Templates voor Microsoft Power BI

Templates voor Microsoft Power BI

Snel en gemakkelijk starten met Microsoft Power BI. Middels onze speciaal ontwikkelde templates voor Microsoft Power BI is dit vanaf nu mogelijk. Deze templates bieden u de mogelijkheid om Power BI al binnen 48 uur geïmplementeerd te hebben binnen uw organisatie. In deze blog vertellen wij u er graag meer over.

Wat is een Power BI Template?
Een template is een Power BI rapportage die door ons ontwikkeld is. Dit template bevat vele slimme functionaliteiten die wij in de afgelopen jaren ontwikkeld hebben. Het template is geschikt om te koppelen aan verschillende databronnen en bevat vele visualisaties. Door deze functionaliteiten krijgt u snel en eenvoudig inzicht in de belangrijkste data van uw organisatie. 

Hoe werkt het Template?
Indien u gebruik wilt maken van ons template, zorgen wij ervoor dat uw data correct gekoppeld wordt aan het template. (Hiervoor is een connectie met uw databron benodigd). Nadat uw data gekoppeld is zorgen wij ervoor dat uw data zichtbaar wordt in het template. Vervolgens wordt het template geüpload naar PowerBI.com, de online service van Power BI. Vanuit hier kunt u het template analyseren, en direct actie ondernemen indien nodig.

Welke verschillende Templates zijn er beschikbaar?
We hebben op dit moment vijf verschillende templates beschikbaar. De templates die we op dit moment beschikbaar hebben zijn:
Finance;
Sales;
Abonnementen;
Projecten en tijd;
HR.

Wat zijn de voordelen van het Template?
Het grootste voordeel van het template is dat wij al het werk al voor u hebben gedaan. Zo hebben we o.a. het datamodel, berekeningen en visualisaties allemaal al gedaan. Hierdoor kunt u direct aan de slag met het analyseren van de belangrijkste data binnen uw bedrijf. 

Hoelang duurt het voordat ik met het Template aan de slag kan?
Indien u werkt met Exact Online kunnen we het template binnen 48 uur voor u live hebben! Werkt u met een ander softwarepakket? Dan zorgen we ervoor dat het template binnen één week live is. 

Zitten er kosten verbonden aan het gebruik van het Template?
U kunt het template gedurende 30 dagen geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kunt u het template het beste ervaren. Na deze proefperiode kunt het template in abonnementsvorm gebruiken. De kosten hiervoor bedragen 

Zelf alle voordelen ervaren? 
U kunt zelf het beste alle voordelen ontdekken en ervaren. Vraag daarom gratis uw proefperiode aan, en probeer het template gedurende 30 dagen geheel vrijblijvend. 

 

Over KPI Solutions

Bedrijven op voorsprong brengen door het toepassen van slimme (Microsoft)technologie. Ons doel is om data te transformeren naar bruikbare informatie die de gehele organisatie kan gebruiken en verder kan helpen

Recente blogs

Volg ons

Blogger

Mabel van Altena. Werkzaam als Marketeer binnen KPI Solutions.

marketeer-kpisolutions

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Business Intelligence?

Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste blogs automatisch in uw inbox ontvangen?

Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief, en ontvang maandelijks de nieuwste artikelen in uw inbox! 

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.