedreigingen. Zo houdt u meer tijd over om te werken aan strategieën en het uitvoeren van acties.

Meest gevisualiseerde data

Enkele voordelen van Business Intelligence voor marketingafdelingen

Prestatie optimalisatie

Door het proces te analyseren door middel van een realtime Business Intelligence rapportage, kan er op tijd actie ondernomen worden om de prestaties te verbeteren, door bijvoorbeeld het aanpassen van de strategie.

Koppeling met alle platformen

Naast alle marketingdata kunnen ook andere afdelingen binnen de organisatie in kaart gebracht worden. Bijvoorbeeld de Sales afdeling. Door deze te koppelen met elkaar creëert u unieke inzichten zoals u nooit eerder zag.

Kostenbesparend

BI heeft een kostenbesparend effect. Doordat je in staat bent om op tijd actie te ondernemen. Op de marketingafdeling wordt door middel van rapportages beter zichtbaar welke platformen het beste presteren en waar meer of minder budget naar toe moet.

Zelf de voordelen van Business Intelligence ervaren?

Plan vrijblijvend een kennismaking in met één van onze BI Professionals om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken. 

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • 60 dagen vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Meer informatie over Power Apps?

  • Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze Power Apps specialisten. Zij vertellen u graag alle mogelijkheden van Power Apps.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.