Werken bij KPI Solutions

Templates voor Microsoft Power BI

Wil je direct aan de slag met het analyseren van jouw data in Power BI? Dan kan een Power BI template uitkomst bieden. Met een Power BI template hoef je namelijk zelf niets te ontwikkelen in Power BI, maar kun je direct aan de slag met het analyseren van jouw data. We vertellen je er graag meer over.

Wat is een Power BI template?
Een Power BI template is een kant-en-klare Power BI rapportage die direct kan worden ingezet binnen jouw organisatie. Een Power BI template bevat de meest gevraagde, slimme functionaliteiten en de laatste ontwikkelingen op het gebied van BI. Ieder gewenst softwarepakket kan er door middel van een Power BI connector aan gekoppeld worden, waardoor jij je bezig kunt houden met het analyseren van data en het maken van datagedreven beslissingen. 

Hoe werkt een template?
Aan een Power BI template hoeft alleen maar jouw softwarepakket gekoppeld te worden. Onze Business Intelligence specialisten koppelen jouw data door middel van een van onze Power BI connectoren en publiceren het template vervolgens naar de online omgeving van Power BI. Hierdoor kun jij direct starten met het analyseren van data. 

Welke verschillende templates zijn er beschikbaar?
We hebben op dit moment meer dan tien verschillende templates beschikbaar. Van finance tot HR, en van productie tot marketing. Voor iedere afdeling is er een geschikt template beschikbaar. 

Benieuwd? Bekijk hier onze Power BI templates.

Wat zijn de voordelen van een template?
Door gebruik te maken van een Power BI template bespaar je tijd. Het ontwikkelen van een Power BI rapportage vraagt namelijk veel tijd én expertise. Het koppelen van databronnen, het bouwen van een datamodel, het schrijven van verschillende (DAX) formules en het visualiseren van data zijn stappen op weg naar een Power BI rapportage. Door gebruik te maken van een Power BI template hoef je dit niet te doen – dit hebben wij allemaal al voor je gedaan. Jij kunt direct starten met het analyseren van jouw data, en daardoor slimmer, sneller en leuker werken.

Hoelang duurt het voordat ik met het template aan de slag kan?
We zorgen ervoor dat het template zo snel mogelijk voor je klaar staat. Afhankelijk van jouw softwarepakket kan dit al binnen een dag! 

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van het template?
Je kunt het template 30 dagen geheel vrijblijvend uitproberen Zo kun je zelf ervaren wat BI voor jouw organisatie kan betekenen. Ben je hierna enthousiast? Dan kun je ervoor kiezen om het template te kopen, of om deze op basis van abonnementsvorm af te nemen. 

Zelf alle voordelen ervaren? 
Start direct jouw gratis 30-daagse proefperiode van je gewenste template.

 

Over KPI Solutions

Bedrijven op voorsprong brengen door het toepassen van slimme (Microsoft)technologie. Ons doel is om data te transformeren naar bruikbare informatie die de gehele organisatie kan gebruiken en verder kan helpen.

Recente blogs

Volg ons

Altijd op de hoogte blijven van het laatste Business Intelligence nieuws?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

De nieuwste blogs automatisch in je inbox ontvangen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief, en ontvang maandelijks de nieuwste artikelen in je inbox! 

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.